Widok

szukam niani - praca dorywcza

Chylonia Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam osoby, która chciałaby od czasu do czasu (głównie wieczorami i w weekendy) zająć się moją prawie dwuletnią córeczką. Proszę o kontakt na jack.piters@vp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
jestem panią (nie chcę powiedzieć starszą) dojrzałą mam małe autko i mogłabym podjąć się pieki nad małą Niunią tym bardziejże moje dzieci są już poza domem a wnuków jeszcze nie mam. Proszę o wiadomość na tel. 603117008
może ktoś jeszcze się znajdzie:)
Witam serdecznie, skąd Pani jest?
Bardzo chętnie zajmę się maluszkiem, pod warunkiem że nie mieszka Pani za daleko .:D
pinezka, u Ciebie w domu czy może być u kogoś? I czy w chodzi w grę opieka np. ze swoim dzieckiem? :)
imageimage
image
ja mieszkam we Wrzeszczu jeśłi ci odpowiada mogę zająć się maluszkiem przy moich pociechach i chłopczyku którego pilnuję ?
Jesli opieka mialaby byc w weekendy badz wieczorkami ja moge sie zajac - zajmue sie w tyg maluszkiem 8-14.30 u siebie w domku, wraz z moja niunia:) weekendy mamy wolne, wieczorkie tez;)
image
image
mieszkam w Gdyni Centrum.
image
image
ja mieszkam w Gdyni chyloni.
mam 1,5 roczną córeczkę także byłby kompan do zabawy :) może być u ciebie, lub u mnie (tylko my mamy małe mieszkanie :P i pieska-ale nie ma problemu z uczuleniowcami-yorka mamy)... jeżeli jesteś zainteresowana
606 340 899 lub mail w profilu
ja jestem z gdańska i mogę sie też zajać

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

pożyczka hipoteczna? (18 odpowiedzi)

moim rodzice mają mieszkanie własnościowe ( maja po 65.70lat) niestety ja niemam żadnej zdolności...

Czy terapia małżeńska ma sens? (27 odpowiedzi)

Do terapeuty poszłam sama w kiepskim stanie psychicznym. Mam małżeński kryzys, kolejny. Mam dość....

do góry