Widok
Kurczę...parę słów....:) Mieszkam w Gdyni, mam 32 lata, zero planów na Sylwestra, no i najważniejsze, tak naprawdę to nie w moim stylu tak kogoś zaczepiać...ale trzeba być czasem spontanicznym, więć zaryzykowałam. Nie wiem, co jeszcze chciałbyś wiedzieć....Zostawiam e-maila (specjalnie założyłam nowe konto): chrupek76@wp.pl
Kurczę...parę słów....:) Mieszkam w Gdyni, mam 32 lata, zero planów na Sylwestra, no i najważniejsze, tak naprawdę to nie w moim stylu tak kogoś zaczepiać...ale trzeba być czasem spontanicznym, więć zaryzykowałam. Nie wiem, co jeszcze chciałbyś wiedzieć....Zostawiam e-maila (specjalnie założyłam nowe konto): chrupek76@wp.pl
Chciałbym zaproponować Sylwestra w miłym towarzystwie, szukam dziewczyny z okolic Trójmiasta, ktora lubi sie bawic i nie chce spedzac tego wieczoru sama. Jedna z osób nam sie rorchorowała a szkoda aby miejsce przepadlo. Jeśli masz ochote pobawić się w Sylwestrową noc proszę o kontakt: 607-665-116 Grześ
Heyka dzis już 18 grudzień ,a ja też nie mam z Kim ?pójsć potańczyć w Tym 2011 roku :)do białego ranka?tańczyć bardzo lubię...szybkie,wolne tym bardziej.....?Fajnie by było jak by się Ktos miły i chętny znalazł...+/- 180cm +/-35 lat.Ja też miła:)+/-170cm +/-40 lat:)Pozdrawiam Anna mój mail annasympat@wp.pl