Widok

tabletki zeby przytuc .pomocy!!!!!!!!

szukam szybkiego sposoby na przytycie. możecie polecić jakies tabletki , dzięki którym uda mi się przytyć????!!
proszę o pomoc !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam odwrotny problem.

nie radzę faszerować się chemią, tylko po prostu regularnie i zdrowo jeść.
jadam..ale caly czas mam ta sama wage. chciałabym przytyć chodziaz 7kilo. waze 50kg ale jestem dość wysoka-170. potzrebuje trochę więcej masy by poczuc się lepiej. nic nie skutkuje dlatego tez chce sprobowac innej formy-tabletek!;]
sa jakies tabletki które tak dzialaja????pisać proszę!!
Tabletki? Serio pytasz czy jakaś podpierdółka?

Polecam dietę ŻW - czyli - żryj więcej.
darujcie sobie komentarze typu jesc więcej bo gdyby to dzialao to nie szukałabym innych (głupich)sposobow!!!!!!!!!
jem ludzie.jem i to bardzo dużo.kazdy się dziwi ze potrafie wsunąć tyle a nic po mnie nie widać. tak poważnie szukam tabletek które mi w tym pomoga!!!!!!!!
I co z tego że jesz? Może masz jakieś problemy z hormonami, na przykład? Badałaś się pod tym kątem? W ogóle u jakiegoś lekarza byłaś?
Zresztą po co Tobie przytycie?
Pytam serio.
Po co?

Jeśli masz anoreksję, bulimię - to nie tutaj powinnaś szukać pomocy, ale u lekarza...

Inny powód? Jaki?
nie mam anoreksji, bulimii.
zle się czuje w swojej skorze, bo mam kompleks wagi. skoro ciebie to nie dotyczy, nir rozumiesz o co mi chodzi . to wyjdz stad i przestan się madrzyc
Rozumiem Cię dokładnie. Komentarze innych ludzi są zbędne, którzy mówią jedz więcej. To, że ktoś ma taką wagę a nie inną nie znaczy, że nie je mało. Mamy po prostu dobrą przemianę materii.Jakiś czas temu poruszałam wszystko aby przytyć. Tak jak Ty żle się czułam z wagą. Lekarze mnie zbywali.Dodam, iż wyniki -wszytko w normie. Jadłam kolację na chwilę przed snem - nic nie dało. Jadłam kaszki Nestle dla dzieci- nic nie dało (zalecali farmaceuci), w aptekach brak specyfików, jest wszystko ale dla TYch, którzy chcą schudnąć, a o tych, co chcą przytyć - nie myślą. Uzyskałam tylko informację od wiekowej pani farmaceutki, iż jest syrop, który pomaga przytyć, ale skutkiem ubocznym jego jest wzmożona senność. Ze wzgledu na pracę nie mogłam sobie na jego spożywanie pozwolić.Aczkolwiek efekt też nie był jakiś cudny. Spróbowałam w końcu Mutant Mass - czułam się pulchniejsza po miesiącu. Dało skutek,niewieleki ale ja i inni to zauważali. Może spróbuj...
Kolejny raz na Forum polecę wizytę u dietetyka. Sama miałam problem z wagą i jedzeniem , z tymże ja chciałam schudnąć. Wydawało mi się że jadam niewiele, niskokalorycznie, w zasadzie tylko owoce, jogurty owocowe, płatki i takie tam pierdołki, trochę warzyw. Nie chudłam. A co się okazało? Zbyt duża ilość cukru w diecie, zbyt mało białka . Teraz jem mięso , nabiał, jajka , dużo warzyw, piję wodę i chudnę , mam więcej energii. ograniczyłam owoce i produkty mączne.
Dlatego zachęcam Cię do konsultacji dietetycznej w celu weryfikacji Twojego jadłospisu. Może popełniasz jakieś błędy dietetyczne i organizm nie korzysta z wartości kalorycznej pożywienia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki dziewczyny. w końu wypowiedział się ktoś kto wie o czym mowie. o to mi chodzilo. zasiegne waszych rad i sprobuje w tym kierunku.DZIEKI ZA WSKAZOWKI!
chciałam jeszcze zapytać -mutant mass-rozumiem ze to odzywki ????
w aptece tego nie dostane... tylko w sklepach on-line kupie?/
ja kupowałam przez internet i na Galerii w Carefour w Gdańsku.Jest to koktajl można pić z wodą na mleko. Wiadomo, aby był lepszy efekt piłam z mlekiem.Kilka razy dziennie.Wskzówką jest,aby ćwiczyć przy tym. Ja tego nie czyniłam. Pewnie gdybym to robiła bylby lepszy efekt. Sama zadecydujesz.Koktajle są różnosmakowe.
Nie truj się chemią.... jeśli jest tak jak piszesz /50 kg/ uważam, że powinnaś skontaktować się z lekarzem specjalistą od zaburzeń żywienia. A może masz problemy z tarczycą? Powinnaś to sprawdzić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki sprawdze

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Jakie legginsy sportowe na silownie (5 odpowiedzi)

Dziewczyny gdzie będe mogła kupić porządne legginsy na siłownie? Chodzi mi o takie w ktorych nic...

Włosy i szampony najróżniejsze :) (98 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...

do góry