Widok
tańce
Często chodzimy pokręcić nogą do Cooka, nie ma lepszego lokalu dla osób, które lubią sie dobrze bawić, zjeść i wypić. Jedzonko smaczne, obsługa bardzo sympatyczna i muzyczka do tańca też.
Moja ocena
Kapitan Cook
kategoria: Restauracje
obsługa: 6
menu: 6
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6
witam. od roku mieszkam w Gdyni znajomi polecili mi lokal kapitan cook jako miejsce do miłego spędzenia czasu i dobrej muzyki , byłam tam kilka razy ale i nastąpił moment ze się znudziłam zwłaszcza muzyką którą zapowiadał DJ jakby był w posiadaniu jednego repertuaru muzycznego non stop te same kawałki których można nauczuc się na pamięc w tej samej kolejności. Wczoraj tj.24.07.2010. po dłuższej nieobecności zdecydowałam się lokal odwiedzic i ogarneło mnie miłe zaskoczenie muza na poziome ,DJ (jak mnie słuch nie mylił przy zamawianiu dedykacji )Damian bardzo kulturalny i pachnący świeżością facet w szybkim tempie zapodaje zamówiony utwór i co najważniejsze potrafi tak zagrac ,że ludzie nie schodzą z parkietu a ochroniarze przed czasem zamknięcia nie apelują ,że to już jest koniec .Taki Kapitan Cook mi się podoba i oby już przy centrum dowodzenia muzycznego pozostał DJ Damian -Super.