Widok

szukam do remontu

Szukam fachowca/ fachowców od zaraz do remontu mieszkania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
www.RemBud.gdansk.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam świetnego fachowca 506-991-096
Witam polecam Firmę Filip-Bud, remonty mieszkań to ich specjalność, zrobili u mnie generalny remont mieszkania i wcale dużo nie zapłaciłam. Namiary do właściciela: Pan Krzysztof tel. 512-344-014
to mój e-mail jeśli jeszcze aktualne basienciuk@wp.pl
Już wysłałam.
Mam wolny termin, proszę o kontak. Solidnie i przystępne ceny.

Marek 512 271 946
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy mogę prosić o przesłanie zdjęć i kontaktu do tego Pana.
natasza-mach@wp.pl
Juz kilka razy tu ich polecalem, szef Pan Piotr z Gdyni ma kilka ekip i czasem jest w stanie zrobic remont w krotkim czasie. Nie jest moze najtanszy ale masz gwarancje jakosci pracy gdyz sam wszystkim kieruje.
U mnie robili generalny remont mieszkania:
-lazienka, 4 pokoje i kuchnia - wszystko doslownie wszystko, bo bylo w oplakanym stanie. kontakt moge podeslac mailem: rehmant@gazeta.pl
witam jestem zainteresowany a co jest do zrobienia moj numer telofonu 791 965 728
Witam,
mogę przekazać kontakt do Pana, który zaprojektował i zrobił remont mojej łazienki (zdjęcia mogę przesłać na maila). Jest bardzo solidny i dokładny. Ale nie wiem czy ma wolne terminy.
polecam 500-731-661
tylko niewiem czy termin jest wolny
Witam,
tak od zaraz to będzie ciężko znaleźć. Oczywiście zgłosi się kilka osób, ale na dobrych fachowców z reguły trzeba trochę poczekać. Ja pokusiłem się na fachowca "od zaraz" i efekt przerósł moje najgorsze oczekiwania. Cały czas musiałem pilnować pana żeby pracował. Gdy tylko wychodziłem do pracy, pan - remontowiec wychodził do sklepu po piwo. Efekt jest taki, że do tej pory czekam w kolejce na poleconą ekipę remontową. Oczywiście namiary dostałem od znajomej, której dom widziałem przed i po remoncie.
Życzę powodzenia.

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

ogród (16 odpowiedzi)

Cześć, wiecie jak zadbać o ogród przed zimą? Widziałem na stronie...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry