Widok
szybkie randki
Witam chcialbym zorganizowac cos w stylu szybkich randek tzn podchodzisz do partnera masz minute badz dwie na zareprezentowanie sie jesli wpadacie sobie w oko wymieniacie sie numerami itd...chcialbym by to bylo dla wszystkich wolnych zajetych par itd zawsze to cos nowego;)znalazlby sie ktos chetny??wiecej info na priv kris88@onet.eu
I tu całkowicie popieram Cię Aniu. Otwarcie mówmy czego chcemy.
Ja mam wielką ochotę na szybki numerek. Oczywiście oby dwie strony były spełnione na koniec.
Szacun dla wszystkich ale w szczególności dla Pań, które /którzy w zaskakujący ale jasny sposób mówią : Mam ochotę na szybki numerek.
Moja odpowiedź to
wow super. miło mi bo ja też.
Spełnie każde Twoje pragnienie, jak tylko chcesz. Na koniec postawił bym kawkę albo jakąś przekaseczke. Dał całuska w usteczka i czule dał bym klapsa na d*peczke.
Ja mam wielką ochotę na szybki numerek. Oczywiście oby dwie strony były spełnione na koniec.
Szacun dla wszystkich ale w szczególności dla Pań, które /którzy w zaskakujący ale jasny sposób mówią : Mam ochotę na szybki numerek.
Moja odpowiedź to
wow super. miło mi bo ja też.
Spełnie każde Twoje pragnienie, jak tylko chcesz. Na koniec postawił bym kawkę albo jakąś przekaseczke. Dał całuska w usteczka i czule dał bym klapsa na d*peczke.