Widok
Różyczka pomyliłam nazwy zoologicznych :)
Chodziło mi o ten:
Hektor
ulica Marusarzówny 2/40
tel. (0-58) 348-88-88
godz.
otwarcia pn-pt: 11-19, sob: 10-16
Jak jedziesz Rakoczego od strony Niedzwiednika w kierunku Kartuskiej to mijasz światła, które są zaraz jak podjedziesz "pod górkę", kawałek dalej po prawej stronie jest przystanek autobusowy i różne sklepy, solaria itp I tam też jest ten zoologiczny, nie da rady go nie zauważyć, widać go z głównej drogi :)
Mój mąż strasznie lubi ten sklep - wejśc i popatrzeć :) Narazie tyle, bo nie mamy warunków na zwierzęta, ale z czasem na pewno coś nabęedziemy :)
Chodziło mi o ten:
Hektor
ulica Marusarzówny 2/40
tel. (0-58) 348-88-88
godz.
otwarcia pn-pt: 11-19, sob: 10-16
Jak jedziesz Rakoczego od strony Niedzwiednika w kierunku Kartuskiej to mijasz światła, które są zaraz jak podjedziesz "pod górkę", kawałek dalej po prawej stronie jest przystanek autobusowy i różne sklepy, solaria itp I tam też jest ten zoologiczny, nie da rady go nie zauważyć, widać go z głównej drogi :)
Mój mąż strasznie lubi ten sklep - wejśc i popatrzeć :) Narazie tyle, bo nie mamy warunków na zwierzęta, ale z czasem na pewno coś nabęedziemy :)
My dla psa karmę i inne kupujemy w zoologicznym w centrum "matarnia" (blisko C&A)
Za cenę jak na stronie u producenta!!! (Acana) - w innych zoologicznych w Gdańsku i internetowych ta karma (jeżeli w ogóle jest) kosztuje sporo więcej! (różnica 20-30 zł na paczce 15 kg)
Mają duży wybór karm, zabawek, smakołyków, legowisk... chyba wszystko co możliwe dla każdego zwierza
Za cenę jak na stronie u producenta!!! (Acana) - w innych zoologicznych w Gdańsku i internetowych ta karma (jeżeli w ogóle jest) kosztuje sporo więcej! (różnica 20-30 zł na paczce 15 kg)
Mają duży wybór karm, zabawek, smakołyków, legowisk... chyba wszystko co możliwe dla każdego zwierza
Jeszcze to znalazłam, chociaż osobiście nie byłam!
Euro-Zoo. Sp. z o.o. Hurtownia zoologiczna
tel. 0 58 301 87 36
adres
80-769, Gdańsk, Łąkowa 37/38
woj. pomorskie
Elba. Hurtownia zoologiczna
tel. 0 58 305 27 60
adres
80-748, Gdańsk, Chmielna 73
woj. pomorskie
Okaz. Sp. z o.o. Centrum ogrodnicze, kwiaciarstwo, akwarystyka
tel. 0 58 341 08 90 - telefon/fax
adres
80-307, Gdańsk, Wita Stwosza 77
woj. pomorskie
Nie mam pewności, czy te hurtownie prowadzą sprzedaż detaliczną, najlepiej zadzwonić. Z tego co wiem, to Okaz sprzedaję pojedyncze ilości.
Euro-Zoo. Sp. z o.o. Hurtownia zoologiczna
tel. 0 58 301 87 36
adres
80-769, Gdańsk, Łąkowa 37/38
woj. pomorskie
Elba. Hurtownia zoologiczna
tel. 0 58 305 27 60
adres
80-748, Gdańsk, Chmielna 73
woj. pomorskie
Okaz. Sp. z o.o. Centrum ogrodnicze, kwiaciarstwo, akwarystyka
tel. 0 58 341 08 90 - telefon/fax
adres
80-307, Gdańsk, Wita Stwosza 77
woj. pomorskie
Nie mam pewności, czy te hurtownie prowadzą sprzedaż detaliczną, najlepiej zadzwonić. Z tego co wiem, to Okaz sprzedaję pojedyncze ilości.
Dosłownie wszystko do akwarium można dostać w atrakcyjnych cenach (przy większych pakietach nawet możliwe są zniżki) w sklepie internetowym https://www.akwarystyczny24.pl/. Świetne miejsce, które polecam.