Widok
To by chyba było niezgodne z prawem?:P
Napisała że jest ładna, a nie umieściła zdjęć, to chciałem zobaczyć:)
Zresztą mi to tak weszło w krew że robię to niemal automatycznie;)
Niedawno czytałem że obecne dzieci, gdy dorosną będą zmieniać nazwiska aby się odciąć od internetowej przeszłości.
Napisała że jest ładna, a nie umieściła zdjęć, to chciałem zobaczyć:)
Zresztą mi to tak weszło w krew że robię to niemal automatycznie;)
Niedawno czytałem że obecne dzieci, gdy dorosną będą zmieniać nazwiska aby się odciąć od internetowej przeszłości.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Podałem jej imię, bez sugestii, a tym bardziej bez "napisał że coś się da znaleźć". Prócz tego że zarzucasz mi coś czego nie zrobiłem, to pokazujesz to jakbym Cię zmuszał do czegoś.
Widać masz już to opanowane;)
Znaleźć to się da coś o niemal każdym.
Chociaż Justyna było najbardziej prawdopodobne, zważając na jej wiek (który sama podała), była nikła szansa że ma na imię Jadwiga, jakby miała Joanna to w takim wieku pewnie mówiłaby o sobie "Asia".
Widać masz już to opanowane;)
Znaleźć to się da coś o niemal każdym.
Chociaż Justyna było najbardziej prawdopodobne, zważając na jej wiek (który sama podała), była nikła szansa że ma na imię Jadwiga, jakby miała Joanna to w takim wieku pewnie mówiłaby o sobie "Asia".
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Aluzja typu:
nie mają co robić, to niech się zastanawiają, albo:
nie ma mnie przez chwile ale mój Robal jest!
Nie ma mnie ciałem, ale jestem tu duszą! Pilnuję, strzegę i ...
ps. no właśnie: I iiiii.......... i WKURZA Robalek coniektórych, coniektórych irytuje, coniektórych zastanawia: czemu, czemu, czemu...
ps. a dla małej namiastki jest obojętny, z racji tego, że jest taki mały ;P albo z innej racji...no nie ważne... Już on dobrze wie, że niektórzy się go nie boją poprostu ;)
;P
nie mają co robić, to niech się zastanawiają, albo:
nie ma mnie przez chwile ale mój Robal jest!
Nie ma mnie ciałem, ale jestem tu duszą! Pilnuję, strzegę i ...
ps. no właśnie: I iiiii.......... i WKURZA Robalek coniektórych, coniektórych irytuje, coniektórych zastanawia: czemu, czemu, czemu...
ps. a dla małej namiastki jest obojętny, z racji tego, że jest taki mały ;P albo z innej racji...no nie ważne... Już on dobrze wie, że niektórzy się go nie boją poprostu ;)
;P