Widok

szukam bratniej duszy

dzien dobry; ośmielił mnie tu post z wczoraj odnosnie żony. ja z kolei jestem samotną młodą kobieta, która do banina przyjechała z ostródy. mieszkam sama w jednym z szeregowców. chętnie poznam młodych ludzi/ pary do wspólnych działań (szeroko rozumianych). płec/ orientacje nie są tu ważne. mam wyksztalcenie średnie, pracuję w branzy hotelarskiej i szukam chlopakow/ dziewczyn do wspolnego spedzania czasu. pozdrawiam. anka anulkabrac@wp.pl
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 5

zboczona flądra
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 22

hej,tu Dorota.chętnie się poznam.też jestem tu nowa.dziś napisze
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy swingersi Ciebie interesuja?jesteśmy 3 pary z banino\Pępowo i spotykamy się co 2 tyg
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
nie ma tu takich... my tylko prosimy o wode:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
super,proszę o namiar na swing.byłem z partnerką dwa razy,w W-wie i gdansku.było ekstra.faktycznie,wiem że gdzieś jest w banine ale dotychczas nie trafilem.swing jest ekstra
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

ile masz lat? aniu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anka,odpisz na maila,albo daj tel
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
No proszę, i można dobrze się bawić bez alkoholu?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

o sloneczko wyszlo komary sie obudzily i nosniki aids kily zapalenia watroby typu c zezaczki opryszczki gzybicy i100 ciekawostek wylazlo z nor milej zabawy patole i dopalacze polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Hejka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a pózniej biedna żona musi sie leczyc przez takiego meża d**ila. Syfiarze i hiviarze

wiktor.orolaky@interia.pl zapraszaaam ;)

Dlaczego tylko biedna żona? W drugą stronę to nie działa?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

w jaką druga stronę co zona Twoja dorabia po nocach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie tylko żony dorabiaja,ja też dorabiam jako student do towarzystwa.jeśli któraś z pan\panów jest zainteresowana to mogę podać maila

ja poproszę,jeśli Pan proponuje usługi dla mężczyzn to proszę o kontakt,poszukuje nowych doznan
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

p. Tomku, a jakie uslugi pan proponuje. szukamy partnera na swingers party. prosze o kontakt angela90@wp.pl

p. Tomku, czy tylko mezczyxni, czy we dwie (ja i kolezanka) mozemy stworzyc taki trojkat. planujemy w sobote. napiszemy na adres. prosze o maila

odpowiadacie sobie same? jak coś to mam tu takiego zaganiacza że będziecie kontent- wielkabulwa@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry