Widok
oszukana
Witajcie dziewczyny.Zgadzam się z twierdzeniem tego kolesia ,,jak suka nie da to pies nie weźmie,,trzeba się do tego otwarcie przyznać.Choć nie należymy do tych kobiet ale zarówno faceci jak i kobiety są bardzo rozwięźli.Nie rozumiem tego że można kochać przez jakiś czas a później się obudzić i powiedzieć że się kogoś nie kochało.Jak później można kolejnemu mężczyźnie zaufać Zostaje rana do końca życia.
Chyba szukasz faceta i chcesz zgładzić konkurencję?
Zresztą większość kobiet też by uciekła z krzykiem gdyby facet tak zareagował.
Po 2 tygodniach znajomości, ona do niego:
- Kocham Cię - a on na to:
- To zróbmy sobie dziecko!
- porąbało?!
:D
Zresztą większość kobiet też by uciekła z krzykiem gdyby facet tak zareagował.
Po 2 tygodniach znajomości, ona do niego:
- Kocham Cię - a on na to:
- To zróbmy sobie dziecko!
- porąbało?!
:D
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Tu szukać chyba nie trzeba :)
Zazwyczaj sami się znajdują. Są osoby otwarcie piszące czego poszukują, oczekują...
Wydaje mi się, że zazwyczaj można znaleźć kogoś kto ma podobne potrzeby. Jedni szukają żony, inni koleżeństwa, przyjaźni, doznań fizycznych...
Nie jestem tylko pewna czy każdy znajduje to czego szuka. Może jedynie namiastkę...
Zazwyczaj sami się znajdują. Są osoby otwarcie piszące czego poszukują, oczekują...
Wydaje mi się, że zazwyczaj można znaleźć kogoś kto ma podobne potrzeby. Jedni szukają żony, inni koleżeństwa, przyjaźni, doznań fizycznych...
Nie jestem tylko pewna czy każdy znajduje to czego szuka. Może jedynie namiastkę...