Widok
Witam,
tak od zaraz to będzie ciężko znaleźć. Oczywiście zgłosi się kilka osób, ale na dobrych fachowców z reguły trzeba trochę poczekać. Ja pokusiłem się na fachowca "od zaraz" i efekt przerósł moje najgorsze oczekiwania. Cały czas musiałem pilnować pana żeby pracował. Gdy tylko wychodziłem do pracy, pan - remontowiec wychodził do sklepu po piwo. Efekt jest taki, że do tej pory czekam w kolejce na poleconą ekipę remontową. Oczywiście namiary dostałem od znajomej, której dom widziałem przed i po remoncie.
Życzę powodzenia.
tak od zaraz to będzie ciężko znaleźć. Oczywiście zgłosi się kilka osób, ale na dobrych fachowców z reguły trzeba trochę poczekać. Ja pokusiłem się na fachowca "od zaraz" i efekt przerósł moje najgorsze oczekiwania. Cały czas musiałem pilnować pana żeby pracował. Gdy tylko wychodziłem do pracy, pan - remontowiec wychodził do sklepu po piwo. Efekt jest taki, że do tej pory czekam w kolejce na poleconą ekipę remontową. Oczywiście namiary dostałem od znajomej, której dom widziałem przed i po remoncie.
Życzę powodzenia.
Zobacz https://pluplu.pl/zakup-taniej-podlogi/ szczerze polecam.
Tak, to ciężki temat, trudno zaufać osobie z ogłoszenia. Dwa razy robiłem remont.. i za tym drugim postanowiłem popytać znajomych, czy znają kogoś godnego polecenia. i tym razem mogę powiedzieć, że jestem zadowolony. remont został wykonany solidnie. Pan, który remontował mieszkanie, ceni sobie swoją pracę.. i to było widać w efekcie finalnym. jego nr to 694 795 951. warto przekazywać sobie takie informacje, pozwala to sporo zaoszczędzić pieniędzy i nerwów. pozdrawiam wszystkich zmierzających się z remontem !
Polecam firmę z Gdańska - http://www.mikka.com.pl - ale najlepiej termin zaklepać co najmniej miesiąc wcześniej.
Juz kilka razy tu ich polecalem, szef Pan Piotr z Gdyni ma kilka ekip i czasem jest w stanie zrobic remont w krotkim czasie. Nie jest moze najtanszy ale masz gwarancje jakosci pracy gdyz sam wszystkim kieruje.
U mnie robili generalny remont mieszkania:
-lazienka, 4 pokoje i kuchnia - wszystko doslownie wszystko, bo bylo w oplakanym stanie. kontakt moge podeslac mailem: rehmant@gazeta.pl
U mnie robili generalny remont mieszkania:
-lazienka, 4 pokoje i kuchnia - wszystko doslownie wszystko, bo bylo w oplakanym stanie. kontakt moge podeslac mailem: rehmant@gazeta.pl
ROBIMY ZA DARMO!!! Firma ERDOL za darmo bo na odpier.. dol :D
tanio i dobrze jak wino w biedronce robi ROBIMY wszystko od psiej budy po lotnisko. zapraszamy do korzystania z naszych usłuch po uprzednim kupieniu sprzetu budowlanego. zajmiemy sie wszystkim od A do Z jedyne czego oczekujemy ze wspolnikiem to na dzien dobry po piątaku na wino z biedronki po po tym sie lepiej robi. a po winie i zalicxzce po jednym dniu wysokosci całej kraty wina dajemy termin tygodniowy na ukończenie roboty.( czyli całej kraty) :D pozdrawiamy serdecznie Marian i jego wspólnik Stasiu Jeżyna ze Szczecina co zbierają na tanie wina :)
tanio i dobrze jak wino w biedronce robi ROBIMY wszystko od psiej budy po lotnisko. zapraszamy do korzystania z naszych usłuch po uprzednim kupieniu sprzetu budowlanego. zajmiemy sie wszystkim od A do Z jedyne czego oczekujemy ze wspolnikiem to na dzien dobry po piątaku na wino z biedronki po po tym sie lepiej robi. a po winie i zalicxzce po jednym dniu wysokosci całej kraty wina dajemy termin tygodniowy na ukończenie roboty.( czyli całej kraty) :D pozdrawiamy serdecznie Marian i jego wspólnik Stasiu Jeżyna ze Szczecina co zbierają na tanie wina :)
bardzo polecam mała firmę Pana Irka stolarsko - remontową,przekonałam się że są naprawdę swietni,przedewszystkim solidni,szybcy,uczciwi a do tego tani,przekonałam się gdyz ostatnio wykańczali mój nowy domek a robili w nim prawie wszystko od ocieplenia poprzez montaż drzwi,okien,paneli oraz mnustwo innych prac.Myślę że każdy będzie zadowolony
tel.kontaktowy
782292528
tel.kontaktowy
782292528
Proszę bardzo uważać.
Nie polecam firmy USŁUGI WYKOŃCZENIOWE MARIUSZ MIELEWCZYK z Sierakowic. Znalazłam ją z ogłoszenia, a jej właściciel sprawiał bardzo dobre wrażenie. Teraz nie mogę pozbierać się z kosztów naprawy jego usługi.
Okazał się hochsztaplerem i niekompetentnym partaczem. Nie ma pojęcia o remontach. Ani on, ani jego pracownicy nie potrafią postawić prostej ściany, obrobić otwór okienny po montażu, osadzić drzwi. Montując wentylację, której zresztą nie dokończyli zniszczyli dach powodując zalanie mieszkania podczas deszczu. Nieszczelnie zamontowany syfon wannowy groził zalaniem sąsiadów. Remontując wewnętrzną stronę ściany mieszkania zrujnowali jej stronę zewnętrzną; zostawili ścianą grożącą zawaleniem.
Na koniec stwierdzili, że nie mogą się dogadać i poszli sobie zostawiając nie dokończaną pracę, twierdząc jeszcze do tego, że to my zerwaliśmy umowę.
Pozostawili po sobie wyszczerbione kafelki, wszystko ubrudzone farbą i silikonem.
i
Nie polecam firmy USŁUGI WYKOŃCZENIOWE MARIUSZ MIELEWCZYK z Sierakowic. Znalazłam ją z ogłoszenia, a jej właściciel sprawiał bardzo dobre wrażenie. Teraz nie mogę pozbierać się z kosztów naprawy jego usługi.
Okazał się hochsztaplerem i niekompetentnym partaczem. Nie ma pojęcia o remontach. Ani on, ani jego pracownicy nie potrafią postawić prostej ściany, obrobić otwór okienny po montażu, osadzić drzwi. Montując wentylację, której zresztą nie dokończyli zniszczyli dach powodując zalanie mieszkania podczas deszczu. Nieszczelnie zamontowany syfon wannowy groził zalaniem sąsiadów. Remontując wewnętrzną stronę ściany mieszkania zrujnowali jej stronę zewnętrzną; zostawili ścianą grożącą zawaleniem.
Na koniec stwierdzili, że nie mogą się dogadać i poszli sobie zostawiając nie dokończaną pracę, twierdząc jeszcze do tego, że to my zerwaliśmy umowę.
Pozostawili po sobie wyszczerbione kafelki, wszystko ubrudzone farbą i silikonem.
i
Witajcie,
Polecam za to kogoś z kogo jestem zadowolona.
Szybko solidna, czysta praca. bardzo ładnie doradzi pokaże wytłumaczy:))
tel. 504-581-642 Konrad Własny transport, Trójmiasto i okolice.
(malowanie, kafelkowanie, cekolowanie, tynki weneckie, sufity podwieszane,
budowa kominków, układanie paneli podłogowych, zabudowy z płyt kartonowo-gipsowych.
Polecam
Mogę wysłać fotki
Pozdrawiam
Gosia
Polecam za to kogoś z kogo jestem zadowolona.
Szybko solidna, czysta praca. bardzo ładnie doradzi pokaże wytłumaczy:))
budowa kominków, układanie paneli podłogowych, zabudowy z płyt kartonowo-gipsowych.
Polecam
Mogę wysłać fotki
Pozdrawiam
Gosia
Witajcie,
Znam tego typu problemy bo sama miałam do czynienia z urządzaniem nowego
mieszkania i trafiłam na takich śmiesznych gości. Ale na szczęście nie
skorzystałam z usług bo cenę zaczął nieźle podwyższać:))z niewiadomych przyczyn.
Polecam za to kogoś z kogo jestem zadowolona
Polecam
Mogę wysłać fotki
Pozdrawiam
Znam tego typu problemy bo sama miałam do czynienia z urządzaniem nowego
mieszkania i trafiłam na takich śmiesznych gości. Ale na szczęście nie
skorzystałam z usług bo cenę zaczął nieźle podwyższać:))z niewiadomych przyczyn.
Polecam za to kogoś z kogo jestem zadowolona
Polecam
Mogę wysłać fotki
Pozdrawiam
My generalnie zajmujemy się wykończeniówką,pracami remontowymi.Nie wykonujemy stanow surowych,TYLKO remonty-w tym czujemy sie dobrze.Wlasciciel-Daniel tel.xxx-xxx-xxx.Wiecej o nas na http://www.celnet.firmowo.net Ogolnie teren pomorskiego,choc pracowalismy rowniez w Piotrkowie,Krakowie czy Poznaniu (lotnisko Ławica).Zapraszamy
http://www.andrex-gdansk.com sprawdzony fachowiec p.Andrzej
Witam
Jestem zadowoloną posiadaczką kilku mieszkań w których został przeprowadzony kapitalny remont . Uczciwie mogę polecić Pana który zajmował się całkowitą przebudową i wykończeniem . Przerabiał stare pomieszczenia strychu na mieszkanie na poddaszu i udalo mu się to kapitalnie!
Rzetelne podejscie do tematu , brak problem typu "wziął zaliczkę i przepadł", wlasny transport a co najważniejsze obustronne zrozumienie czego wynikiem bylo przeksztalcenie ruin w bardzo ladne i ciekawe apartamenciki.
Dla zainteresowanych , mogę przesłać zdjęcia przed i po remoncie.
Na pewno ,ten kto sie zdecyduje na współpracę z tym panem nie pożałuje.
Podaje nr. telefonu 601 231 400
Jestem zadowoloną posiadaczką kilku mieszkań w których został przeprowadzony kapitalny remont . Uczciwie mogę polecić Pana który zajmował się całkowitą przebudową i wykończeniem . Przerabiał stare pomieszczenia strychu na mieszkanie na poddaszu i udalo mu się to kapitalnie!
Rzetelne podejscie do tematu , brak problem typu "wziął zaliczkę i przepadł", wlasny transport a co najważniejsze obustronne zrozumienie czego wynikiem bylo przeksztalcenie ruin w bardzo ladne i ciekawe apartamenciki.
Dla zainteresowanych , mogę przesłać zdjęcia przed i po remoncie.
Na pewno ,ten kto sie zdecyduje na współpracę z tym panem nie pożałuje.
Podaje nr. telefonu 601 231 400
Mogę polecić Ci fachowców w tym serwisie:
http://www.ktozbuduje.pl
Znalazłem tam specjalistów, kiedy zakładałem w swoim mieszkaniu podłogi.
Może i Ty znajdziesz odpowiedniego specjalistę.
http://www.ktozbuduje.pl
Znalazłem tam specjalistów, kiedy zakładałem w swoim mieszkaniu podłogi.
Może i Ty znajdziesz odpowiedniego specjalistę.
Kiedy przeprowadzałem remont biura i domu, znalazłem fachowca w internecie.
Był to serwis ktozbuduje.pl
Mam nadzieję,, że znajdziesz swojego fachowca.
Z tego, co pamiętam wystarczy zamieścić zlecenie na wykonanie usługi, a fachowcy sami się będą zgłaszać.
Powodzenia.
Był to serwis ktozbuduje.pl
Mam nadzieję,, że znajdziesz swojego fachowca.
Z tego, co pamiętam wystarczy zamieścić zlecenie na wykonanie usługi, a fachowcy sami się będą zgłaszać.
Powodzenia.
Polecam nasze usługi: http://www.minimax-remont.pl
Ja polecam Pana który u nas robił łazienkę, kładł kafle, panele, robił zabudowy, sufity podwieszane i całą wykończeniówkę. Firma co prawda jednoosobowa ale rzetelna i niedroga. No i przede wszystkim nie było jak z poprzednim Panem, który pojawiał się i znikał kiedy chciał i nabierał siły piwkiem.
Nr tel. 696992730
Nr tel. 696992730
Mój tata jest super fachowcem. Nawet ściągają go zagranicę żeby remontował mieszkania i domy. Remontował także pensjonaty. Ma wieloletnie doświadczenie, jest perfekcjonistą, bardzo dokładny, solidny i przede wszystkim uczciwy. Z tego co wiem to nawet cenowo jest zdolny do negocjacji. Polecam bardzo. To jego nr 664 807 548