Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Brak kontaktu wątek zamknięty Terminy mają szybkie i czasem ratują w ostatniej chwili. Najgorsze, że jadę...
~Kaśka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2017

Sprawnie, fachowo, z usmiechem wątek zamknięty Warsztat znalazłem dosyć przypadkowo, ale okazuje się że tak też można...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 maja 2017

Wymiana sprzęgła i naprawa zawieszenia. wątek zamknięty Wymieniano mi w serwisie siłownik sprzęgła i sprzęgło. Ponadto robiłem tu...
~Maciek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 czerwca 2016

Akcja na cito... wątek zamknięty ... wypadł mi natychmiastowy wyjazd i "panic alarm" - musiałem wymienić...
~Szeryf
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 lipca 2015

Zadowolony wątek zamknięty Dla mnie super,miałem do zrobienia parę napraw,które zajęły kilka dni...ceny...
~Piotr
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 6 stycznia 2015

polecam wątek zamknięty auto po wypadku było naprawiane w warsztacie na Stalowej. Profesjonalna...
~Monika
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2012

Zadowolony wątek zamknięty Naprawdę dobrze wykonana robota auto wyczyszczone po naprawie a z samochodem...
~Bora
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 lutego 2012

przyjazny warsztat wątek zamknięty przyjazny warsztat,mechanicy znają sie na rzemiośle; elektryk trochę drogi,...
~karol m.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 października 2011

Cienizna wątek zamknięty CIENIASY.ELEKTRYK - kasuje za wszystko jak za zboże a po drodze więcej szkody...
~bart
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 lipca 2011

Jak to bywa...raz jest dobrze a raz nie:) wątek zamknięty Korzystam z tego serwisu od przeszło 1,5roku, zamieniłem go z ASO bo kasa...
~Robert
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 stycznia 2010

Jak w każdym warsztacie. wątek zamknięty Naprawy nie zawsze drobne - oddaję rano, odbieram po pracy - expres. Czasem...
~też paweł
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 lutego 2009

Fatalnie .... wątek zamknięty Nie polecam,niegrzeczny opryskliwy pan - kierownik.i złośliwiewiec.
~paweł
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 27 listopada 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry