Widok

szukam do remontu

Szukam fachowca/ fachowców od zaraz do remontu mieszkania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie,

Polecam za to kogoś z kogo jestem zadowolona.
Szybko solidna, czysta praca. bardzo ładnie doradzi pokaże wytłumaczy:))

tel. 504-581-642 Konrad Własny transport, Trójmiasto i okolice.
(malowanie, kafelkowanie, cekolowanie, tynki weneckie, sufity podwieszane,
budowa kominków, układanie paneli podłogowych, zabudowy z płyt kartonowo-gipsowych.

Polecam

Mogę wysłać fotki
Pozdrawiam
Gosia
Witajcie,

Znam tego typu problemy bo sama miałam do czynienia z urządzaniem nowego
mieszkania i trafiłam na takich śmiesznych gości. Ale na szczęście nie
skorzystałam z usług bo cenę zaczął nieźle podwyższać:))z niewiadomych przyczyn.

Polecam za to kogoś z kogo jestem zadowolona

tel. 504-581-642 Konrad Własny transport, Trójmiasto i okolice.
(malowanie, kafelkowanie, cekolowanie, tynki weneckie, sufity podwieszane,
budowa kominków, układanie paneli podłogowych, zabudowy z płyt kartonowo-gipsowych.

Polecam

Mogę wysłać fotki
Pozdrawiam
Polecam ekipę remontową z Gdyni, większość prac wykonują w Gdańsku dla Wspólnot Mieszkaniowych, wykonali u nas remont klatki schodowej, bardzo solidnie. jesteśmy jako Wspólnota bardzo zadowoleni. Polecam!

Podaje tel. 504670718
Chciałbym dostac jakis namiar na te firme. Z góry dziekuje.
MAMY WIELKIE DOŚWIADCZENIE W WYKONICZENIACH I BARDZO DOBRĄ OPINIE MOŻNA ZOBACZYĆ NASZE PRACE,TOMEK TEL 785-834-043
FIRMA REMONTOWA aNI TANIO I SOLIDNIE.
516-320-845
My generalnie zajmujemy się wykończeniówką,pracami remontowymi.Nie wykonujemy stanow surowych,TYLKO remonty-w tym czujemy sie dobrze.Wlasciciel-Daniel tel.xxx-xxx-xxx.Wiecej o nas na http://www.celnet.firmowo.net Ogolnie teren pomorskiego,choc pracowalismy rowniez w Piotrkowie,Krakowie czy Poznaniu (lotnisko Ławica).Zapraszamy
Widzisz datę postu matole?
http://www.andrex-gdansk.com sprawdzony fachowiec p.Andrzej
Witam

Jestem zadowoloną posiadaczką kilku mieszkań w których został przeprowadzony kapitalny remont . Uczciwie mogę polecić Pana który zajmował się całkowitą przebudową i wykończeniem . Przerabiał stare pomieszczenia strychu na mieszkanie na poddaszu i udalo mu się to kapitalnie!
Rzetelne podejscie do tematu , brak problem typu "wziął zaliczkę i przepadł", wlasny transport a co najważniejsze obustronne zrozumienie czego wynikiem bylo przeksztalcenie ruin w bardzo ladne i ciekawe apartamenciki.
Dla zainteresowanych , mogę przesłać zdjęcia przed i po remoncie.
Na pewno ,ten kto sie zdecyduje na współpracę z tym panem nie pożałuje.
Podaje nr. telefonu 601 231 400
Witam
Jesteśmy firmą która współpracuje z firmami zajmującymi się remontami oraz wyposażeniem wnętrz, są to firmy uczciwe i godne polecenia. Jesli jesteście Państwo zainteresowani prześleny dane kontaktowe na mail. biuro@akcesorialazienkowe.pl
Mogę polecić Ci fachowców w tym serwisie:

http://www.ktozbuduje.pl

Znalazłem tam specjalistów, kiedy zakładałem w swoim mieszkaniu podłogi.

Może i Ty znajdziesz odpowiedniego specjalistę.
Dzien Dobry jestesmy firma budowlana z piotrkowa trybunalskiego.Swiadczymy uslugi budowlane w bardzo szerokim zakresie,przy czym jestesmy solidni i tani.Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Widzisz datę postu KRETYNIE?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pytanie czy to ma byc firma czy majsterklepka i czy głownym walorem przetagowym jest cena?
Kiedy przeprowadzałem remont biura i domu, znalazłem fachowca w internecie.
Był to serwis ktozbuduje.pl
Mam nadzieję,, że znajdziesz swojego fachowca.
Z tego, co pamiętam wystarczy zamieścić zlecenie na wykonanie usługi, a fachowcy sami się będą zgłaszać.
Powodzenia.
Tak, to ciężki temat, trudno zaufać osobie z ogłoszenia. Dwa razy robiłem remont.. i za tym drugim postanowiłem popytać znajomych, czy znają kogoś godnego polecenia. i tym razem mogę powiedzieć, że jestem zadowolony. remont został wykonany solidnie. Pan, który remontował mieszkanie, ceni sobie swoją pracę.. i to było widać w efekcie finalnym. jego nr to 694 795 951. warto przekazywać sobie takie informacje, pozwala to sporo zaoszczędzić pieniędzy i nerwów. pozdrawiam wszystkich zmierzających się z remontem !
Polecam nasze usługi: http://www.minimax-remont.pl
Polecam firmę z Gdańska - http://www.mikka.com.pl - ale najlepiej termin zaklepać co najmniej miesiąc wcześniej.
518-482-028
za łazienki kafle ten pan sie nie bierze otwarcie mówi ze nie jest od fachowcem od tego bo zrobic zrobi ale nie tak jak by sam chciał sciany gładzie sufity docieplenia-super
do góry