Widok
szukam Pani do pracy
Mini Mini napisał(a):
> witam Was dziewczynki,pzrepraszam ze nie na temat,ale to bardzo
> wazne.
> napewno niektóre z Was sa z Wejherowa,ja osobiscie jestem z
> Gdyni,ale mam bar w Wejherowie i poszukuje 2 Panie do
> pracy,najepiej od zaraz.moze macie kogos,lub ktos z Waszych
> znajomych,z rodziny poszukuje stałej pracy??
>
>
Witam ja osobiście jestem z Gdyni ale mam znajomą z Wejherowa ,która szuka pracy .Jest to pani w średnim wieku ,pracowała w gastronomii.Jeśli to aktualne prosze odpsać,chcę jej pomóc .Pozdrawiam serdecznie...
> witam Was dziewczynki,pzrepraszam ze nie na temat,ale to bardzo
> wazne.
> napewno niektóre z Was sa z Wejherowa,ja osobiscie jestem z
> Gdyni,ale mam bar w Wejherowie i poszukuje 2 Panie do
> pracy,najepiej od zaraz.moze macie kogos,lub ktos z Waszych
> znajomych,z rodziny poszukuje stałej pracy??
>
>
Witam ja osobiście jestem z Gdyni ale mam znajomą z Wejherowa ,która szuka pracy .Jest to pani w średnim wieku ,pracowała w gastronomii.Jeśli to aktualne prosze odpsać,chcę jej pomóc .Pozdrawiam serdecznie...
Mam pytanie ,kiedy bym mogła powiedzieć tej pani coś więcej? Na przykład jak może z Pania się skontaktować ? Lub gdzie podejść i osobiśćie porozmawiać ...Nie mogę podać jej numeru telefonu ,bo w chwili obecnej nie posiada sprawnego aparatu...Jeśli nie chce pisać Pani tych informacji na forum ogólnym prosze na priva....Pozdrawiam serdecznie i czekam na informacje Asia
Ja się spytam siostru mojej, bo ona mieszka w wejherowie, dam znac-ile godzin jest otwarte??
No pisze wreszcie ...Głupio się czuje bo chciałam babce pomóc a jak przyszło co do czego marudzi mi ,że za długo,a ma nastoletnią córke....Nie rozumniem jak ktoś płacze że nie ma pracy,praca jest ale pracować się nie chce...Otóż nic z tego nie wyszło ,rozmyśliła się ,mówi że chce odpocząć .Przepraszam ,że zawracałam głowe.Pozdrawiam i życzę Tobie zdrówka...Asia