Widok

szukam pana kierowcy :D pomoże ktoś?

od pół roku szukam przemiłego pana kierowcy, który w zastępstwie jechał linią 162. minęło trochę czasu - ponad pół roku (22-23 sierpnia 2013). Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie zapytałam ani też nie spojrzałam na jego imię, a to by ułatwiło mi poszukiwania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miejscem w którym można spotkać najwięcej kierowców autobusów ZKM w tym samym czasie jest zajezdnia autobusowa. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
ha ha dzięki :p próbowałam kilka razy (czułam się trochę jak psychol). Nie udało mi się.
Troszkę czasu już minęło, może by ciężko odnaleźc tego człowieka...

Skąd wiesz, że kogoś zastępował?
Rozmawiałaś z nim?

Nie wiem...może zadzwoń...hmm...sama nie wiem gdzie :D to jakiejś ich bazy i nawymyślaj, że tego i tego dnia, w tym i tym autobusie coś zgubiłaś, on coś zgubił ;) pomógł Ci w jakiś sposób i chcesz podziękowac, ale dopiero teraz bo przez pół roku cierpiałaś na zanik pamięci...;)

Ciężka sprawa... a właściwie to dlaczego chcesz go odszukac? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlaczego odszukać? Wystarczyło kilka minut rozmowy. Człowiek przemiły. Ugrzązł mi w pamięci :) czekałam ostatnio kilka dni z rzędu na jednym z przystanków, ale bez rezultatu. Troszkę wstyd mi zapytać innych kierowców. Próbuję więc wstępnie na forum. Zbiorę trochę w sobie odwagi i pójdę. Z rozmowy pamiętam, że po szkole hotelarskiej.
Rozumiem.
Jak juz bedziesz pytala tych innych kierowcow, pamietasz chociaz w miare jak on wygladal?
Bo jak powiesz, ze szukasz faceta ktory kierowal 162 22-23 sierpnia, to faktycznie moga Cie wziac za psychopatke :)

A jakby tak prześwietlic wszystkich absolwentów szkół hotelarskich? :>
Nie takie rzeczy się robiło... :D
Dzięki :D dobrze pamiętam tą twarz. W Gdańsku prześwietliłam jedną szkołę hotelarską :P zostało mi tylko zapytać innych kierowców. Myślę, że ztm nie udzieli żadnych informacji (ochrona danych osobowych).
Kurde, miałaś pół roku, ja bym przetrzepała wszystkie szkoły średnie i wyższe w całym Gdańsku :) I okolicy ;)

Cóż, nie masz nic do stracenia, ewentualnie kiedyś możesz żałowac, że się nie odważyłaś.
Popytaj kierowców. Na pewno wszyscy się znają ( często widzę, jak kiwają do siebie podczas jazdy), może ktoś Ci pomoże.

Aaa...i kieruje autobusem ( przynajmniej jakiś czas temu jeszcze kierowała) taka pozytywnie postrzelona babeczka, zawsze słuchała muzyki podczas jazdy i głosno śpiewała - mam wrażenie, że ona by Ci pomogła w pierwszej kolejności :)

Powodzenia!
Dziękuję :D a na jakiej linii ta babeczka jest?
No właśnie dochodzimy do sedna.
Oni się zmieniają na tych trasach. Nie wiem z jaką częstotliwością, ale na 100% mają różne kursy.

Jak mieszkałam na Chełmie, to często jezdzila 108, mogę się mylic ale na 99% widziałam ją ostatnio we Wrzeszczu.
Długie ciemne włosy, śpiewa na głos :) Dosc młoda, koło 30 -tki.
Serdecznie dziękuję :)
@marchewa, jakby co, to ja mam dojścia do kierowców z zkm... ;)
pisz na prv, może coś się uda załatwić ;)
Zdaje sobie sprawę, że będę za to zlinczowany...

Ale chyba wyjdziesz na idiotkę marchewa... żyjesz marzeniami.
@sam, a niby to dlaczego?
Intuicja żadko źle mi podpowiada. Przekonałem się o tym wczoraj a miesiąc temu czy nawet dwa miesiace temu śmiano się ze mnie, że mam obsesję i mnie telefonicznie wczoraj przepraszano.

Dlatego też takie mam przeczucie co do tej sytuacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No dobrze, rozumiem, że masz przeczucia co do własnych spraw ale cudzych? Poza tym dziewczyna coś próbuje robić a nie siedzi bezczynnie i wzdycha. Jak się nie uda to przynajmniej ma świadomość, że próbowała.
Moja intuicja jest bardzo wszechstronna ;D ... brzdącu ;D
brzdąc w budzie siedzi :D

@M30+ - sorry, ale dla mnie to też dość dziwne. Po pół roku szukać kierowcy, którego kiedyś widziałam w autobusie.
Nie no, bez przesady....
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
a ja dziś właśnie myślałam, że brzdąca wszyscy zapomnieli :)

@sam
może zapytaj swojej intuicji co mnie czeka? przydałyby się jakieś wzloty :D

@Majka
ale ona czatowała przez te pół roku na niego a że to nie przyniosło efektu to próbuje w inny sposób. No co jej szkodzi?? A może on tez o niej myśli, kto wie? Najgorsze, co ją może spotkać to to, że jak powiedział sam, zrobi z siebie idiotkę. Ale i tak jej nie znają w zkm :)
brzdąc w budzie siedzi :D

i pchły hoduje :D
"brzdąc w budzie siedzi :D

i pchły hoduje :D"

już mnie wszystko swędzi :P

@M30+ - rozumiem, ale dla mnie bezsens. Sorry taka jestem. Ja tam na pewno bym olała sprawę. Uganianie się za facetem, którego raz w życiu widziałam. Nie no, proszę Cię.
Ale pewnie dlatego teraz siedzę sama, a nie z jakimś przystojnym kierowcą zkm -u :-)
@M30+

To tak nie działa, nie jestem wróżką ani magikiem ;D
Musiałbym odrobinę wczuć się w twoje położenie, zamienić z tobą kilka zdań, spotkać się, pogadać o planach etc ;D
No chyba że założysz jakiś wątek i opiszesz co zamierzasz, to może coś wydedukam ;D
dopiero Cię zacznie swędzieć (jejku jak to się pisze??:)) jak one pójdą zwiedzać biuro ;)

No właśnie! A może to miłość od pierwszego wejrzenia? Ja tam dziewczynie nie żałuję, a co! Do stracenia nie ma nic a zyskać może :)
"Musiałbym odrobinę wczuć się w twoje położenie,"
- siedzę wygodnie przy biurku :D

"zamienić z tobą kilka zdań"
- zamieniliśmy już chyba więcej niż kilka ;)

"No chyba że założysz jakiś wątek i opiszesz co zamierzasz, to może coś wydedukam"
- to mi podaj teraz ciekawy temat dla wątku, w którym miałabym opisywać swoje plany życiowe :)
I wolałabym jednak, żebyś płynnie się wypowiadał a nie dukał ;P
ja tam też dziewczynie nie żałuję, niech sobie szuka :D
nawet jej życzę, aby znalazła, a co tam :D
To może kiedyś jak mnie najdzie to się płynnie wypowiem ;P Trzeba poczekać na swoją kolej ;D
tylko daj znać proszę, żebym wypowiedzi nie przegapiła ;)
Dziękuję Mama30plus. Wiem, jakie konsekwencje mogą mnie czekać, ale raz kozie śmierć :P Jak w ogóle mogę do Ciebie napisać na priv? :)
Musiałabyś się zalogować i klikając na moją nazwę będziesz miała opcję "wyślij wiadomość " ;)
@M30+ - chciałabyś, żeby ktoś Ci poklikał :P

@marchewa przepraszam - taki dzień dziś mam, że się czepiam :D. Napisz do M30+ - to dobra kobiecina, lubi love story, więc z pewnością z chęcią Ci pomoże :-)
o kur.... alem się uśmiała... żeby mi ktoś poklikał... ano chciałabym, chciała :D ino chętnych na klikanie brak :P

"to dobra kobiecina"
czuję się jakbym miała z 80 lat....
zaraz z każdej strony rozlegnie się ciche "klik" "klik" :D

"czuję się jakbym miała z 80 lat...." - wiele to Ci chyba nie brakuje?? :P

pociesz się, że mi zawsze mniej ;-)
"zaraz z każdej strony rozlegnie się ciche "klik" "klik" :D"
o matko, toć tu same kobiety pracują i w dodatku mężatki...

""czuję się jakbym miała z 80 lat...." - wiele to Ci chyba nie brakuje?? :P

pociesz się, że mi zawsze mniej ;-)"
ano nie brakuje wiele i tym się tez pocieszam, że Tobie mniej i to jedno mnie przy życiu trzyma :)
Dodatkowo mi jeszcze w kościach nie strzyka :P
cóż mogę powiedzieć...
starość nie radość.... jak mówi porzekadło :D

Inne tematy z forum Poznajmy się

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

do góry