Widok

tanie i dobrze wykonane meble kuchenne Wejherowo i okolice

Szukam dobrego wykonawcy mebli kuchennych rozmawiałam z wieloma ceny wahają się od 5 tys. do 10 tys. i dlatego mam problem ponieważ zależy mi na dobrej jakości a cena nie zawsze idzie w parze z jakością
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecamy Pana Dawida 695996073

Zrobil nam kuchnie solidnie i dokladnie , na dobrych czesciach. Wszystko ladnie spasowane, zadnych problemow i nie domowien.
Kuchnia nie byla tania, ale cena byla konkurencyjna na tle innych firm.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
taniej i dobrej nie da się zrobić to zawsze będzie kicz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam jestem w stanie wykonac meble kuchenne w naprawde dobrym standardzie za rozsadna cene jak jest pani zainteresowana prosze o kontakt 505 669 355 pozdrawiam
tylko jak chcesz lepsze materiały to niestety ale trzeba więcej zapłacić. ja korzystałam z uslug firmy fawre.. spokojnie moge ci ich polecic.. nie bylo tanio, ale przystepnie.. bardoz solidnie wykonani dla nas meble kuchenne..nie mielismy zadnych zastrzezen.. zawsze mozesz do nich zadzwonic i podpytac o cene, to to tez zalezy jaka chcesz miec kuchnie.
Witam Panią wykonuję meble kuchenne na naprawdę wysokim standardzie to link i kilka fotek z moich realizacji http://ogloszenia.trojmiasto.pl/meble/meble-dla-ciebie-ogl4554293.html pozdrawiam
Witam
Ja robiłam meble kuchenne w Galeriaindeco i jestem z nich bardzo zadowolona. Cena była przystępna a jako bardzo dobra. Firma godna polecenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Cena porównywalna z innymi ale jakość super. Jestem zachwycona tym co mi zrobili w mojej niewymiarowej kuchni. Naprawdę polecam Galeria Indeco
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja wlasnie tez szukam wykonawcy mebli kuchennych . Słyszałam o Galerii Indeco od znajomych. Zdanie o firmie pozytywne raczej krąży, wiec i ja może sie skupie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Robiłam w Galerii Indeco meble do kuchni w tamte wakacje i jestem z nich bardzo zadowolona. Więc mogę polecić tą firmę. Monterzy szybcy i solidni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Porządnie wykonane meble na najwyższym poziomie, fajne pomysły i szybki czas realizacji. Polecam firmę limeble z Rumi .http://www.limeble.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam najpierw zajrzeć na pikea.pl dużo pomysłów na kuchnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam firmę Mebloluks z Wejherowa
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja rowniez mogę polecić Mebloluks. Bardzo konkretny ipomocny pan Łukasz. Meble solidne a co najwazniejsze w rozsądnej cenie. Od lutego zeszłego roku mam je w kuchni i do dnia dzisiejszego zadnej usterki. Polecam i pozdrawiam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mocho Studio - naprawdę polecam. Są z Redy ale to do Wejherowa rzut beretem. My braliśmy kuchnie na wyniar, super aranżacja. :)
Polecam tych Panów

http://stolarex.pomorskie.pl

meble są solidnie wykonane, są zrobione na czas, ja szczerze polecam :)
Witam zapraszam na moją stronę www.grzesmeble. pl
Polecam firmę LiMeble http://www.limeble.pl Projekt i wycena za darmo i niezobowiązująco.
Moim zdaniem super
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam zapraszam do firmy grzesmeble.pl 601395094
a ja polecam siebie 504 924 787
to co czytam fajne pucowanie

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Przeprowadzki - możecie kogoś polecić? (82 odpowiedzi)

Jak w temacie - szukam sprawdzonej firmy, która pomoże w przeprowadzce :) zniesienie kilku...

do góry