Widok

szukam kobiety

milej delikatnej wiek bez znaczenia ale maxsymalnie 40 lat niemusi byc chuda lubie kobiety małe nawet ponizej 170 cm waga maxsymalnie 60 kg oczy czarne usta szerokie ...talia mozebyc okragla ale nie deska .....mila sympatyczna bez zadnych histori trudnych za soba lubie troszkie wypic alkoholu wiec pani musi to wziasc pod uwagie ale jestem grzeeczny moje wymiary to 55 lat 173 cm waga 90 kg.......jedze na rowerku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Od miłości do nienawiści jeden krok ;)

A Sadylka to większość forumowych kobitek lubi z wzajemnością oczywiście, nic w tym dziwnego :):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kogo @wdr obraził łapka w górę :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
cóż Twoja "inteligencja" powaliła mnie na kolana. Przyznaję nie dorastam do Twojego poziomu chamstwa i prostactwa.

"(co do ostatniego posta ... szkoda komentarza dołącz poziomem do reszty , ja zniżać się do twojego nie mam ochoty)"

jak widać po Twoim wpisie uważasz siebie za jedynego mądrego na tym forum. Gratuluje jest to typowa cecha idiotów.

Na tym kończę dyskusję z Tobą. Powodzenia w dalszym obrażaniu forumowiczów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
dobra jak ciągniesz sprawę (mimo że niby nie chcesz) to lecim:

Wystarczy że Sadyl pierdnie coś na forum, zaraz pojawia się Majka z postem typu "Och ty sadylku jaki ty zabawny jesteś" zauważyłem to nie raz nie dwa ... ok nie ma w tym nic złego każdy "sadzi" ja umie . Nie jest to bynajmniej PW i wszyscy na forum to widzą , więc jakoś ci to nie przeszkadza , a nawet można powiedzieć że masz w tym jakiś cel i chcesz żeby wszyscy to widzieli. Jak chcesz wiedzieć wygląda to z boku jak zaloty blachary-podlotka do swojego macho. Ponieważ intelektualnie poziom ludzi na forum odbiega tu ( na plus ) od standardów internetowych, więc zapytałem się czy za twoim zachowaniem kryje się coś więcej , bo nie widać tego i z każdym kolejnym twoim postem zaczynam sądzić że jest pustka , a nie drugie dno...

(co do ostatniego posta ... szkoda komentarza dołącz poziomem do reszty , ja zniżać się do twojego nie mam ochoty)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
sorry @Artur, ale dla mnie to nie poczucie humoru, jeżeli ktoś drąży moje sprawy prywatne TYLKO dlatego, że ktoś inny jest dla mnie miły.

@wdr - współczuję Twoim koleżankom, znajomym jeżeli wszystkie traktujesz, jako obiekt seksualny. Nie wspomnę o żonie, tej to w ogóle współczuję...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
nie ważne :) , ważne to co pomyślała Ilonka , gdy to przeczytała ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
No i dał się chłop na szilowe oko nabrać :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Buhaha :):):)
Ilonnkkaaa jakie masz ładne oczy ;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
@wdr
A to przepraszam, nie zauważyłam kiedy zsunąłeś z niej ową kreację ;)

@Sadyl
Widzisz, ona już jest rozebrana, więc co elfy to zrobiły? Nie, pan wdr :P

Jednak kolegów chyba przeproszę, zbyt szybko wrzuciłam ich do jednego wora :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Ilona
no a po co rozbieram ją wzrokiem hy? jest już w seksownej bieliźnie i co myslisz że po to ją rozebrałem do bielizny żeby przymierzyła inną sukienkę palto czapkę , szalik i wyszła ? .... a że ktoś zawsze przeszkodzi w tych myślach to inna sprawa :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Ilona:
Myśl o robieraniu kobiety wzrokiem tudzież wciskania Ją w wirtualne stringi.. ?
Nie wiem, skad kobiety to biorą? Z telewizora czy kolorowych gazet "dla kobiet"?
Kiedy widzę atrakcyjną kobietę, w opakowaniu uwydatniającym jej atrakcyjność, to absolutnie nie wyobrażam jej sobie nago.
(Nb: większość kobiet nago i bez makijażu wygląda mniej atrakcyjnie niż choćby w bikini :D )
Zazwyczaj.. cieszę oczy tym widokiem. A jeśli czuję taką potrzebę, to próbuję poznać :)
o tym mówię ....
widzisz tą lalę, myślisz o seksie i ...... leci komplement :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurczę ale poważnie rozumiem gdy rozbierasz ją wzrokiem, wyobrażasz sobie jak wygląda, jaką bieliznę skrywa pod ubraniem (chociaż ostatnio usłyszałam, że podobno to ma najmniejsze znaczenie, co bardzo mnie zdziwiło) czy tam inne te pierdy ale od razu seks ??? Myślisz zawsze o seksie gdy spojrzysz na ładną kobitkę ? To się nazywa mieć wysokie libido, chyba ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@wdr:
A skąd!
Najlepsze gołąbki i tak robię ja :D
A widząc osobę, o której wspomniałeś, z pewnoscią pomyślę o seksie. Ale nie widzę takich osób XX razy w ciągu dnia :)
Gdyby nawet tak było - to widok ten by mi się znudził, i zaczęłyby mnie rajcować bezcyce anorektyczki albo babki XX..XL :)
Albo w ostateczności.. faceci. Byle inaczej :D
sadyl znaczy się widzisz seksowną sekretarkę w pończoszkach , mini , okularki, sylwetka osa, biust 85D i myślisz.... np. jjjjjeeezzzzuuuuu ona pewnie umie ugotować najlepsze gołąbki jakie w życiu zjem.

tamtaramtam chciałbym w to uwierzyć :P
> były jakieś tam badania, że zdrowy facet myśli xxx razy o seksie w ciągu dnia

Jasne.. Badania "naukowców" na grupie swoich studentów :)

Zdrowy facet, to może i myśli xx razy z ciągu dnia o "otoczce", widząc atrakcyjną kobietę - ale niekoniecznie wszystkie te myśli sprowadzają się do seksu.
Przede wszystkim.. zdrowy facet, nie ma w oczach żądzy seksu, bo ma go ZAWSZE.
A pożądanie, przy spełnieniu, to już jakiś argument za chęcią poznania.
To tak a'propos wywodów sam'a / sam'ego :D
hmmm Ilona były jakieś tam badania, że zdrowy facet myśli xxx razy o seksie w ciągu dnia (różnie tam podają ale sporo załóżmy 300) , teraz przypomnij sobie ile komplementów słyszysz dziennie ....? Wniosek zdrowy facet myśli o seksie przed , w czasie i po rzuceniu tobie komplementu on może nie oczekuje seksu , ale w jego myślach nie koniecznie jesteś w ubraniu ;)
> inne dzierlatki mogły by trochę się połasić do ciebie

Powtórzę: nie jest Twoją sprawą, z kim jestem bliżej ani kto ma monopol (jeśli ktokolwiek ma)

Poza tym.. za wątek motoryzacyjny.. zaczynam Cię lubić :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
@wdr
To znaczy, że każdy miły i sympatyczny facet, który czasem rzuci komplementem oczekuje od kobiety seksu ???

Łooo matko, kochani koledzy moi i znajomi, nie chcę już was znać ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry