Widok

szukam opiekunk do dziecka

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczynka w wieku 5,5 msc, bardzo grzeczna, pogodna, nie boi sie obcych, mieszkamy na Siedlcach, ale w pobliskie dzielnice możemy dowozić, poniedziałek-piątek 5-6 godzin dziennie lub 8, kwestia dogadania

szukam osoby z cierpliwością do dzieci, wiek nieistotny, chętnie dziewczyna z własnym dzieckiem (mogę kupić wózek dla bliźniąt)

kontakt: papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jesli mogę nieśmiało coś doradzić to szukaj opiekunki - mamy ,która jest na wychowawczym - najlepiej aby jej dziecko miał ze 3 lata bo z dwoma maluszkami jest bardzo cięzko sobie poradzić.
Dogadaj sie także co w przypadku kiedy dziecko opiekunki zachoruje - to ważna sprawa - bo wtedy ona zapewne zostanie ze swoim w domu a ty będziesz musiała szybko organizowac kogos do opieki ew. sama zostac w domu.
Zdecydowanie odradzam opiekunkę , która miałaby swoje dziecko w wieku do 2 lat - będzie jej trudno opiekować się swoim i jeszcze 6-mcznym dzieckiem. Życzę powodzenia w szukaniu :-)
dzięki :)
Wózek bliźniaczy to bardzo dobry pomysł po co kisić dwoje dzieci w domu,powodzenia
image
i proponuje rozwiesić kilka ogłoszeń na osiedlu gdzie mieszkasz :-)
Tokio daj ogloszenie na niania.pl moze sie uda ja tez kozystam z tego portalu ale w druga strone bo sama jestem niania tyle ze tobie do pruszcza to troszke daleko :)
Ja pilnowalam dziewczynki przez 1.5 roku,chodzilam razem z synkim.Dzieciaki mialy wtedy po roczku i naprawde czasem bylo ciezko.Wiec najlepiej znalezc osobe ktora ma troszke wieksze dziecko.
image
mirakula, ja od dawna nie mieszkam w Pruszczu

a co do niania.pl zarejestrowałam sie, ale mimo, że kilka osób odpowiedziało na moje ogłoszenie nie moge ich odczytać, trzeba zapłacić 40zł /msc, nie wiem, poszukam prywatnie, jaknie, to będę musiała zapłacić ;/
nieaktualne :)

Inne tematy z forum Siedlce

Problem z głośnymi dziećmi sąsiadów (42 odpowiedzi)

Niedawno do mieszkania nade mną wprowadziło sie małżeństwo z dwojgiem bardzo hałaśliwych dzieci....

Perspektywa (20 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla w pieszej odległości od ścisłego centrum Gdańska zapewni dostęp do bogatej...

Kartuska 66 (5 odpowiedzi)

Kartuska 66 powstaje w wygodnej do życia lokalizacji. Do Śródmieścia czy gdańskiego Dworca...

do góry