Widok
w ubiegły roku instalację grzewczą wykonywał u Nas Pan Damian Grablowski, zna się na rzeczy, potrafi doradzić jest miły i co ważne pilnuje porządku na budowie. Co do terminów to rzeczywiści są odległe ale nie oszukujmy się.... jeśli chce sie mieć kogoś dobrego to warto poczekać.... naprawdę polecam.
Popieram przedmówcę. Też za poleceniem z tego forum zadzwoniłem i umówiłem się na spotkanie w celu omówienia dokładnego zakresu i wyceny prac. Nie pojawił się. Zadzwoniłem tłumaczył się że mu coś wypadło (jak każdy fachowiec :-) ) więc się umówiłem na kolejny termin.
Nie pojawił się więc go odpuściłem. Nie wiem czy jest fachowy ale w związku z takim podejściem zdecydowanie odradzam.
Nie pojawił się więc go odpuściłem. Nie wiem czy jest fachowy ale w związku z takim podejściem zdecydowanie odradzam.
Budowalem już dom dwukrotnie i za każdym razem instalacje razem z kotłownia i solarami wykonywał Pan Damian, nie ma on niestety wolnych terminów ale coś za coś, albo jakość albo szybkie wykonanie, sam fakt że te terminy są tak odległe świadczy o firmie. Jestem bardzo zadowolony z wykonania ale też z fachowego objaśnienia szczegółów działania urządzeń.