Widok

szukam koleżanki

Mam 30 lat. Jestem rozwiedzioną pracującą mamą prawie 4 letnie dziewczynki. Ogólnie jestem szczęśliwa, ale pragnę poznać panią, z którą mogłabym pójść na plażę (zbliża się lato ;-)), na zakupy, bądź do restauracji. Szukam fajnego babskiego towarzystwa, o które w dzisiejszych czasach bardzo trudno. Jestem osobą, która uwielbia podróże i bardzo ceni sobie spokój, ostrożnie dobiera sobie znajomych i jest zdecydowaną ateistką od zawsze. Nie lubię fałszu, bardzo cenię sobie poczucie humoru. Jeśli szukasz podobnego towarzystwa czekam na wiadomość: aaaad@autograf.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A z jakiego miasta jesteś? Pozdrawiam
z Rumii obecnie
Pozdrawiam
hej aa ja tez jestem z rumi mieszkam na osiedlu rumia park i bylo by mi milo sie wybrac na spacer lub zakupy z coreczka i wami.Mąż akurat znowu wyjezdza za granice i znow bedziemy same wiec jak cos to odezwij sie pozdrawiam serdecznie:) moj gg 41567312

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (8 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (62 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry