Widok

szkola rodzenia - zaspa

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Czy ktoś zaczyna w najbliższym czasie kurs w szkole rodzenia w szpitalu na Zaspie?

image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja będę chodziła, ale mam jeszcze czas, jestem w 24 tygodniu, a babeczka powiedziała, że od 28 przyjmują:)
a ja dzwoniłam przed chwilą i babeczka mi powiedziała że najlepiej zapisać się w 24-25 - toja już nic nie wiem:(

image

image
kurcze, dziwne...moja siostra dziś tam będzie, poproszę, żeby ustaliła fakty:)
ok, to super- jak cos sie uda ustalic to bardzo proszę o wieści na forum!pozdrawiam

image

image
ok, rozmawiałam z siostrą, wprowadziłam Cię w błąd, można owszem wcześniej, ale zaleca się od 28 tygodnia, ponieważ podczas zajęć jest np podłączane ktg, które nic nie wykaże jeżeli jesteś w tak "młodej" ciąży. Dlatego ja zapisze się około 28 tygodnia:)
dzięki za informacje, w takim razie babeczka do której dzwonilam wprowadziła mnie w błąd, bo wyraznie zapytałam kiedy najlepiej zacząć chodzić do szkoły rodzenia i ona odpowiedziała, że w 24-25 tygodniu najlepiej się zapisać

image

image
wiesz co, mojej siostrze też powiedziała, że zapisać się lepiej wcześniej tzn. właśnie w 24,25 tygodniu, ale chodzić od 28, może o to chodziło:))

Inne tematy z forum Zaspa

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry