Adamie, to Ty przeczytaj co napisałam. Odklej się od internetu, przestaniesz się napotykać na takie przypadki. Już Ci zwróciłam, że to o czym piszesz są bardzo marginalne przypadki, forum ma to do siebie, że często skupia takich ludzi w jednym miejscu.
Natomiast jeśli łaskawie odkleisz się od komputera i pójdziesz tam gdzie przebywają Twoi rówieśnicy to zapewne zobaczysz, że to są inteligentni NORMALNI ludzie.
Może z Tobą jest coś nie tak, skoro tego nie dostrzegasz??? Ciągle marudzisz, narzekasz? Kto by chciał z kimś takim się przyjaźnić? Ja absolutnie nie.
Sprawa kolejna. Powtarzasz się jak zdarta płyta o tych pieniądzach. A sam poszukujesz kobiety nawet w wieku 30 +. To przepraszam, wychodzi na to, że Ty oczekujesz "sponsoringu". Bo skoro Ty nie masz pieniędzy, to co zamierzasz robić z taką Panią??? Ona będzie CIę zapraszać na kawę? Na obiady? Będzie użyczać mieszkania na schadzki?
Zresztą już nawet frazes związek na stałe też zobowiązuje. Jaka kobieta, będzie chciała zakładać rodzinę z kimś kto nie jest w stanie jej utrzymać. Fajnie i pięknie będzie dopóki i zarabiać będzie ona...a co jak pojawią się dzieci? To właśnie wtedy spoczywa na barkach mężczyzny trud utrzymania rodziny.
Sprawa pieniędzy jest w życiu bardzo ważna. Nie da się do śmierci "spacerować" i udawać, że pieniądze szczęścia nie dają.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)