Widok

szukam bezdzietnego kawalera po 30

szukam bezdzietnego kawalera domatora 32-38 lat powyzej 175 cm domatora ze srednim wykształceniem na dobre i złe z kraju lub zagranicy
mandarynka@poczta.onet.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Domatora napisałas dwa razy, to jakaś istotniejsza cecha?:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
takiego co wyplate w zebach przynosi,nie ma kumpli,siedzi w fotelu i klan oglada... takie rzeczy to tylko w erze...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A nie pomyślałeś że po 30 to koledzy mogą mieć już żony i dzieci i nie mają czasu dla kumpla ? Z rozrywkowych stają się domatorami, takie życie. A jak się nudzą to zaglądną do internetu. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można się zawsze spotykać z młodszymi... kolegami.

Zresztą jadąc do pracy widziałem dwóch panów, na oko powyżej 30tki, ale można się mylić w takich razach. Mieli wózek do połowy zapełniony puszkami. Siedzieli sobie na ławce, ramię w ramię, czytali razem tę samą gazetę - jeden trzymał jeden koniec, drugi drugi, tak że czytali tę samą stronę. Jedli śniadanko, popijali piwkiem, i cieszyli się słonecznym porankiem. Domatorstwo to nie jest coś, co przychodzi z wiekiem.
Raczej z porą roku. Idzie jesień, wiatry, szarugi i niepogody. Łatwiej wtedy o domatora.
Co za bzdury wypisujecie. Nie ma na to wpływu wiek, ani pora roku tylko usposobienie. Ja mam 26 lat i jestem 100% domatorem, wcześniej też najlepiej czułem się w domu. Na jednej stronie z ankietą widziałem wypowiedzi które mnie rozbawiły, wypowiadali się pseudo-domatorzy np. "jestem domatorem który lubi podróżować"... no proszę was takie osoby chyba nie wiedzą kim jest domator i wydaje mi się że cześć osób które tu się wypowiedziały również. Domator nie musi być brzydki ani odludkiem po prostu najlepiej czuje się w domu i to z nim i z rodziną wiąże wszystkie palny oraz to są dla niego największe wartości w życiu. Poprzez najlepiej się czuje w domu tzn. może od czasu do czasu wyjechać na krótką wycieczkę ale wracając do domu odczuwa ulgę że jest już z powrotem w swoich ukochanych 4 kątach, nie znaczy że się nie spotyka z ludźmi, nie chodzi do kina, na rower itd. bo to wszystko jak najbardziej robi tylko że znacznie rzadziej niż ludzie którzy nie są domatorami. Ja np. lubię upiększać dom po przez np. własnej roboty akwarium, meble itd. to przynosi przyjemność a nie podróże itd. co nie oznacza że nie spotykam się z ludźmi lub że nie jestem wysportowany (siłownia w domu). Więc jeśli ktoś nie jest domatorem to niech tu nie wypisuje głupot bo są tacy ludzie... Pozdrawiam domator :-) domator185@interia.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
kawalera na pewno znajdziesz ale zonatego
No to są 3 pojęcia wykluczające się w 99%.
Jak jest kawaler to pewnie z odzysku.
Tacy to przed 30.
1% to musieli się gdzieś uchować w dziczy jakiejś ;)
ja jestem kawalerem 33lat i nie mam dzieci

i chowałem się w Gdańsku a nie w dziczy :)
HAHAHA NIE W DZICZY LUDZISKA TYLKO PO ODBYCIU 10 LETNIEGO WYROKU W PUDLE , TAKIEGO TO Z PEWNOŚCIĄ MOŻNA TRAFIĆ
albo w pudle , albo w innym zwiazku po prostu

Nie każdy sie chajta w wieku dwudziestu lat i robi dzieci Dzieciorobie
Dlaczego musi być bezdzietny?
Pewnie dlatego że ten co ma dzieci będzie inwestował swoje finanse, czas, myśli i uczucia w dziecko a nie w partnerkę;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Anty, jesteś złośliwy:P
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Złośliwa jest rzeczywistość:P

Jest jeszcze druga strona medalu. Facet może mieć dziecko, ale je olewać i wtedy rozsądnie myśląca kobieta też go nie będzie chciała, bo najprawdopodobniej w ten sam sposób będzie traktować ich przyszłe dziecko i/lub ją.
Teraz się z Tobą zgodzę:)

Ja bym mężczyzną z dzieckiem nie pogardziła;) Istnieje prawdopodobieństwo, że nie będzie chciał ich więcej;)
Ja bym to ujął inaczej, że nie odtrąciłbym kobiety tylko dlatego że ma dziecko, bo dziecko u ówczesnej kobiety to nie największa wada.

I nie mając dziecka i tak nie chce ich mieć więcej:P
Zważając że nikt ich nie pyta czy chcą istnieć, to sposób powoływania ich do życia jest egoistyczny i niesprawiedliwy.
Wszystko fajnie pięknie , ale kochani załóżcie sobie nowy wątek póki ten nie jest zniszczony .

My tu chcemy się poznać ok ?

Popzdrawiam
A może z antym też chcemy się poznać?;)

Zawsze możecie sobie wysłać romantyczne prywatne wiadomości;)
Dobra bujaj sie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to samo co na Sympatia.pl

Zryte berety

Bawcie sie dobrze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Którzy to są ci "My"?:P Ty i Twój brzuch, to jest Was dwóch, a Wątroba to trzecia osoba?:d

Laila umieściła na forum ogłoszenie, życząc sobie reakcji na maila. I to właśnie tam spełnia się istota istnienia jej wątku.
My go nie niszczymy, my go rozwijamy:)
A tu tylko jedna Lajla jest ??
Mamy sie o Nią zabijać ?
No nie tylko jedna Laila, ale Ty wcześniej podrywałeś dziecioroba i amigo:P

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

do góry