Widok

szukam pędzla do golenia

Gdzie w Gdyni mogę znaleśc pędzel go golenia? :/ chciałabym kupić tacie na prezent, bo swój ma jeszcze z czasów PRL :P
Tylko nie ma być to pędzel za 3 zł. z kiosku :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mydlarnia u Franciszka przy Świętojańskiej, pędzel z włosia borsuka (bodajże) ok 75zł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeszcze sopot
ul. podjazd
Ja mam duży pędzel
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zamiast pędzla kup mu pianke w spraju i niebedzie musiał uzywać pędzla pedzel to sie uzywało gdy niebyło pianek tylko krem do golenia trzebabyło pedzlem zrobic pianke z kremu w kubku i sie nakładało na twarz.nikt tak teraz nierobi bo pianke masz w spraju.Wystarczy pomyslec ale skoro jestes małolatem to mozna ci wybaczyc bo tego nie wiesz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
kolego od gotowej pianki. zacznij myśleć zanim udzielisz porady
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zobacz ten pędzel do golenia:
http://aukcjusz.pl/aukcja/top-choice-makijaz-pedzel-do-golenia-6623,5256170.html
Według mnie jest świetny. Wygląda bardzo dobrze, jest solidny i myślę, że będzie służył Twojemu tacie przez wiele lat.
Pozdrawiam
Ty idioto. Jakbyś chciał wiedzieć coś o goleniu męskiej facjaty to byś wiedział że pędzel nie ma za zadania tylkoooooo nanieść pianki, mydła czy czegoś tam na zarost.
W sklepach z produktami do pielęgacji zarostu są bardzo często piękne zestawy z pędzlem i miseczką. Takie vintage ale mi się bardzo podobają
The woods are lovely, dark and deep...

To nieprawda. Lepiej nakładać piankę, czy żel pędzlem do golenia. Wtedy kosmetyk jest równomiernie rozłożony po twarzy, co ułatwia golenie i doprowadza do zwiększenia żywotności kosmetyków (zużywasz ich po prostu mniej). Po drugie masz czyste ręce i po nałożeniu nie wyglądasz jak bałwan:)
Ja używam pędzla do nakładania pianki i żelu i musze powiedzieć, że się to sprawdza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W internecie jest dużo sprzedawców pędzli. Ja np. kupiłem pędzel z borsuka fine badger i super się sprawdza (link do strony dystrybutora https://www.apekt.pl/44-pedzle-do-golenia-z-siersci-borsuka) są też tańsze. Z naturalnego włosia nawet za 15 zł. I całkiem przyzwoite. Za 3 zł to tzw. jednorazówki

Inne tematy z forum Prezenty

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

Jakie gry online dla dziecka? (8 odpowiedzi)

Jak w temacie. Co warto pokazać 5-7 latkom?

Gadżety reklamowe dla klientów (78 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

do góry