Blaty do kuchni polecam z kamienia, owszem nie są tanie ale wygoda użytkowania i trwałość nie oceniona, łatwe w utrzymaniu czystości, trwałe, osobiście nie używam już praktycznie desek do krojenia,...
rozwiń
Blaty do kuchni polecam z kamienia, owszem nie są tanie ale wygoda użytkowania i trwałość nie oceniona, łatwe w utrzymaniu czystości, trwałe, osobiście nie używam już praktycznie desek do krojenia, stolnicy czy talerzy do wyciągnia na nie pierogów z gotowania ;) , do tego zlew podblatowy ;) Tak więć jeśli możecie sobie pozwolić finansowo na takie rozwiązania, to naprawdę polecam!
Dodatków do kuchni polecam szukać w sieci, można znaleźć o wiele lepsze jakośćiowo rzeczy niż w sklepach stacjonarnych, od siebie polecam szczególnie to miejsce:
https://sklep.technica.pl/mlynki-do-pieprzu
Jest to sklep dedykowany dla osób pracujących w gastronomii, ale można złozyć zamówienie również indywidualnie.
zobacz wątek