Widok

szukam kontaktu z przyszłą mamą

Witam.
Szukam kontaktu z przyszłą mamą potrzebującą ciuszków i rzeczy dla malca (za darmo), najlepiej rodzącą sierpień-październik. Większość po 2 dzieci, część tylko po córce. Chodzi o sukcesywny odbiór.
Niestety nie mam już ciuszków na wyprawkę, ale niedługo córka wyrośnie z kolejnych ciuszków (r.68), mam śpiworek zimowy, rożek, itp. Później będę miała jeszcze leżaczek, wanienkę, pierwsze zabawki. W sierpniu córka będzie już z tego wyrastać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak chcesz to chusteczki Bambino, jak nic nie przyniesiesz to też OK.
Czwartek po 16 mi pasuje. Tylko daj znać mi smsem - wyślę pełny adres.
Powiedz mi jakich pieluszek/ chusteczek używają Twoje maluchy?? Ewentualnie jaką kawkę pijasz ;)?? Czy po godz. 16 np. w czwartek mogę wpaść po rzeczy??
Hej.
Niestety wymieniałam właśnie ciuszki i nie mam już gdzie ich trzymać. Konieczny byłby odbiór. Jeśli nie jest to możliwie do końca tygodnia, to wtedy zawiozę paczkę do Matemblewa.
na razie nie zajmują za dużo miejsca, bo te pierwsze (niestety) już wcześniej zawiozłam do domu samotnej matki, a kolejna zmiana idzie wolniej - jeszcze półki nie mam zapchanej, a te zimowe są schowane w łóżeczku.
Serdecznie dziękuję:) jeszcze zadzwonie, ale jesli nie zajmuja ci miejsca w domku, to odebrałabym je ciut później, bo teraz mam małe urwanie głowy:( Pozdrawiam cieplutko:)
a - jeśli tak to co innego. nie ma sprawy mogę ci dać te niektóre rzeczy i możemy się umówić (ewentualnie) na inne, na później. tel. 608-603-604
chyba się nie zrozumiłyśmy:( NIe jestem jeszcze mamaą, nie jestem w ciązy ale planujemy z mężem i powoli zbieramy niezbedne rzeczy i ubranka, zeby nie było to uciążliwe dla portfela:)
przypuszczam, że dla maluszka ciuszki mogą być już za małe moja córa ma 3,5 miesiąca. A ciuszki zimowe na rozmiar 56 to raczej też nie dla dziecka, które już jest na świecie. Inne rzeczy będę wydawała później, jak mała już z nich wyrośnie.
A co z mamą potzrebującą, ale jeszcze nie w ciąży:(??