Widok
Rozumiem Cię dokładnie. Komentarze innych ludzi są zbędne, którzy mówią jedz więcej. To, że ktoś ma taką wagę a nie inną nie znaczy, że nie je mało. Mamy po prostu dobrą przemianę materii.Jakiś czas temu poruszałam wszystko aby przytyć. Tak jak Ty żle się czułam z wagą. Lekarze mnie zbywali.Dodam, iż wyniki -wszytko w normie. Jadłam kolację na chwilę przed snem - nic nie dało. Jadłam kaszki Nestle dla dzieci- nic nie dało (zalecali farmaceuci), w aptekach brak specyfików, jest wszystko ale dla TYch, którzy chcą schudnąć, a o tych, co chcą przytyć - nie myślą. Uzyskałam tylko informację od wiekowej pani farmaceutki, iż jest syrop, który pomaga przytyć, ale skutkiem ubocznym jego jest wzmożona senność. Ze wzgledu na pracę nie mogłam sobie na jego spożywanie pozwolić.Aczkolwiek efekt też nie był jakiś cudny. Spróbowałam w końcu Mutant Mass - czułam się pulchniejsza po miesiącu. Dało skutek,niewieleki ale ja i inni to zauważali. Może spróbuj...
Kolejny raz na Forum polecę wizytę u dietetyka. Sama miałam problem z wagą i jedzeniem , z tymże ja chciałam schudnąć. Wydawało mi się że jadam niewiele, niskokalorycznie, w zasadzie tylko owoce, jogurty owocowe, płatki i takie tam pierdołki, trochę warzyw. Nie chudłam. A co się okazało? Zbyt duża ilość cukru w diecie, zbyt mało białka . Teraz jem mięso , nabiał, jajka , dużo warzyw, piję wodę i chudnę , mam więcej energii. ograniczyłam owoce i produkty mączne.
Dlatego zachęcam Cię do konsultacji dietetycznej w celu weryfikacji Twojego jadłospisu. Może popełniasz jakieś błędy dietetyczne i organizm nie korzysta z wartości kalorycznej pożywienia.
Dlatego zachęcam Cię do konsultacji dietetycznej w celu weryfikacji Twojego jadłospisu. Może popełniasz jakieś błędy dietetyczne i organizm nie korzysta z wartości kalorycznej pożywienia.
ja kupowałam przez internet i na Galerii w Carefour w Gdańsku.Jest to koktajl można pić z wodą na mleko. Wiadomo, aby był lepszy efekt piłam z mlekiem.Kilka razy dziennie.Wskzówką jest,aby ćwiczyć przy tym. Ja tego nie czyniłam. Pewnie gdybym to robiła bylby lepszy efekt. Sama zadecydujesz.Koktajle są różnosmakowe.