Widok

szukam do remontu

Szukam fachowca/ fachowców od zaraz do remontu mieszkania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Mogę bez wyrzutów polecić małą firmę remontowo-budowlaną , któa robi wszystko w terminie, sumiennie i ceny mają normalne, bez żadnych haczyków. Podaję numer - 500 096 720, kierownik nazywa się pan Leszek. Pozdrawiam
proszę o kontant na mojego e-maila borecka14@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Alicja czy mogłabym prosić o maila z foto i kontaktem ?
winogrona7@wp.pl
Jeśli chodzi o solidną prace w terminie i za dobre pieniądze polecam ekipe pana Radka tel. 515 275 799
Solidne prace remontowe wykonuje tez Firma Pani Anny. Robia naprawde dokladnie. Wykonali u mnie izolacje fundamentow i remont mieszkania .Wyslali mi na maila fotki z remontow i tym mnie przekonali. Polecam, podaje maila anastel@o2.pl.
Witam moge poleci dobrych fachowcow ktorzy remontowali mi mieszkanie jestem zadowolona tel 507148907
bardzo polecam mała firmę Pana Irka stolarsko - remontową,przekonałam się że są naprawdę swietni,przedewszystkim solidni,szybcy,uczciwi a do tego tani,przekonałam się gdyz ostatnio wykańczali mój nowy domek a robili w nim prawie wszystko od ocieplenia poprzez montaż drzwi,okien,paneli oraz mnustwo innych prac.Myślę że każdy będzie zadowolony
tel.kontaktowy
782292528
Proszę bardzo uważać.
Nie polecam firmy USŁUGI WYKOŃCZENIOWE MARIUSZ MIELEWCZYK z Sierakowic. Znalazłam ją z ogłoszenia, a jej właściciel sprawiał bardzo dobre wrażenie. Teraz nie mogę pozbierać się z kosztów naprawy jego usługi.
Okazał się hochsztaplerem i niekompetentnym partaczem. Nie ma pojęcia o remontach. Ani on, ani jego pracownicy nie potrafią postawić prostej ściany, obrobić otwór okienny po montażu, osadzić drzwi. Montując wentylację, której zresztą nie dokończyli zniszczyli dach powodując zalanie mieszkania podczas deszczu. Nieszczelnie zamontowany syfon wannowy groził zalaniem sąsiadów. Remontując wewnętrzną stronę ściany mieszkania zrujnowali jej stronę zewnętrzną; zostawili ścianą grożącą zawaleniem.
Na koniec stwierdzili, że nie mogą się dogadać i poszli sobie zostawiając nie dokończaną pracę, twierdząc jeszcze do tego, że to my zerwaliśmy umowę.
Pozostawili po sobie wyszczerbione kafelki, wszystko ubrudzone farbą i silikonem.
i
USŁUGI REMONTOWO - BUDOWLANE - SOLIDNIE - SZYBKO I TANIO Oferuję usługi
w zakresie remontów domów i mieszkań, .szpachlowanie , malowanie ,
cekolowanie , tapetowanie oraz inne prace remontowe. Cena do negocjacji.

TRÓJMIASTO - WEJHEROWO I OKOLICE!!!
Ja nie robię tanio i nie za szybko , ale za to robię dokładnie bo szkoda materiału nerwów i dobrego imienia
694-915-482
Firma STOL-BUD
Elbląg
fachowe remonty mieszkań domków jedno i wielorodzinnych
zdjęcia mogę przesyłać maila
tel 507626316

proszę napisać konkretnie co jest do zrobienia to może się wyrobie w najbliższym czasie... proszę o meila
struktury3miasto@gmail.com
Witam.
Firma Hanool Robert Oleksy
tel. 601-83-16-84
email - hanool@wp.pl

www.b-ston.pl Polecam staranna firma
polecm naprawde dobrego fachowca.
dzwonic pod 694-915-482
Firma elektryczna poleca swoje usługi:
www.el-masters.pl
jestem zainteresowany panska oferta prowadzimy kapleksowe remonty prosze o kontakt telefoniczny 511058319
zapraszam do nas artech-service.pl możliwość obejrzenia naszych prac u naszych klientów fizycznie a nie zdjęciach zapraszamy !
witam jakis czas temu miałam solidnego fachowca wyremontował mi bardzo ładnie mieszkanie jestem bardzo zadowolona moge polecic nie ma piwkowania tylko solidna praca. To jest numer do pana darka 504115044
pozdrawiam Gosia

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Ubezpieczenie firmy OC ,gdzie i za ile?? (21 odpowiedzi)

Witam Was,jak w temacie. Zapewne niektórzy z Was maja ubezpieczenie firmy na wszelki wypadek od...

do góry