Widok

szukam niani - praca dorywcza

Chylonia Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam osoby, która chciałaby od czasu do czasu (głównie wieczorami i w weekendy) zająć się moją prawie dwuletnią córeczką. Proszę o kontakt na jack.piters@vp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem z gdańska i mogę sie też zajać
ja mieszkam w Gdyni chyloni.
mam 1,5 roczną córeczkę także byłby kompan do zabawy :) może być u ciebie, lub u mnie (tylko my mamy małe mieszkanie :P i pieska-ale nie ma problemu z uczuleniowcami-yorka mamy)... jeżeli jesteś zainteresowana
606 340 899 lub mail w profilu
mieszkam w Gdyni Centrum.
Jesli opieka mialaby byc w weekendy badz wieczorkami ja moge sie zajac - zajmue sie w tyg maluszkiem 8-14.30 u siebie w domku, wraz z moja niunia:) weekendy mamy wolne, wieczorkie tez;)
ja mieszkam we Wrzeszczu jeśłi ci odpowiada mogę zająć się maluszkiem przy moich pociechach i chłopczyku którego pilnuję ?
pinezka, u Ciebie w domu czy może być u kogoś? I czy w chodzi w grę opieka np. ze swoim dzieckiem? :)
Witam serdecznie, skąd Pani jest?
Bardzo chętnie zajmę się maluszkiem, pod warunkiem że nie mieszka Pani za daleko .:D
może ktoś jeszcze się znajdzie:)
Witam,
jestem panią (nie chcę powiedzieć starszą) dojrzałą mam małe autko i mogłabym podjąć się pieki nad małą Niunią tym bardziejże moje dzieci są już poza domem a wnuków jeszcze nie mam. Proszę o wiadomość na tel. 603117008

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry