Widok
oszukana - opinia
Podzielam opinie Magdy. Tez byłam na wizycie z gruponu. Moje odczucia sa identyczne. Potraktowana bylam jak zlo konieczne. W ramach kuponu o wartosci 300 zł wykonano mi w tempie zawrotnym i od niechcenia usuwanie kamienia wraz z piaskowaniem. Zabieg trwal 20 min, a pani "doktor" wykonywała tę czynność z irytacją jakby miała zły dzień. Prawdziwy dentysta - sadysta. Usługa wg cennika tego gabinetu wynosi 200 zł. Na moje pytanie co może wykonać w ramach kuponu padła odpowiedz, ze JUZ NIC.
Z gabinetu wyszłam z podrażnioną twarzą i zranioną wargą NIE POLECAM TEGO GABINETU !!!
Z gabinetu wyszłam z podrażnioną twarzą i zranioną wargą NIE POLECAM TEGO GABINETU !!!
Moja ocena
Dent Stomatologia
kategoria: Stomatolodzy
obsługa: 1
jakość usług: 2
wyposażenie: 3
czas oczekiwania: 3
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6
wszystkie inne gabinety w necie maja opinie na 6,0 o lub ewentualnie 5,8 czy to nie jest zastanawiajace dla was !!!!!!!
co do implanta , to sie dziwie , bo opinie internetowe to nie to samo co kwalifikacje
ponoc jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil , ci najlepsi to GENIUSZE !!! -tutaj wszyscy oprocz jednego gabinetu
co do implanta , to sie dziwie , bo opinie internetowe to nie to samo co kwalifikacje
ponoc jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil , ci najlepsi to GENIUSZE !!! -tutaj wszyscy oprocz jednego gabinetu