Widok

szukam sprawdzonej pani od paznokci w gdyni

Witam, poszukuję dobrej stylistki paznokci w gdyni. Moja wyjechała do londynu 2 lata temu i od tej pory poszukuję, bezskutecznie. chodziłam do róznych salonów, mało gdzie robia artystyczne, a takie lubie:) chodziłam też do stylistek ogłaszających się w internecie, ale moje pazury wyglądały tragicznie po prostu. Znalazłam fajną profesjonalną w Rumii w ego spa, ale dziś skasowała mnie 240 zł za kurki szklane pomalowane farbką akrylową i żel na stopach. Kiedyś brała 200 zł a tu nagle zonk, ceny różnią się znacznie jak w cenniku. A co miesiąc tyle kasy wydawać to trochę dużo.Może polecicie mi kogoś do kogo same chodzicie i jesteście zadowolone? taką która robi paznokcie artystyczne i nie za grogo:) z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam do siebie. chętnie bym z panią porozmawiała o oczekiwaniach. Wykonuję również artystyczne paznokcie sunnails@interia.pl 692451569 http://www.paznokcie-gdynia.jasky.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

FRYZJER (103 odpowiedzi)

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną...

Coś skutecznego na cellulit (49 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, doradźcie coś dobrego na cellulit. Piję dużo wody, dużo chodzę, spaceruję,...

Zbyt szybko dochodze (16 odpowiedzi)

Witam. Jestem tu nowy. Mam 27 lat, żonę od 2 lat, z którą seks uprawiam od 3,5 roku, ale......

do góry