Widok

szukam neurologa, gdańsk nfz

Kobieta Zdrowie Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Witam!
Poszukuję dobrego neurologa z Gdańska, Zaspy, Wrzeszcza, Brzeźno, Nowy Port, Przym.najlepiej na NFZ bo niestety w przypadku dalszych ew badań lekarskich obawiam się, ze nie będzie mnie stać na zrobienie tych badań.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdańsk Morena Przychodnia ul. Jaskowa Dolina
lekarz neurolog; lek. med. Katarzyna Chojnowska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Falcku na Zaspie jest neurolog na nfz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Panią dr. Tylicką, mają rodzinny gabinet na Lendziona we Wrzeszczu, za dworcem w kierunku Gdyni. Na bloku jest tablica informacyjna. Polecam, to lekarz z doświadczeniem, bardzo sumienna.
Możesz też wejść na trójmiasto i wpisać TYLICKA.Jest ich czworo, roje lekarzy i adwokat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byłam w Brzeznie u Pani doktor nie pamietam nazwsika dwa dni czekałam na wizyte. W przychodni w brzeznie na gałczynksiego
Kobieta rozsądna, widac ze zna sie na fachu
pozdarwiam
podbijam pytanie i dodam zapytanie o czas oczekiwania? Mój mąż pilnie musi iść do neurologa...proszę o numery dzięki
jak wyzej :) w brzeźnie czekałam dwa dni na wizyte do neurologa :)
przyszłam na konkretną godzinę nie stałam w kolejkach, polecam panią doktor. Z tego co się oreientuje przyjmuje tez tam Pan ale ponoć pani jest konkretniejsza:)
Gdańsk Brzezno ul. gałczyńskiego telefonu nie mam pod rekatzreba byłoby sprawdzic wnecie
na morenie najblizszy wolny termin to po 24 wrzesnia taki sam w przychodni na stogach dziś dzwoniłam i sie troszkę zawiodłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
popieram wypowiedź innego użytkownika na Zaspie (CM Falck), dokładnie jest neurolog, a nawet 3, wiec nie ma problemów żeby się tam dostać. Osobiście miałam kontakt z dr Barbarą Augustyn, przyjmuje pięciu razy w tygodniu. Trzeba zadzwonić i się zapisać.
Jeśli chodzi o dr Katarzynę Chojnowską to przyjmuje również w Sopocie w Sopmedzie terminy sa krótkie ja czekałem 2 tygodnia
ja polecam na Polanki dr.Sudzik, ale nie wiem ile sie teraz czeka na wizyte
Sprawdź bazę neurologów na http://www.ofachowcach.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3