Widok
szukam chętnych na wyjazd wakacje Mołdawia, Rumunia, Serbia
szukam chętnych na wyjazd wakacje Mołdawia, Rumunia, Serbia
Witam
Szukam ludzi lubiących podróżować, planuję wyjazd Rumunia-Mołdawia-Serbia, trochę zwiedzania trochę gór. Koszty podróży dzielimy wśród uczestników. Auto dość pakowne z klimatyzacją Peugeot Partner koszt paliwa ok 900 zł dzielony na osoby. Spanie namiot, ci co się zmieszczą auto (w tym roku chce wypróbować też hamak). Czasami jakiś hostel czy inne dobrodziejstwo.
Mam 36 lat spokojny, pasje: podróże, fotografowanie, żeglarstwo, DIY.
Nie jest to wyprawa dla marud, pieniaczy i wygodnisiów :)
Trasa jeszcze nie zaplanowana do końca możliwe sugestie, jestem otwarty na propozycje.
Przed wyjazdem oczywiście spotkanie 1 lub 2 żebyśmy mogli się poznać, zaakceptować, i omówić szczegóły /terminy itp.
Pakowanie 1 osoba jeden plecak + rzeczy do spania /namiot/śpiwór, karimaty.
Planuję 20/30 dniowy wyjazd.
Witam
Szukam ludzi lubiących podróżować, planuję wyjazd Rumunia-Mołdawia-Serbia, trochę zwiedzania trochę gór. Koszty podróży dzielimy wśród uczestników. Auto dość pakowne z klimatyzacją Peugeot Partner koszt paliwa ok 900 zł dzielony na osoby. Spanie namiot, ci co się zmieszczą auto (w tym roku chce wypróbować też hamak). Czasami jakiś hostel czy inne dobrodziejstwo.
Mam 36 lat spokojny, pasje: podróże, fotografowanie, żeglarstwo, DIY.
Nie jest to wyprawa dla marud, pieniaczy i wygodnisiów :)
Trasa jeszcze nie zaplanowana do końca możliwe sugestie, jestem otwarty na propozycje.
Przed wyjazdem oczywiście spotkanie 1 lub 2 żebyśmy mogli się poznać, zaakceptować, i omówić szczegóły /terminy itp.
Pakowanie 1 osoba jeden plecak + rzeczy do spania /namiot/śpiwór, karimaty.
Planuję 20/30 dniowy wyjazd.