Widok

szukam znajomych, przyjaciół

Witajcie.
Jestem Sławek, mam 32 lata, mieszkam w Gdańsku. Jestem typem introwertyka, spokojny, zamknięty w sobie, nieśmiały co utrudnia mi poznawanie nowych ludzi, zwłaszcza w tzw. realu, dlatego postanowiłem spróbować swojego szczęścia tutaj.
Parę słów o mnie: od zawsze samotny i z boku (w szkole, teraz w pracy). Nigdy tak naprawdę nie miałem znajomych, przyjaciół tyle, że kiedyś aż tak mi to nie przeszkadzało, nie zastanawiałem się nad tym. Jednak od dłuższego czasu strasznie mi to doskwiera i już tak dłużej nie mogę. Idzie wiosna, potem lato, pogoda będzie zachęcać do spacerów, a samemu brak motywacji żeby gdzieś ruszyć. Tak naprawdę moje życie wygląda tak, że wracam z pracy do domu i resztę czasu dzielę między drzemkę, TV i kompa.
Chciałbym poznać tutaj dobrego kumpla, może z czasem udałoby się zaprzyjaźnić, czas pokaże. Najlepiej kogoś w miarę zbliżonym wieku. Jest tu ktoś z podobnym problemem?
Bardzo proszę, darujcie sobie głupie komentarze albo użalanie się nade mną, nie potrzebuję tego. Potrzebuję kogoś kto chciałby pomóc mi i jednocześnie sobie w wyjściu samotności, tyko tyle i aż tyle.
Pozdrawiam.
GG: 8779848
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć Sławomrze
Witaj. I co udało się poznać kogoś?

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (39 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

M55 (3 odpowiedzi)

Też tego jeszcze nie robiłem ale chcę spróbować

Poznam geja (55 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry