Widok
To kup sobie lalkę- nie będzie żadnych zobowiązań, możesz ją ściskać gdzie i ile Ci sie tylko podoba, nie będzie czuła wstydu ,że z takim głupkiem i w ogóle, nie smęci, nie marudzi, nie chce żeby jej stawiać, BA! Co więcej! Bedzie ZAWSZE przy Tobie :) A jak Ci się znudzi to ją wyrzucisz na śmietnik i tyle. Fajnie nie? Tylko nie będzie Cię ogrzewać, bo to guma hm... czyli nawet sztuczne kobiety są wadliwe.... (buhahahahaha)
W takiej sytuacji proponuje dorosnac... a poki co zamknac sie w mieszkaniu i nierobic sobie i innym wstydu :P
A tak na powaznie czy uwazasz ze jakas normalna dziewczyna zgodzi sie na takie traktowanie>>? No moze jedynie te ktore pracuja w agencjach, tylko czy one sa normalne (?), ale i tu trzeba wykazac sie klasa no i oczywscie wielka kasa...
Pozatym KAZDY czlowiek zasluguje na szacunek a tego typu zachowaniem niedosc ze uwlaszczasz innym to jeszcze udowadniasz kim TY tak naprawde jestes... A jesli jestes taki naprawde to nalezy Ci tylko wspolczuc, Tobie jak i osobom przebywajacym w Twoim towarzystwie...
Mam nadzieje ze sie myle...
A tak na powaznie czy uwazasz ze jakas normalna dziewczyna zgodzi sie na takie traktowanie>>? No moze jedynie te ktore pracuja w agencjach, tylko czy one sa normalne (?), ale i tu trzeba wykazac sie klasa no i oczywscie wielka kasa...
Pozatym KAZDY czlowiek zasluguje na szacunek a tego typu zachowaniem niedosc ze uwlaszczasz innym to jeszcze udowadniasz kim TY tak naprawde jestes... A jesli jestes taki naprawde to nalezy Ci tylko wspolczuc, Tobie jak i osobom przebywajacym w Twoim towarzystwie...
Mam nadzieje ze sie myle...
malka ale ze ciebie kiedys tak traktowal to nie musisz mi tego opowiadac bo ja nie prosilem ciebie oto .A po drugie jest napisane ze szukam kobiet niezaleznych wiec poco sie tu wypowiadacie jak nie jestescie takimi a do agecji to swoja droga!!!!!!pozdrawiam was ale ja nie jestem zadnym draniem!!!mozecie sobie omnie tak myslec !!!!napisalem ten post z nadzieja ze jakas rybka sie zlapie bo takich nie brakuje!!!!!
Co za kretyn z Ciebie... juz dawno nie czytalem takich bredni... wspolczuje twojej zonie. popracuj troche nad ortografia. choc raczej ten poziom bardzo pasuje do ciebie. Pisze "ty" i "ciebie" malymi literami bo nie zaslugujesz na inne ... ciekaw jestem jakie masz wyksztalcenie i w ogole co soba reprezentujesz. ale raczej moja ciekawosc nie bedzie zaspokojona jak mniemam.
thx mario prof czy jak ty tam masz wes sie ......i od mojej ortografii sie o******** jesli ci chodzi o zone czy dziewczyne to juz twoja drugą polowe zaliczylem niemartw sie a jak ich niemasz to w kaloryfer se zaladuj moze ci ulzy a wyksztalcenie mam napewno lepsze od twojego a na temat bledow to sobie poczytaj co to jest dysortografia!!!!!!
Drogi j00gi nie wiem czy wiesz ale dysortografie sie leczy, i naprawde mozna osiagnac bardzo dobre rezultaty. Grunt to chec pozybcia sie tej przypadlosci i wytrwala praca...
Co do "zaliczania" to pozostawie to bez komentarza bo i po co "strzepic" klawiaturke jak i tak bedziesz robil jak bedziesz chcial...
Pozdroofka:))
Co do "zaliczania" to pozostawie to bez komentarza bo i po co "strzepic" klawiaturke jak i tak bedziesz robil jak bedziesz chcial...
Co do dysortografi to do konca wyleczna nie jest, ale cwieczenia i ciezka praca daja duze efekty, wiem po sobie.
Obawa ze tacy ludzie sa, zyja w srod nas... ale jesli zrobiels to dla beki, to zmienia nieco postac rzeczy...
Co do lat... hm... moze poznalam po charakterze pisma?;p A zgadlam?;))
Obawa ze tacy ludzie sa, zyja w srod nas... ale jesli zrobiels to dla beki, to zmienia nieco postac rzeczy...
Co do lat... hm... moze poznalam po charakterze pisma?;p A zgadlam?;))
No pewna roznica jest, choc niewielka ale jest...
Do jakich ludzi? Szczeze powiem ze na pierwszy rzut oka do plytkich, ale to tylko na pierwszy rzut oka, bo zaglebiajac sie w Twoja osobowosc mozna by znalesc na pewne wiele pozytywnych cech, wiec niezaliczam Cie do zadnych ludzi z tego prostego powodu ze Cie praktycznie nieznam...
Co do lat to ja sie domyslam ( najprawdopodobnie dobrze) i Ty o tym wiesz;))
Do jakich ludzi? Szczeze powiem ze na pierwszy rzut oka do plytkich, ale to tylko na pierwszy rzut oka, bo zaglebiajac sie w Twoja osobowosc mozna by znalesc na pewne wiele pozytywnych cech, wiec niezaliczam Cie do zadnych ludzi z tego prostego powodu ze Cie praktycznie nieznam...
Co do lat to ja sie domyslam ( najprawdopodobnie dobrze) i Ty o tym wiesz;))