Widok

szukam fajnej dziewczyny tzn normalnej

może to mnie szukasz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co to dla ciebie znaczy normalna??
taka która wie czego chce od życia nie zadręcza sie tylko patrzy w przyszłość
Nie tylko Ty jeden szukasz normalnej dziewczyny każdy z nas szuka kogoś normalnego dzisiaj nikt nie szanuje czyimi uczuciami czy jeszcze istnieją uczucia miłość zaufanie wierność szczęście?
www.it-service.aq.pl Serwis Komputerowy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie określiłem że jestem jedyny który szuka takiej
Wybacz mi :)
odczuwam że to co piszesz dawno się skończyło........ i nie wiadomo dla czego..... rozwód dla wielu to taka sama sprawa jak basen czy kino bo ona to a on to......... miłości już nie ma tylko zauroczenie, wierności nie ma bo po co to komu teraz tylko kasa, lans a związek to biznes ja tobie to to ty mi to..... Pozdro
to może ja:
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=297872&c=1&k=46
nie ma miłości bez naiwności
Zapomnij, takich już chyba nie ma!
Po 3 latach związku, słuchania że wszystko jest w jak najlepszym porządku i jak to bardzo jej ze mną dobrze olała mnie jak wyjechałem na 4 miesiące do pracy! zresztą olała po dwóch:)
człowiek się stara, mówiąc brzydko zap... po to żeby żyło się lepiej, a tu nagle taki psikus:( i nie był to wyjazd typu Anglia, Irlandia itd tylko stała i dobrze płatna praca w systemie 4/2:( a ja głupi wierzyłem że ona wytrzyma i zaczeka:( no nic życzę szczęścia w poszukiwaniu!
Pozdrówki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
~song u mnie tak samo było 3 lata bycia związku. Może są jeszcze normalne dziewczyny albo i nie. No ale nie można poddawać się i trzeba żyć dalej idąc do przodu i szukając tą jedyną:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja podobnie jak reszta "Was" szukam "normalnego" meżczyzny a nie chłopaka i jakoś cieżko z tym.... żaden nie widzi różnicy! już ręce załamałam i chyba zostanę sama do końca swojej ziemskiej egzystencji, gdyż poziom konwersacji i podejście do kobiety ogranicza się (jak się okazuje) najchętniej do ślicznej buzi / sylwetki / no i cielesności.... o zgrozo... nawet nie ma czasu porozmawiać bo wedle ich pojęcia "o czym" a może najważniejsze po co? Dla mnie (w odróżnieniu od płci męskiej) najważniejsze są wypowiadane słowa i ich sposób, mimika twarzy i inteligencja mężczyzny a nie czteropak na brzuchu i bicepsy na szyi o ile to możliwe ;) i durne pogawędki o niczym... chyba jestem za bardzo wymagająca tak mówią znajomi :) bo nie palę papierosów i w ogóle nie pijam alkoholu - taki ze mnie egzemplarz nudny :( a przecież w tych "szalonych i dzikich czasach" to nie ma prawa zaistnieć bo to nienormalne i pewnie ze mną coś nie halo - usłyszałam kiedyś z męskich ust w odmowie na propozycję drinka! Przykre ale jakie to prawdziwe ;P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napewno sa :)
tak samo jak my kobiety twierdzimy ze nie ma normalnych facetow :):)
pozdrawiam
To gdzie są te normalne dziewczyny mamy je szukać ze świeczką. Szukamy a lata uciekają.
bez przesady z tymi latami, to kobiety maja ograniczona mozliwośc rozrodu, faceci nie :P
pewnie że są ... pozdrawiam wszystkich samotnych Panów :)
Nie szukaj :)
jak sie szuka to sie nie znajdzie :)
ostatnio uslyszalam w tv ze z facetami jest jak z grzybami - jak sie poszuka to sie znajdzie ;)
Telewizja kłamie :D
Hanna Bakuła to powiedziała jeśli dobrze pamiętam, póki co sprawdzam czy ma rację bo w domu to na pewno nikogo nie poznam ;)
a nie mówili przypadkiem gdzie jest ten 'grzybowy' las?
bo ja już też go szukam dłuższy czas i jakoś nie znajduję ...
Więc mamy stać i czekać nic nie robiąc przy tym a ktoś normalny z dziewcząt pojawi się. Ja myślę że trochę trzeba pomóc szczęściu i szukaniu ale nic na siłę i nie na szybkiego ponieważ źle się wychodzi na tym.
a ile macie lat chłopaki?
a co to znaczy ; trochę dopomóc szczęściu?
bo mi się pomysły już skońćzyły więc z chęcią poczytam co Wy uwązacie na ten temat :)
w przypadku kobiet to zrobic sie na bóstwo i wyjsc do ludu z tym ze problem nie polega na tym by poznac kogokolwiek ale by poznac kogos wlasciwego, nadajacego sie do powaznej relacji a nie jakiegos Piotrusia Pana czy Och Karola.
no właśnie mam mieszane uczucia - czy zrobienie się na bóstwo i wyślcie do "ludu" to jedyna szansa? owszem zgadzam się że tak jest największa szansa, ale samej jakoś nie mogę się przełamać, a praktycznie większość koleżanek, przyjaciółęk czy jak je zwał... jest w związkach no i nie są zainteresowane "lataniem do ludu" te, które są same nie widzą sensu, czekają w domu - bo po co, bo się nie chce.. itp.
więc siedzę również - niestety, jakoś pomimo wszystko nie mam w sobie dość siły albo może brak mi desperacji żeby samej wyruszyć na tzw. miasto w poszukiwaniu płci przeciwnej- wolnej, trochę szalonej, otwartej ...
nie no samej to odpada, samotna samica to najłatawiejszy łup zarywaczy (przynajmniej wg nich)
dokładnie tak,
także chyba muszę poczekać na zdesperowaną ? koleżankę???? i ruszyć na miasto
zdecydowanie muszę sie zgodzić, iż jedynie wyjście do ludzi daje szansę na poznanie drugiej osoby
a gdzie mieszkac? moze razem wyjdziemy na miasto?
w Gdyni,
jestem jak najbardzie za :)
Armaros, piszesz "nic na siłę i nie na szybkiego ponieważ źle się wychodzi na tym"... co masz na myśli ?
Twój związek zaczął się zbyt szybko? Szukałeś pierwszej lepszej kobiety ?
Teraz dziwisz się, że te 3 lata poszły w zapomnienie ?
Ludzie popełniają błędy, dlatego trzeba być rozważnym w podejmowaniu decyzji...
Miłość od pierwszego wejrzenia nie istnieje.. to tylko gra hormonów, która w oka mgnieniu zmienia nas nie do poznania..
Też słyszałem, że lepiej nie szukać i czekać aż się sama znajdzie:)
ale co prawda to prawda siedząc w domu bezczynnie nikogo nowego się nie pozna:/ a jak słusznie Armaros zauważył lata uciekają i to nic że okres rozrodczy nam nie grozi ale z roku na rok czas przyspiesza:(
no niestety już 27:(
to jeszcze nie taki dramat, bez przesay
Ja to już 31 a w marcu stuknie 32 lata :(
cale szczescie ja jestem z listopada wiec mam jeszcze 29 :P
"Armaros" - odpowiedni wiek :) pozdrawiam
czas przyspiesza zdecydowanie ciekawe jaką funkcją można by to opisać?
A tak nie szukać? czekać - tak się nic nie dzieje, jak się szuka to porażka i gdzie tu złoty środek?
ej to skoro sa tu i mezczyzni i kobiety poszukujacy to moze zorganizujcie spotkanie.....
a dlaczego zorganizujcie? jak juz to chyba zorganizujmy
ja nie :) wylamuje sie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
27 to nie dramat, ale od 24tego jakby znacznie przyspieszyło:(
nie ma złotego środka i chyba też nie ma super szczęśliwych związków:/
najgorsze jest to, że jak się patrzy w te ogłoszenia to większość kobiet szuka sponsora, a nie kogoś na dobre i na złe z kim można dzielić się wszystkim, kogoś kto będzie Cię wspierał i popierał, a nie przytakiwał i zagryzał zęby tylko dlatego, że jesteś żyłką złota!
właśnie dlatego z perspektywy czasu nie żałuję,że mnie zostawiła, choć na początku ani trochę mi się to nie podobało:)
ja bylam i z przecietnie i ponad przecietnie zarabiajacymi i uwierz mi ale kazdy moze zranic wiec reguly nie ma
oj oj,
piękna charakterystyka - ja mam kilka lat więcej i dochodzę do wniosku, że znalezienie wolnego faceta, któy nie ma ochoty tylko na łóżko graniczy wręcz z cudem,
gdzie są faceci, którrzy kochają życie z drugą osobą?
potwierdzam, wiekszosci chodzi glownie o jedno a normalna, fajna dziewczyna marzy o tym by zrobic komus rowniez obiad ;)
A nie wydaje Wam się, że szukanie przez internet to lekki akt desperacji?:) chociaż mój przyjaciel parę lat temu poznał na czacie w dość przypadkowych okolicznościach kobietę ( nigdy wcześniej nie korzystał z portali, pierwszy i ostatni raz) i są do teraz razem, już nawet po ślubie, mają sympatycznego syna i cieszą się życiem:)
oj tam zaraz szczyt desperacji, ja akurat (nie)stety z imprez już raczej wyrosłam, romans w pracy mnie nie interesuje, a na siłowni skupiam się głównie na sobie.
Ja też myślałem, że wyrosłem z imprez, ale w zeszły weekend bawiłem się jak za dawnych dobrych lat:) dzięki temu też zauważyłem, że skoro przed związkiem potrafiłem być szczęśliwy będąc samemu to dlaczego teraz nie mam być?!:D najgorzej było tylko w święta, bo jakoś tak samemu to smutno, ale skoro już minęły to nie ma się narazie czym przejmować i bawić się dziewczyny;)
A kiedy ja byłem ostatnio na imprezie hmm... chyba za czasów szkolnych kiedyś to imprezowało w każdy weekend albo na koncerty w klubach. Może w końcu zacząć trochę imprezować :)
Koniecznie zacznij, bo przecież taki stary nie jesteś,a jak dobrze trafisz to poczujesz się jakbyś znowu miał naście:D ja ostatnio się czułem tak na pierwszym roku studiów i zamierzam to teraz powtarzać, zanim nie znajdę tej która mnie znowu czymś do siebie przekona:)
takie forum to przecież nie czat porozmawiać i powymieniać opinie zawsze można a kto wie ...
chyba masz rację :)
także my desperaci : łączmy się :)
ale jak widxizsz zdażają się wyjąyki- także trzeba wierzyć, iż pewniego dnia znajdzie się tego/tą jedynego/jedyną ja jeszcze wierzę ale zaczynam powoli zastanawiać się jak to będzie na starość czy nie będzie prz mnie starszego Pana, któy mnie przytuli i powie do pomarszczonej staruszki z uśmiechem : kocham cię?
nie masz się czym martwić! mojej dobrej przyjaciółki mama dopiero po 50stce poznała tego wyjątkowego i twierdzi, że nigdy wcześniej nie była tak zakochana pomimo, że jest matką dwójki dzieci, lata po rozwodzie i nie jednym związku ;)
no ja akurat chcialabym zostac matka a po 50tce to jakby szanse juz mniejsze ;)
no niestety po 50stce to chyba na pierwsze to już za późno:(
ok, teraz to się uśmiałam :D
perspektywa spędzenia w samotności jak na mój gust zbyt dużej liczby liczby lat - jest łał bardzo ale to bardzo pocieszająca i taka twórcza - chyba zacznę robić skarpetki na drutach bo przecież trzeba czymś wypełnić samotne wieczory :)
rewelka
pocieszenie jak z księżyca
tylko chyba nie pocieszenia szukam,
a księzyc z przyjemnością pooglądam z jakims facetem, choćby po wyjściu na spacer bądż do kina
:)
hmm faktycznie głupio trochę napisałem, ale to nie miało być pocieszenie:) w każdym razie chciałem tylko powiedzieć, że jak już o tej starości to nawet ludzie po 50tce potrafią się zakochać, a do tego czasu przecież nie musisz siedzieć w domu, możesz poznawać nowych ludzi i może w końcu spotkasz kogoś wyjątkowego;)
Ktoś mi mówił że na miłość nie jest za późno że w każdym wieku nawet mając 50 lat poznać swoją miłość więc może jest nadzieja na miłość:)
oczywiście, zgadzam się
w myśł zasady - lepiej późno niż wcale,
tylko teraz chce mi się żyć, wyjść z facetem do kina, teatru na spacer,
spotkać się przygotować mu kolację a on niech w tym czasie zadba o miłą atmosferę - np. dobra muzyka, świce a potem....
rany a gdyby jeszcze chciał się ze mną nauczyć tango? to chyba już za wiele co chłopaki?

czy to na prawdę zbyt dużo?
i żeby było jasne- pomimo rozczarowań i samotności za desperatkę się nie uważam owszem jestem trochę rozgoryczona bo teraz w sobotni poranek wolałabym przytulać się do tego wybrańca mojego...
wow starczy
wspolczesni faceci sa strasznie malo konkretni, niby chca nas poznac ale nie chca sie angazowac, nie odkochali sie od byłej lub maja jakis inny feler...
tak, dużo jest racji w tym co piszesz, jednakże wydaje mi się, że faceci aktualnie mają coraz słabszą psychikę i dlatego się boją nas bo , kolekjnego rozczarowania i zdecydowanie i może to jest najważniejsze są zwyczajnie wygodni - po co angażować się? przeciezież wspólne życie to nie tylko uniesienia to również troski - dzisiaj a może też nigdy wcześlniej - jest zbyt dużo bólu dookoła więc po co sobie maja go dokłądać? a przecież tak dobrze jest być i cieszyć się razem - bo to nie jest jak 1+1 to jest zdecydowanie jak 2do kwadratu albo i lepiej...
heh cos zaczynam płynąć a to nie o to chodzi
Trochę :)

... oczywiście żart.
ok,
Czasem też tak myślę i doskonale Cię rozumiem:) najbardziej jak wstaje na kacu sam i wiem, że tego dnia już i tak nic nie wymyślę i chciałoby się czasem tak jak wcześniej przeleżeć z drugą osoba cały dzień, bez odbierania telefonów czy wychodzenia gdziekolwiek:(
no ale trudno jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma:D
dlatego myślę,
wzyscy tu dyskutujemy na ten temat, bo nie do końca akceptujemy to się lubi co się ma...
w sumie powinnam sie cieszyc ze trafiam na facetow ktorzy nie sciemniaja tylko mowia wprost ze nie chca sie angazowac, a potem np oferuja uklad bez zobowiazan, tyle tylko ze mnie interesuje całodobowy partner niekoniecznie z tylko jedną funkcją czasoumilacza ;)
Ale przecież można być w związku i wcale nie oznacza to i nie daje gwarancji, że będziemy szczęśliwi:)
moja była potrafiła doprowadzić mnie do łez a i tak żal było mi jej zostawić, bo młodsza, bo mała, bo sobie nie poradzi, a na koniec to ona bez ceregieli stwierdziła, że chce spróbować czegoś innego:)
ciesz się życiem, bo jest za krótkie i pomimo że FankaFioletu uważa, że wyjście samemu to nie jest dobry pomysł to ja jednak się z tym nie zgodzę! przecież jak siedzisz w domu to skąd ktoś ma wiedzieć, że chętnie kogoś poznasz?!
popieram CIę w 100%
ja też nie potrzebuję chwilówek a potem mnie nie ma.. takiim układom mówię stanowcze : NIE
droga fankofioletu wydaje mi się niestety, że takich jak my też jest co raz mniej.. świat staje do góry nogami,
czy to nie ten 2012 ;) ma na to wpływ?
chodzilo mi tylko o wyjscie samotnej kobiety na impreze bo tam tam playboye co to tylko czekaja by zagadac, postawic drinka itp, co innego np jakas kawiarnia
to było do fanki :)
hehehe dobrze powiedziane:) nie wiem na kogo trafiałaś, ale chyba nikt nie chce związku bez zobowiązań bo co to za związek!
zresztą ja się kiedyś tak spotykałem, i to nie był mój pomysł, ale zobowiązania rodzą się same i po krótkiej chili jak komuś na kimś zależy to każdy zaczyna czegoś wymagać( dla ścisłości dodam że przynajmniej szczerości i uczciwości a jak już to jest to tak jakbyście byli w związku i później już tylko kolejne rodzą kolejne i nawet nie wiadomo kiedy jest się w normalnym związku( no chyba że jest to układ sponsorowany))
spoko masz rację,
ale chyba nie doczytałeś,
zobacz sam - zraniono CIę i już nie chcesz sie angażować, będziesz w tej grupie facetów, o której mówimy.
Uwierz mi, że pomomo wszystko jestem pogodną osobą, lubiącą ludzi i towarzystwo i kochającą życie, jedynie nie udaje mi się spotkać tego jedynego, który chciałby znaleźć ze mną spróbować być bo tak jest łatwiej, uwierz mi wiem co mówię, a wydaje mi się , że skoro byłeś x czasu z dziewczyną tp też było CI dobrze, szkoda tylko, że pamietasz jedynie o tych złych chwilach może pomyśl o tym, że jednak daliście sobie coś wzajemnie....
a tak ana marginesie - to np. Ty i kilka innych osób już o tym wie, że chcę kogoś poznać...
to jest wlasnie ten mechanizm - zraniony facet nie chce sie angazowac wiec woli zwiazek bez zobowiazan bo nie wierzy juz w milosc - wlasnie takie wersje slyszalam od delikwentow
macie dziewczyny rację, czułem się zraniony ale to nie oznacza, że nie chcę się angażować albo co gorsza tak samo potraktować jakąś kobietę!
dalej wierzę, że poznam spokojną, ułożoną dziewczynę która nie będzie przywiązywała wagi do pieniędzy( dodam że może nie mam jachtu ale mi ich nie brakuje, bo tak jak pisałem na początku pracuje na kontraktach),która tak samo jak ja będzie sobie ceniła szczerość i uczciwość!
tak na marginesie to ładnie chłopakowi zaśmieciliśmy wątek:)
Im nie chodziło o związek tylko ...
rany czy Ty uważasz, że kobiety są takie puste i tylko kasa, kasa, kasa...
makabra
przecież my też pracujemy, chyba że Twoja skala poszukiwań kończy się na poziomie 23-4 lat to wtedy, nie wtedy też nie kumam, też studiowałam i do głowy by mi nie przyszło szuakać faceta wg kryteriów kasowych, makabra
szczerze wierzę że tak nie jest ale otwórz sobie ogłoszenia towarzyskie:) życzę żebyście znaleźli tych właściwych i już więcej się nie udzielam;)
Pozdrawiam
P.S
własną racją z sevetyfive macie już sporo wspólnego;)
Chyba rozumiem Ciebie doskonale. :) Nie jestem stworzony również do życia w samotności.
Jestem trochę w lepszej sytuacji. Mieszka ze mną córka więc zwariowane pomysły 8 latki trochę pozwalają mi zapomnieć o tej samotności.
Moja ma tyle samo i też daje mi dużo radości :)
Czasami idzie oszaleć z jej pomysłami ale generalnie ciesze się, że jest ze mną 24h na dobę 30 dni w miesiącu :)
podziwiam :)
ja jednak miewam wolne dni i weekendy kiedy moja jest ze swoim tata,
a tak na marginesie to pewnie będzie problem z zaakceptowaniem przez nią Pani w Twoim życiu : pewnie Tatuś jest najważniejszy :)
Ja mam czasami tylko parę godzin wolnych jak jest w szkole :) albo mamusia się zechce spotkać.

... najważniejszy - Dokładnie
... akceptacja - Nie będzie problemu. Temat przerabiany. Sama mówiła, że "mam sobie kogoś poszukać". Ja - gdzie? "są takie strony w internecie" :D :D
dzieciaki sa zabawne, ja akurat ucze ten przedzial wiekowy ;)
moja też mówi, że dobrze by było gdyby mama z kimś się związała, choć na pomysł z internetem jeszcze nie wpadła :) ale chyba bym przysiadła gdyby tak do mnie powiedziała :)
czyli jednym słowem dzieci też są teraz bardziej wyrozumiałe
też nie widzę z jej strony jakiś przeciwskazań co do pojawienia się Pana w moim życiu...
Zabawne i pomysłowe :)
dzieciaki to wszystko co mamy tak szczerze powiedziawszy i wcale nie dziwię się, że pragniesz je mieć,
i tak ten wiek jest dość ciekawy - jeszcze maluchy - drobne, kruche, potrzebujące dużo ciepła a z drugiej strony jak widać : małe swatki dbające o dobre samopoczucie rodziców,
Nie ukrywam, że zaskoczyła mnie swoją wypowiedzią (internet) :D
nie dziwię się - tak jak napisałam, ja usiadłabym gdyby do mnie tak powiedziała, ale na razie staram się jej ograniczać korzystanie z netu wiec może dlatego, ale za to inne pomysły... czasami o zgrozo!!
Szczęśliwy rodzic to szczęśliwe dziecko, a szczęśliwe dziecko to szczęśliwy rodzic.
Na pytanie - "jaka miała by być?" (w żarcie) Brunetka, blondynka, ... ? "Obojętne ... aby była miła i czasami kupowała mi zabawki" :-) Uśmiałem się nieźle.
:D
no tak nie ma jak pragmatyczne podejście do życia..
w sumie, nigdy nie pytałam jaki miałby być jej zdaniem Pan, z którym powinnam się związać
ale chyba też nie chcę pytać bo niech się zdaży, że nie trafię i co wtedy? ;)
Nic :) Rozmawiaj.
pewnie, że rozmawiam,
tylko nigdy nie wpadłam na taki pomysł aby zapytać o jej typ dla mnie... ????
jakiś mały szoczek..
generalnie wolałabym aby nie uczyła się tego, iż w tym temacie potrzebna jest akceptacja rodziny - w myśł zasady jak sobie pościelesz...
a co do wyboru, to uważam, że taka rozmowa tak ale dopiero jak się pojawi tak jat Twoja córcia powiedziała czego oczekuje, na pewno zweryfikuje to jak jak się z kimś zwiążesz - moja na pewno nie omieszka łącznie z ciętą ripostą - a na pewno jesłi coś będzie jej nie pasował to o tym powie.
także tylko się cięszyć, iż nasze dzieci - wiedzą czego chcą :)
Tamta rozmowa odbyła się w atmosferze luźnych żartów. :)

... akceptacja rodziny
Dużo rozmawiam z córka na rożne tematy. Ma prawo wiedzieć co będzie się dziać w jej życiu. Pyta - odpowiadam, mówi - rozmawiam. Nie lubię stawiać innych przed faktem dokonanym, a tym bardziej nie mam zamiaru swojej córki. Pewnego dnia mam przyprowadzić kogoś do domu i oznajmić - to Twoja nowa ... , a moja ... Nie chciałbym aby ktoś mnie postawił w podobnej sytuacji, więc nie mam zamiaru stawiać w takiej sytuacji swojego dziecka.
hej,
zdecydowanie tak rozmowom z dziećmi - ja też mam super kontakt z moja córcią i też rozmawiamy na każdy temat, tylko akurat tego jednego nie poruszyłyśmy. Ona jest w pełni świadoma tego, iż może przyjść dzień, że pojawi sie jakiś mężczyzna w moim życiu i mówi o tym, że tego by chciała, także wszystko jest jak najbardziej ok :)
tez kiedys poznalam kogos przez internet ale to bylo ponad 10 lat temu.. 4 lata bylismy razem...
Kurcze, 10 lat temu to nawet internetu nie miałem :-)
Ale kiedyś były popularne tak zwane cafe internet. Ach dawne czasy ;)
Miło Was się czyta... ja co prawda mężata dzieciata ale moja siostra (starsza ode mnie o 4lata) też jest na etapie poszukiwań... a zegar tyka :/ I żal mi jej...
Chłopaki...co z Wami... gdzie jesteście? :)
image[/url]
image[/url]

a ile ma siostra latek brunetka czy blondynka?
Jesteśmy ale ukrywamy się;)
Siostra ma 31latek, brunetka.
To po co się ukrywacie? :P
image[/url]
image[/url]

lubię brunetki;) o jakiej budowie?
normalna...
ale właśnie o to chodzi... pierwsze pytanie - o jakiej budowie... to jest przykre...
a jakbym napisała że puszysta (nie mówimy o skrajnościach) to pewnie nikt by się nie zainteresował - to jest właśnie to....
image[/url]
image[/url]

Winien jestem ci wszystko, ponieważ cię kocham....
no właśnie nie nie gardzę ludźmi takimi czy takimi ale jak chcieli byśmy sie umówić to pewnie i Ona by chciała wiedzieć jak ja wyglądam po co się oszukiwać tak jak tamten ściemnia pyta jakie ma oczy widac odrazu że tani bajerant niby taki suptelny z dystansem prosz to czytać armaros pozdrawiam
Nie ma to jak zniszczyć konkurencję :)
Pytanie czy ów siostra szuka „bajeranta” czy mężczyznę, który jak będzie trzeba to powie przytyłaś Kochanie ;)
hehe dobre ale nie w moim stylu ja bym zaproponował wspulny wypad na siłownie na basen spacery razem. kurcze jak tu sie zmobilizowac do pracy ale mam lenia:/
~zainteresowany mm a Ty co twierdzisz że nie gardzisz ludźmi o innej budowy ciała a pytasz się na dzień dobry o budowy ciała a zapytałem o kolor oczu każdy ma swój gust u kobiet jeden lubi takie drugi lubi co innego u kobiet.
Dam radę!
Powtarzaj to jak mantrę.
Nim skończysz słońce zajdzie i pracę będziesz miał z głowy na dzisiaj.

A tak poważnie.
To ruszaj, ktoś na randkę z Nią musi zarobić ;)
zależy o które oczy pytasz:) mówiłem z dystansem żebyś co taki nerwowy? brak Ci poczucia humoru tamta dziewczyna to zrozumiała nie ma to jak konkurencje wykonczyć
O ma tyle lat co ja a jakie oczy ma jakiego koloru są
Nie, no pewnie że wygląd jest ważny... Kurcze, ja już się pogubiłam. Owszem, fajnie wiedzieć jak się wygląda ale to chyba z ciekawości czy trafia się w czyjś gust... A pytanie jaką ma budowę to jakby miała startować do miss polonia co najmniej i musiała spełniać jedno z kryteriów... To tak jakby zapytać: ile waży? Nie wiem - może tylko ja to tak odbieram...
Jej oczy są koloru szarego...
image[/url]
image[/url]

piękne oczy :)
Zgadzam się że wygląd ma znaczenie ale są i tacy co zwracają uwagę u kobiet co innego niż wygląd zewnętrzny (mogę się mylić tu ale cóż to forum i każdy wypowiada jak chce) ale większość facetów patrzy na wygląd żeby wyglądała jak barbi aby facet będzie mógł pochwalić się przed swoimi kolegami.
Basiula

Czytaj wypowiedzi na forum z przymrużeniem oka.

Choć swoją drogą od dawna, dawien wiadomym jest, że wygląd ma znaczenie w zawieraniu kontaktów międzyludzkich.
dobrze będe bardziej delikatny wystrzelam sie zaraz po policzkach za tą moją bezczelność hehe a tak poważnie lubie ludzi z poczuciem humoru z prawdziwym poczuciem takich którzy mają dystans do siebie bez kompleksów dostało mi się jak bym komuś naubliżał Magdalleno ratuj;)
Nie no spoko - ja też mam poczucie humoru i pytania o wygląd / budowę ciała nie traktuję jako tabu ale żeby zadawać je zaraz po wieku? Skoro wątek jest "szukam fajnej tzn normalnej" to oczekuje się, że i odpowiadający będą "normalni" :)
image[/url]
image[/url]

jasne że wygląd ma znaczenie przy zawieraniu znajomości podobno pierwsze wrażenie jest najważniejsze później sie poznaje kto jaki jest albo sie sobie przypasuje albo nie a czy to barbi czy nie barbi najważniejsze jak sie nie garbi
czy to barbi czy nie barbi - to skoro to nie jest ważne to po co pytanie o budowę ciała? Barbi nie jest gruba ;)
image[/url]
image[/url]

no dobra może źle to ująłem przyznaj sie może inaczej zapytam jakich facetów siostra lubi?
a to już musiałbyś siostrę zapytać ;)
image[/url]
image[/url]

troch sie boje ;) może nie będe podobny dla Niej do kena;)
Hahahah.... no jak ona nie barbi to i po co jej ken?
image[/url]
image[/url]

to by się nawet gryzło za bardzo :)
image[/url]
image[/url]

żeby wykorzystać i porzucić a ja później będe szlochał pół roku;)
Taki duży chłopiec i płacze? Ponoć "Chłopaki nie płaczą"
image[/url]
image[/url]

Basiulka wpadnij później na forum tz wieczorem to ponawiajmy makaron na uszy bo teraz muszę troch popracować bo do gara nie będę miał co wrzucić
chłopaki nie płacą hehe
Oj wieczorem to nie - mąż, dziecko, kolęda dzisiaj ;) No ale ja też się wyłączam bo zaraz mnie kto przydybie i ze stołka zlecę ;)
image[/url]
image[/url]

to siostra niech wpadnie pozdrawiam
Widzę, że mnie tu moja kochana siostra obgaduje :)) ( sama się przyznała ) :))
A co.... Szczęście mojej siostry jest moim nadrzędnym celem ;)
image[/url]
image[/url]

cześć siostra siostry;) wpadam na chwile bo gonie zaraz spowrotem do pracy troche mi sie dostało na początku za Ciebie od twojej siostry za to że nie byłem taktowny i wypaliłem jakich jesteś wymiarów wybacz;)
Cześć, dobrze wiedzieć, że mam taką waleczną siostrę :))), Wybaczam ;))
wieczorkiem zapraszam na pisanko to może się coś dowiemy o sobie
mm a ile Ty masz lat? ;)
image[/url]
image[/url]

wczoraj nie miałem netu wieczorem 30 lat mam
masz rację - kobiety pytanie o budowę uważaja za pytanie o wagę, tak samo jak dla facetów pytanie "czym sie zajmujesz/co porabiasz w życiu?" jest równoznaczne z "ile zarabiasz?", żaaaal
żaaaal czego takich pytań czy kobiet które się oburzają?
żal facetow ktorzy się oburzają bo jesli np. pytam faceta na randce ktora godzina a on odpowiada "a co? Chcesz zobaczyc jaki mam zegarek?" to sorry ale jest to chore moim zdaniem. Historia niestety prawdziwa, a różową niunia lecącą na alufelgi raczej nie jestem...
pytanie-czy kobieta,lat 31 ( od razu pisze- normalna budowa ciala,czarne wlosy,niebieskie oczy), dwoje dzieci- ma szanse na miłość??
@ Olga Dlaczego ma nie mieć. Każdy ma szansę.
Olu każdy ma szansę na miłość a szczególności Ty
A sorry Olga przykręciłem twoje imię zamiast Olga to Olu :)
jasne jak jest fajna to pewnie że ma dzieci nie oznaczają przecież że jest trędowata
Masz rację nawet kobieta mając dzieci i będąc samotna nie mając przy boku partnera też jej należy miłość i znalezienie kochającego partnera do wspólnego życia:)
jednakże mężczyźni słysząc ode mnie "mam dwoje dzieci" uciekają... nie straszę,jestem normalną kobietą ( podobno). Każde z Nas chce być szczęśliwe...mieć drugą połowę i z Nią spełniać marzenia
Olga jeśli chciałabyś porozmawiać to zapraszam na prv :)
Witajcie,
widząc poruszenie dochodzę do wniosku, że może tak jak Olga najpierw trzeba się "opisać"? a potem czekać choćby na pogodne słowo?
Fankofioletu - w nawiązaniu do wcześniejszej wypowiedzi z weekendu wyruszam z przyjaciółką w sobotę na tzw. miasto - dołączysz?
gdzie wyruszacie to będę tam w pobliżu grasował ;) pewnie że trzeba sie opisać i czekać. na pewno jest wielu facetów którzy nie będą sie bali spotkać z fajną mamusią ja się nie boje takich kobiet z dziećmi czy bez oby była fajna.
m. - dzieki za pamięć i propozycję ale sobote mam już zajętą - niestety akcja "familiada" (Dzien Babci), ja ruszam na miasto w piątek :))))
no tak - moje niestety już nie obchodzą tej uroczystości...
ale w przyszły piątek lub sobotę jakby co - mam wolne więc odzywaj się gdybyś miała ochotę
na pewno Gdynia - ale jeszcze dokładny plan nieustalony...
to jakby co to - blondynka o zielonych oczach...
a duże masz oczy;) zielone są piękne;)
moje też nie, ale moja mama jest babcią (chociaż nie dzięki mnie :P) więc dostarczam catering :P

Kurcze a Wy jesteście z Gdyni? Ja z Gdańska wiec raczej odpadam, no chyba że kiedyś w ramach kompromisu zaszalejemy w Sopocie ;)
tak jestem z Gdyni,
Sopot jak najbardziej może być :)
czyżby jakis pottekst?
czy duże? nigdy się nie zastanawiałam
ale dziękuję choć za ogólny komplement :)
jak bym wiedział o Tobie więcej to mógł bym więcej komplementów prawic;) podtekst w życiu;)))
nie sztuką jest się sprzedać, sztuką i bardzo dużą przyjemnością jest się poznawać...
ohhh tak już Cię uwielbiam;) sprzedawanie jest brzydkim nawykiem co innego handlowanie:) chętnie Cie poznam
:) tak szybko?
uwielbiam czy poznam?
:) chyba jedno i drugie :)
to od czego mam zacząć?
wow,
nie wiem
może iść równolegle, więcej wyzwań na dd
może nie koniecznie jednak na forum?
na dd?
skrót myśłowy - na dzień dobry
tzn że chcesz mi się pokazać?
haha tego nie wiem na ten moment
na dzień dobry czyli na start :)
a swoje duże piękne oczy;)))))
yyyyy?
trochę humoru na noc;) śpij słodko do jutra chce Cie poznać jak Ty też to odezwij sie jutro
dzień doberek :)
odzywam się ...
dzień doberek jestem;)
To ja powiem dobry wieczor ze sie niegrzecznie wtrące :)
piękne imię.....Alexandra..... coś w nim słodkiego i słonecznego......
Widzę, że niezły bajer mają co niektórzy, czy to aby naprawdę działa na Was kobiety?
takie bajery na mnie nie działają... ale nie wiem jak reszt Pań ;)

Pozdrawiam :)
Fąfara pyta znajomego:
- Jak tam u ciebie z zaopatrzeniem na święta?
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
Bogna też coś w tym jest, coś kościelnego
Pozdrawiam .)
hahhaa kościelnego powiadasz..... nikt nigdy mi tego nie powiedział ;) a Ty bajerancie jak masz na imię?
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
Chyba muszę poczytać jakiś poradnik, moja bajera jest zbyt słaba. Może jakieś korepetycje wezmę od mistrzów.
Ja nie jestem mistrzem bajeru, gdyż wolę rzeczowe podejscie do tematu ;) jednak uważam, iż kilku tutaj znajdziesz męskich autorytetów :)
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
a teraz to już dobry wieczór...
Dobry Wieczór :)
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
22-ga wybiła i wszystcy spać poszli?
no nie wierzę...
Ja się grzecznie żegnam i mówię Dobranoc :)
skończone papiery na jutro do pracy - nareszcie! a jeszcze musze psa wyprać ;)

Dobranoc!
Spokojnej Nocy :)
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
spokojnej :)
ja już po spacerze ale niestety jeszcze nad papierami :(
dobranoc.... pamiętaj by psa nie wyżymać a mówią mi artur, pa
Dzień Dobry :)

Artur napisałam że będę "musiała wyprać" psa gdyż on ma takie włochate te swoje kłaki że inaczej nie można o nim napisać :)

P.S. Artur - czytałeś co mówi o Tobie Twoje imię ? :D
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
Nie wiem..... artur imię surowe, nieobrobione takie kamienne ale nie narzekam......
nie imię czyni człowieka tylko człowiek imię.........
I jak tu wierzyć facetom?
Uwielbiają i zapominają...
ale my nie jesteśmy leprze a to tylko pisanki
Goha lepsze od facetów?
Nie myślę w tych kategoriach, ale zawsze miło pomarzyć ... że kiedyś, któryś itd...
to ruszaj jak nie w miasto to tu na forum tyle tego kwiatu....
a potraktuj to jak szukanie pracy.....
nie spodoba się fizycznie czy duchowo szukasz dalej........
a to że zapominają to może im coś nie pasowało.........
nic na siłe..........
każda spotkanie może być zarąbistym wspomnieniem czy kto wie.....
To nie było desperackie stwierdzenie tylko takie pół żartem pół serio :)
Zdecydowanie jestem przeciwna czemukolwiek na siłę.
I tak masz rację każdy może w sobie coś mieć tylko trzeba tego szukać. :)
No tak grunt to poczucie humoru i duzy dystans do siebie:) A co do bajeru to jak dla mnie jest przereklamowany :P no ale od czegos zawsze trezba zaczac :)
bez dystansu to siebie, poczucia humoru i zainteresowań człowiek by zgłupiał a na pewno depresja, o której się tu mówi miałaby miejsce.
a czemu na forum? a czemu nie? w końcu możemy pogadać ze sobą a w realu? nie wiadomo czy byłoby nam dane, bo nie wiem - różnica wieku, poglądów, miejsca zamieszkania i wiele wiele innych powodów a tak coś tam ktoś tam rzuci - i wszyscy huurrrra - mamy Cię !!!!
pewnie że wierzyć pamiętają i uwielbiają dalej;)))
a Witam witam :)
Normalni ludzie nie szukają partnerów w necie ;)
proszę proszę i lekarz nas odwiedził.......zbadał.........i określił mianem normalnych......... pozdrawiam
Mi do "normalnosci" daleko i dobrze mi z tym :) inaczej chyba bym zeswirowala :P
"uwielbiam" takich trolli co to wsadzaja kij w mrowisko, dzięki Bogu jestem nienormalna :))))
nienormalna i do tego z bukietem świeżo ściętych białych tulipanów...;)
...;)
na tulipany troszkę za późno ale popatrz przez okno też pięknie i biało......
wiem, 3godz temu szalałam z moją suką na śniegu aż mi się makijaż zniszczyl ale bylo warto :)))
w takim rzie witam wszystkich "nienormalnych":) a jak według "ja" w dzisiejszych czasach gdy kazdy jest zabiegany znalezc swoja druga polowke? nie mowie ze internet to jedyne miejsce, ale jesli wyroslo sie juz z cotygodniowych imprez, czasy studenckie bezpowrotnie minely, a w pracy nie uwazam zeby byl to dobry pomysl, to jak sie odzalezc?
Krzysiu każda możliwość jest dobra a internet może tylko pomóc :)

napisz kogo szuaksz dokładnie :D
Też mam ten problem. Nie oszukujmy się, na imprezie naprawdę trudno jest poznać kogoś sensownego. Większość facetów idzie tam wyrwać dziewczynę na jedną noc. Wydaje mi się, że nie ma też takiej otwartości między ludźmi co kiedyś, paradoksalnie może właśnie za sprawą internetu (wszyscy siedzą na gg, facebookach i tym podobnych wynalazkach, wiedzą o sobie wszystko, więc po co rozmawiać...?). Do niedawna myślałam, że poznanie kogoś przez Internet to jakaś forma desperacji, teraz sądzę, że w dzisiejszych czasach jest to chyba najlepsza (jeśli nie jedyna) droga...
Hmmm... szczerze osobiscie mysle ze internet to miejsce do pozania kogos jak kazde inne. Na imprezie, wsrod znajomych albo wlasnie tu przez internet tak samo mozna kogos poznac milego i fajnego jak i totalnie nieodpowiednia osobe mimo pierwszych mysli ze z tego moze cos byc.

Co do imprez zgadzam sie...idziesz i juz wszyscy mlodsi, mnostwo ludzi idzie sie zabawic i kogos wyrwac- i nie oszukujmy sie tak samo dziewczyny ida wyrwac facetow( mimo ze sie do tego nie przyznaja) jak i faceci dziewczyny. Wszyscu gonia za czyms nie wiadomo za czym ...Mam wrazenie ze czasy sie zmienily, zmienily sie na gorsze......
( pomimo mojej wypowiedzi tak naprawde jestem bardzo optymistycznie nastawiona do swiata ) :P
idąc na imprezę skanujemy towarzystwo wybieramy wzrokowo za i przeciw, wielu się odrzuca przez zachowanie a to u niektórych wychodzący stres,
to własnie takie se gadanie na forum określa pierwszy wizerunek jeśli ktoś nie ściemnia bo wtedy nie patrzymy przez pryzmat jaki brzydki, za gruba, kurdupel, w co on się ubrał ja jestem za taką formą kontaktu aby do przodu i więcej nadziei no i czasu....
Czesc, widze ze puszka pandory sie otworzyla:) Bluebell, alexandra, goha, zgadzam sie ze co do forum, ze inaczej postrzegamy osoby ktore znamy poprzez internet - znamy je pod katem charakteru a nie tylko wygaldu, oczywicie zeby zwiazek mial szanse oba te warunki musza byc spelnione, tez jestem optymistycznie nastawiony do swiata, ale po 30 ciezko jest znalezc lokal gdzie nie bedzie sie wygladalo jak rodzic ktory przyszedl po swoja latorosl, a co do pytania no logo - -kogo szukam, hmm, to chyba za malo mniejsca zeby to opisac, poza tym czasmi ciezko ubrac to w zwykle slowa, wypowiadane na forum:) pozdrawiam
zalozylem konto, wiec uleg zmianie lekko moj nick z Krzysiek na Krzysiekbis, pozdrawiam:)
a ja bez logo też się odzywam zalogowana Krzysiu każdy sposób jest dobry :)
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
tak zle tak niedobrze - z jednej strony fajnie poznac kogos w necie bo mozna powymieniac sie pogladami itp ale co z tego skoro potem przychodzi do spotkania i zonk bo nie ma chemii, niby fajnie bo zawsze owieksza sie krag znajomych, ale...
tak, ciezko jest znalezc zloty srodek, ale faktycznie czesto brak jest chemi, mimo ze na necie milo sie konwersuje, stad wniosek, ze niestety ( moze stety - sam nie wiem ) aspekt fizyczny tez jest wazny, musi byc ta chemia, ajk to trafnie nazwalas, a co do kregu znajomych, milo icjh ejst meic, ale z reguly takie znajomsoci potem umieraja smiercia naturalna, zgodzisz sie?
mysle ze w ogole coraz wiecej znajomosci (zawieranych gdziekolwiek) umiera smiercia naturalna...ludzie zachowuja pozory znajomosci np na facebooku a prawda jest taka ze (chyba) kazdy ma tylko garstke ludzi z ktorymi spotyka sie realnie, takie najblizsze grono znajomych.
i dlatego trzeba dazyc do tego zeby to waskie grono pielegnowac, albo zeby moc to grono lekko powiekszac:)
No cóż, można mieć 500 znajomych na facebooku i być samotnym, prawda?Internet (a zwłaszcza serwisy społecznościowe) stwarzają iluzję bliskości: czatuję, mailuję, wrzucam na ścianę, że piję właśnie herbatkę i oglądam ciekawy filmik na youtube, taguję, jestem otagowywana, wszyscy wiedzą, że "lubię to"...Tak dużo, a zarazem pustka, bo kiedy ma się problem, albo chce się najzwyczajniej w świecie poważnie pogadać, to grono 500 znajomych niespodziewanie się kurczy...
BlueBell84 zgadzam się z Tobą że masz się tyle znajomych a jak się ma problem a chciało się z kimś pogadać o swoich problemach to nie ma nikogo i wtedy człowiek odczuwa ten ból samotności. Znajomi są tylko wtedy jak oni czegoś potrzebują od Ciebie wtedy masz ich pełno ale jak Ty masz problem to znajomość spada do zera taka prawda i bolesna:(
oj Armaros, Ty chyba maggi do zupy szukasz, co? *_O
Halewicz jestem ciekaw czy Ty masz znajomych przyjaciół, którzy zawsze Ci pomogą w trudnych chwilach albo Cię doradzą. Halewicz świat się zmienił i nie ma już tak jak było za twoich czasów że pomagało się a potem ktoś ten Ci pomoże zamiast pomocy dostajesz kopa w d*pę. Lepiej kupić psa bo przynajmniej będzie wiernym twoim przyjacielem zawsze będzie przy twoim boku.
Oczywiście, że mam przyjaciół, choć to krótka ale konkretna lista. Fakt, za moich czasów przyjaźń była na dobre i na złe. Ale kobiety podrywało się zupełnie inaczej ;))))
Co do psa to ja osobiscie bardzo sie zastanawiam nad jego kupnem:) Bo wyslucha zawsze sie bedzie cieszył jak Cie widzi i zawsze bedzie sie mialo do kogo przytulic:) szkoda tylko ze nie doradzi w trudnych zyciowych sprawach:P

A co do znajomosci fakt coraz wiecej ich umiera wiec jak ma sie grono tych najblizszych przyjaciol trzeba o nich dbac... szkoda tylko ze czasem sa taakkk bardzo daleko.
Armaros ja mam psa i to prawda on zawsze będzie przy Tobie na dobre i złe :D
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
Pies to dobry pomysl, ale nie przesadzajcie, chyba az tak zle nie jest i swiat az tak nie zdziczal zeby mozna bylo tylko na wiernosc i wzajemnosc psa liczyc?
Kiedyś miałem psa i jak wracałem ze szkoły zawsze czekał na mnie pod drzwiami jak przekręcałem klucz w zamku cieszył się na mój widok szczekał z radości po prostu witał mnie a jak mi było źle to przychodził do mnie i kładł swoją głowę na moich nogach i patrzył na mnie rozumiał że mi jest źle iż jest mi smutno a zabawne było że podawał mi swoją łapkę.
Tak mi się przypomniało, że zawsze (od kilku lat) jak wychodzę z domu do pracy, to mijam pod drodze takiego bezdomnego złomiarza/zbieracza śmieci z wózkiem. Zawsze towarzyszy mu wielki owczarek wpatrzony w niego jak w tęczę, śledzi jego każdy ruch i krok. Ludzie mijają tego człowieka w najlepszym wypadku z obojętnością, większość pewnie nawet ze wstrętem, a dla tego psa jego pan jest całym światem. Niesamowite...
no nie mozna popadac ze skrajnosci w skrajnosc;)
Nie tylko Ty widzisz BlueBell84 takie widoki ja też widuję takich ludzi a przy nich towarzysz wierny pies idąc za swoim panem w krok w krok na prawdę jest mi żal tych ludzi ale zawsze mają swojego towarzysza życia przy sobie.
zgadzam sie z Toba, ale to niedotyczy wszystkich, podaj prosze jakis kontakt do siebie Aleksandro
Nazywał się Puszek Okruszek :)
Kontakt powiadasz... w sumie czemu nie :) tylko tak na forum?????:P
tak Ola mail lub gg i się może coś ruszy........
oj widzę bardzo filozoficznie się dzieje na początku tygodnia..
jeśli mogę wtrącić trzy grosze to ja jeszcze jedno spostrzeżenie co do kontaktów na necie - choć pewnie wiekszość też tak uważa, że często źle jest interpretowane to co chcemy przekazać, że niestety ach... zresztą sami wiecie
miłego wieczorku nam wszystkim spragnionym kontaktu z drugą osobą :)
~m

Dzięki! wieczór będzie mega fantastyczny :)

Pozdrawiam i wzajemnie!
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
a Ty ~M jak chcesz w końcu stąd coś wydrapać......
trzeba zaryzykować i albo będzie fajnie albo przez pół roku będziesz się śmiała........
pozdrawiam....
Panowie i Panie u Bogny jest impreza.......
Proszę o namiary.........:)
zaryzykować? w czym?
w wymianie poglądów?
czy w spotkaniach z ewentualnymi, potencjalnymi?
myślę, że jeśłi nadarzy sie okazja może nie do końca chemia bo tak jak było wyżej trudno ją poczuć przez pisane to pewnie zaryzykuje
w końcu bez ryzyka nie ma gry...
hahhah rozbawiłeś mnie :D

~sąsiad lubisz imprezować? ja raczej z tych drugich jestem ;P
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
myślę, że gdyby Bogna chciała nas widzieć to plakaty byśmy zauważyli wszyscy ;)
a tak możemy tylko obejść sie smakiem i zastanawiać się czy uchyli rąbka tajemnicy i zdradzi nam co ją w tak dobry nastrój wpędziło - w kazdym razie TAK TRZYMAJ Bogna :)
Moi drodzy i sympatyczni forumowicze :)

Z mojej strony (pisząc ze wieczór będzie mega fantastyczny) miałam na myśli że będę zamulać z moim pupilem ucząc się komendy "leżeć" (bo siad juz kuma) i tyle hahaha - raczej ironią i sarkazmem powiało :D bo jaki może być poniedziałkowy wieczór? :D

Pozdrawiam Was rozbawieni koledzy i koleżanki :D

P.S. humor to podstawa :)
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
mój poza siad, leżeć i łapa nie chce skubany wyjść - ale to pewnie moje miękkie serce i jego charakterek indywidualisty powoduje, ze odpuściłam i już go nie męczę a właściwie to siebie...
ale i tak jest najcudowniejszym pluszakiem na 4łapach i super ciepłą poduszką w nocy - jak to mówią lepszy rydz jak nic... ;P
~małe włochate pieski są mega przytulaśne :) i dobrze dądz dobra dla swojej psinki bo kto jak nie Ty :D ja swojego też rozpieszczam ale dietę mu trzymam tu nie popuszczam i spać ze mną też nie może bo pies to pies, ale na wszystko inne ma "looz"
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
moj juz 3latka ma takze niestety przegrałam :) w niektórych tematach,
ale co do żywienia - też dieta obowiazuje, na suchą karmę oraz puszeczki to lubi tylko.... patrzeć :)
Nie ma to jak zapomniec hasla do swojego konta.... jestem " swietna";/
nie tylko świetna ale i zapominalska.......
czy tak samo masz co do płci przeciwnej ???
Jestem taka swietna ze sobie z tym poradziłam ha :) i co teraz powiesz panie Madralo:>?
ale chłopca zapomniałaś i od tego czasu sama spałaś.....pani Alexandro
Aleksandra_ zawsze wszyscy w ciebie wierzyliśmy.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Żyje z domeną umiesz liczyc licz na siebie :)
Dobry temat ;-)
A portale randkowe?
Znacie jakieś inne serwisy niż http://sympatie.eu/ z których można korzystać za friko?

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry