Widok
szkoła
w klasach 1-3 było super ... świetna wychowawczyni, dobrze uczyła, miła atmosfera... A teraz... Języki obce na bardzo niskim poziomie. W szkole jest teraz język niemiecki a nie rosyjski ale jest chyba jeszcze gorzej. Nauczycielka języka niemieckiego nie potrafi prowadzić lekcji. Mało kto potrafi po niemiecku powiedzieć więcej niż 10 słów. Język angielski jest na bardzo nikim poziomie. Nauczycielka od matematyki uważa że na 6 zasługuje Bóg ona na 5 a uczeń góra na 4. Źle tłumaczy materiał i ciągle krzyczy. Przyroda jest OK, polski też. Pani od w-f bardzo wymagająca. Pan od informatyki stawia jedynki za nic i ciągle na wszystkich się wydziera. Nikt nie lubi chodzić na lekcję informatyki ze względy na tego nauczyciela. Historia jest na wysokim poziomie. Miły nauczyciel. Dobrze tłumaczy. Pani od religii również bardzo sympatyczna... Można z nią o wszystkim porozmawiać i o wszystko zapytać. Niestety pani pedagog jest okropna!!! W szkle są lekcje wychowania do życia w rodzinie ale niestety nikt ich nie lubi ze względu na panią pedagog. Jest ona bardzo niesprawiedliwa i nieprzyjemna. Nauczyciele słabo przygotowują do testów szóstoklasisty. Nie polecam tej szkoły !!!
Moja ocena
Szkoła Podstawowa nr 57
kategoria: Szkoły podstawowe
poziom nauczania: 3
zajęcia dodatkowe: 3
wyposażenie: 3
bezpieczeństwo: 3
ocena ogólna: 3
3.0
* maksymalna ocena 6
Opinia delikatnie mówiąc jest krzywdząca, szczególnie ta dotycząca nauki języków obcych i informatyki. Chodziłem do tej szkoy niedawno i muszę powiedzieć, że byłem dobrze uczony. Szczególnie dobrze się czułem na matematyce i informatyce. Pan od informatyki uczył dobrze, uczył nas html i budować strony internetowe. Niektórzy nauczyciele krzyczeli, ale tyko na uczniów niegrzecznych, aby ich uspokoić.