Widok

szkoła w Bojanie opinia

Bojano Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Bardzo prosze o informacje czy warto przenosic dzieci do szkoły podstawowej w Bojanie? Zamierzamy się wprowadzić w sierpniu i nie wiem czy przenosic dzieci do tej szkoły gdzie w obecnej jest świetnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

zgadzam się w pełni,powiem więcej,jedna z Pań w Przedszkolu u księdza,tak traktowała dziecko,że nabawiło się nerwicy żołądka.Jak ktoś, kto tak nie lubi małych dzieci,znajduje tam pracę....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie warto zero zainteresowania z dzieckiem i 0 podejścia przenoszę dziecko do innej szkoły proponuje Karczemki mili ludzie moje dziecko nic nie nauczyli
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Teraz odezwą się wszyscy frustraci wykończeni tygodniową izolacją i koniecznością pobytu z własnymi dziećmi... Twoje dziecko nic nie potrafi? Teraz to zauważyłaś? A wcześniej nie? Może gdzie indziej tkwi przyczyna tego, że "nic nie potrafi"?
A ja właśnie zabrałam dziecko z innej szkoły, w Trójmieście i jestem szczęśliwa, takiej opieki jak tutaj - nigdzie moje dziecko nie zaznało. Wiadomo, idealnie nie jest nigdzie taki system... ALe mam porównanie, wiem, że tu lepiej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co odgrzewasz 5 letniego kotleta? Myślisz, że autorka wpisu jest dalej zainteresowana przeniesieniem?
Proponuję wrócić do szkoły i nauczyć się poprawnie pisać

No chyba tak , skoro napisała to 15 godzin temu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pomyśl...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry