Widok
Wygląda na casting ;)
Jako, że mam do czynienia z rozrywkami tanecznymi (bachata, kizomba, salsa) na poziomie pójść potańczyć, wesoło spędzić czas.
Panią które nie załapią się polecam zapisać się zwyczajnie na kurs - szkół w trójmieście nie brakuje (zajęcia w parach startują jak jest równowaga damsko - męska)
Przed decyzją można zawsze wpaść na cykliczne imprezy w/w tańców, które się odbywają w Sopocie, w Gdańsku, w Gdyni bywało coś sporadycznie.
Jako, że mam do czynienia z rozrywkami tanecznymi (bachata, kizomba, salsa) na poziomie pójść potańczyć, wesoło spędzić czas.
Panią które nie załapią się polecam zapisać się zwyczajnie na kurs - szkół w trójmieście nie brakuje (zajęcia w parach startują jak jest równowaga damsko - męska)
Przed decyzją można zawsze wpaść na cykliczne imprezy w/w tańców, które się odbywają w Sopocie, w Gdańsku, w Gdyni bywało coś sporadycznie.
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)
Cześć mam na imię Gosia szukam partnera do tańca mam doświadczenie taniec towarzyski disco dance szukam do bachaty szukam partnera który też uwielbia tańczyć i jest otwarty szczery i kocha tanieć nie dla pucharów medali tylko dla siebie i oczywiście dla przyszłej partnerki jestem z Gdyni 506303 887 jeśli będziesz miał ochotę zadzwoń aby zacząć szaleństwo na parkiecie pozdrawiam gosia