Widok

szukam ludzi oszukanych przez lider service

Witam ludziska szukam ludzi którym agencja pracy leader service nie wypłaciło wynagrodzenia napisałam do uwagi więc czekam na odpowiedz.Nie polecam nie wypłacaja pieniędzy mam zaległość za grudzień 2012 dzisiaj mamy 15.03.2013 nie otrzymałam pieniędzy.Dzwoniłam i nie odbierają telefonów,po 2 dniowym dzwonieniu dodzwoniłam się odebrała pani która zaczeła ściemniać o moim wynagrodzeniu zgubili ,,podobno moje papiery,, .Śmiech na sali.Czeka mnie wizyta w państwowym inspektoracie pracy nie dam się tak bajerować dalej.Nie polecam pracy w tej agencji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powiem tak to wszystko się wydaje śmieszne ale to nasza kasa zarobiona więc coś trzeba z tym zrobić napisałam do uwagi dzisiaj i czekam na odpowiedz jak to nie podziała to sąd nas ratuje jak chcecie się przyłaczyć by zniszczyć nieuczciwą agencje pracy to piszcie...
zbieram ludzi bu załozyć sprawe sadową agencji pracy więc piszcie jak chcecie odzyskać swoje wynagrodzenie na kruszynka28@amorki.Pl.
zakładam sprawę w sądzie pracy i czekam na wasze odpowiedzi dołacze je do sprawy
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podoba mi się, że walczysz o swoje :)
Ludzi którzy w taki sposób traktują innych, należy piętnować, a takie "firmy" niszczyć.

Niech sami stracą pracę i zobaczą, jak to jest być bez grosza, a może wtedy odechce się im takich interesów i zaczną traktować ludzi poważnie...

Powodzenia! :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
mam nadzieję że pokażemy im co to znaczy zadzierać z pracownikiem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja również nie dostałam wynagrodzenia za grudzień 2012 !!!! Dołączam się !
mój e-mail: k-wrona@tlen.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przykra sprawa, zbankrutowali, tak więc raczej marna szansa na kasę :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja pracowałam przez nich dla tesco.nie otrzymałam kasy za styczeń,luty.Jakim prawem można tak oszukiwać i nikt nie jest w stanie nam pomóc. trzeba to nagłośnic,bo pip też chyba nie nie poradzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
PIP nic nie poradzi, bo nie byliście pracownikami, a zleceniobiorcami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Owszem nie poradzi, natomiast polecam założyć im sprawę cywilną, tylko, że taka może trwać w nieskończoność.
postrasz ich sądem lub cos w tym stylu u mnie zadzialalo wyplacili mi za grudzien.
przykra sprawa ale twoja kasa raczej będzie ciężka do odzyskania. LS poszedł z torbami więc najpierw trzeba będzie pokryć należności wobec US, ZUS itd itp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kasa jak najbardziej do odzyskania, ale to trochę potrwa. Najpierw znajdz osoby, które wraz z Tobą zostały oszukane, a potem zalozcie im sprawę z powodztwa cywilnego.
Daruj sobie, oni zbankrutowali i kasy nie odzyskasz nigdy juz. Tak jak ludzie nie odzyskaja kasy z amber gold. Nie masz nawet co zakladac sprawy w sadzie bo tylko zmarnujesz swoj czas. Lepiej sie spakuj i wyjedz za granice tak jak ja i zarabiaj godnie na swe utrzymanie :-) rąbac polske chory kraj!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
PIP broni pracodawców ponieważ tam upycha swoje rodziny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
".Czeka mnie wizyta w Państwowym Inspektoracie Pracy nie dam się tak bajerować dalej."

Nie masz po co do PIP-u iść! PIP i twój pracodawca to jedno bagno ,oni sobie krzywdy nie zrobią!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie zabankrutowali tylko w tej chwili rozbili to na 2-3 inne firmy i sobie dalej działaja, szukajcie w KRS nazwisk prezesow
Witam. Rowniez nie otrzymalam wynagrodzenia lecz wystapiłam z pozwem do sadu i na dzien dzisiejszy posiadam nakaz zapłaty . Tu niestety zaczynaja sie schody gdyz egzekucja nie ma szans na powodzenie poniewaz ustalenia komornika wykazały,iz nie ma szans na odzyskanie naszych pieniedzy.
Witam.
Ja również nie otrzymałam pieniedzy a pracowalam w grudniu 2012 roku, więc trochę już czekam. Nie odbierają telefonów a nawet już je pokasowali. Gdy rok temu nastraszyłam ich sądem wysłali mi e-maila że komornik im zabrał wszystko i że gdy tylko im oddadzą pieniądze to wypłacą mi, ale do tej pory to sie nie wydarzyło już nie wiem co z tym robić bo każdy u kogo byłam mówił ze tylko sąd pomorze a to nie stety są koszta ponoszone przez nas więc nie bardzo opłacalne bo i nie jest gwarantowane że otrzymam pieniądze . . Jak by co to kontakt do mnie paulinamlynska@onet.pl
to jest spółka z o.o. więc jak macie egezkucję bezskuteczna idźcie do sądu o klauzlę na prezesa i czonków zarządu i potem z ich majątku ściągajcie pieniądze:)
A majątek pewnie już dawno przepisany na np. ciotkę siostrzeńca swojej kuzynki ;) I wtedy niestety nic nie poradzicie lub zobaczycie (jeśli w ogóle) swoje pieniążki po X latach od ostatniego zatrudnienia dzięki zabójczemu tempie działania polskich sądów.
ja pracowałam w firmie lider service i przez rok i zawsze miałam wypłatę na czas nigdy mnie nie oszukali na kasę.nie miałam wtedy z czego żyć mogę powiedzieć że uratowali mi życie
do góry