Widok

szukam sali do wnajęcia na wesele

Wesele Temat dostępny też na forum:
Szukam sali do wnajęcia na wesele na ok 60 os okolica Gdańsk-Wrzeszcz do Sopotu, sala do wlasnej dekoracji, z zapleczem kuchennym, serwisem itp. Sala może być w jakiejś szkole itp, tylko aby byla zadbana czysta.
wg moich wyliczeń taniej wychodzi wynająć salę udekorować ją, wlasna kucharka+kelnerzy, niż wynajem restauracji. Z gory dziękuję za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Alicjo bierzemy ślub w kwietniu a salę wynajęliśmy na działkach w Brzeźnie. Długo szukaliśmy, bo w większości oferują własną obsługę. Sala duża , trzeba dekorować aby zakryć wszelkie jej mankamenty. Otoczona jest zielenią a do tego ławeczki na zewnątrz, całkiem całkiem. Wynajem sali to 800 zł plus 500 zł kaucji , którą prawie całą zwracają po weselu.
Powodzenia!!!
My mielismy wesele we wrzesniu w sali w Domu Spolecznym na Zaspie i bylismy bardzo zadowoleni. Sala jest duza, mozna ja po swojemu udekorowac, ma dwa niezalezne wejscia i spora kuchnie z kilkoma wielkimi lodowkami i wszystkimi potrzebnymi talerzami, filizankami, kieliszkami i sztuccami. Klucze do sali macie od czwartku (a moze nawet i srody, nie pamietam) do wtorku po imprezie, wiec jest sporo czasu aby wszystkiego dopilnowac i zrobic po swojemu. My mielismy super kucharke, mam tez na nia namiary wiec jak chcesz to sie odezwij. Pozdrawiam serdecznie:)

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry