Widok

taniec!

Mam do wszystkich prosbe! Jesli wiecie cokolwiek na temat tancow latynoamerykanskich w 3miescie (najlepiej w Gdansku) to dajcie mi znac. Trenuje od roku taniec nowoczesny, ale sie powaznie zastanawiam czy nie przerzucic sie na latino. Moze i jestem juz troche 'stara', ale obenca mistrzyni swiata zaczynala w wieku 17lat :) hehe

Czekam na jakiekolwiek wiadomosci na ten temat.

buziaki

ANIA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a względem Mirage, to może się wypowiem...

dostać się... to zależy od okoliczności, gdy są z jakiegoś powodu potrzebne osoby, nie jest z tym najgorzej... nie trzeba być mistrzem; natomiast, gdy nikt właściwie nie jest potrzebny, może przejść najwyżej jedna, dwie osoby (naprawde świetne)
w Mirage gorzej się utrzymać - i to nie koniecznie ze względu na sprawy bespośrednio związane z poziomem, raczej z innych powodów... (ci co się zetkneli z zespołem, wiedzą co mam na myśli ;)
mnie interesuje taniec nowoczesny, gdybyś mogła mi powiedzieć jakie kluby są w Gdańsku, lub w 3mieście, lub byś podała, gdzie ty trenowałaś byłabym bardzo wdzięczna
Zalezy czy chodzi Ci o nowoczesny (taki teatralny bardziej) czy hip hop.
nowoczesny, to raczej nie teatralny (czyli miniatura taneczna), tylko poprostu kat. disco -a to na zawodach oznacza nic innego jak techniawe...

Chociaż oczywiście często mianem "tańca nowoczesnego" określa się wszystkie style, takie jak, np. disco dance, show dance, break dance, electric boogie, hip-hop i tzw. disco freestyle. (Tak naprawde w sposób ogólny IDO określa wszystko co wymieniałam mianem FREESTYLE, ale nie wiem czy jest to do końca trafne, bo jeżeli myśleć o freestylu, jako o kat. na zawodach, to możemy tam spotkać i taniec wspólczesny i jazz itd)

wracając do twojego pytania, w gdańsku można tańczyć "odmiany tańca nowoczesnego";) m.in. w Dancevision; w PM w Mirage (hip-hop), Rytm (disco); w domu tancerza we wrzeszczu też są jakieś zajęcia; w studiu tańca Alex; w Perfecie...

jeżeli masz jeszcze jakieś bardziej konkretne pytania, to napisz...
pozdr.
MAM ZAPYTANKO!!! POSZUKUJE KURSOW TANCA TURECKIEGO W TROJMIESCIE!!!! CZY KTOS MOZE WSPOMOC??? BEDE BARDZO WDZIECZNA!!!

POZDRAVIAM!!!
Hej!!!
Wiesz ktoś może gdzie w Gdańsku (Wrzeszcz) można się uczyć tańca kubańskiego? albo chociaż latynoamerykańskiego ale solo???

z gorwy dzieki za odp na maila albo tu

pozdr 4all
rur stal
Siemanko. Bardzo bym trenowac w white slide, ale nie wiem jak mozna sie tam dostac . Ty pewnie masz jakies namiary jak bys mi mogla zdradzic gdzie zajecia sie odbywaja dokladnie to odpowiedz mi. z gory dziekuje!!
tancerka18gda napisał(a):

> Zalezy czy chodzi Ci o nowoczesny (taki teatralny bardziej) czy
> hip hop.
siemanko. pisze jeszcze raz bo chcialam sie dowiedziec jak moge sie skontaktowac z white slide zeby z nimi potrenowac bo bardzo mi zalezy wiec jak bys mogla mi dac jakies namiary to bylam bym wdzieczna.pa buzka
aaa i dziekuje:)
siema mam prośbe mogłabyś się popytać o namiary na kluby w szczecinie tanica hip hop np. kolezanek,trenera z góry dzieks info możesz przysyłać na dk_mloda@o2.pl
siema mam porśbe mogłabyś sie popytać o namiary klubów w szczecinie tanica hip hop np. koleżanek, trenara. zgóry dzięks info możesz wysyłać na dk_mloda@o2.pl
jesli ktos wie niech mi powie gdzie i kiedy sa jakies zawody,pokazy itp tanca nowoczesnego kobitek bo chetnie bym przybyl popatrzec ;)

.... Carpe Diem ....
hey ja obecnie tancze w dance vision polecam fajny klub oni wiedza o co chodzi w tancu :] ale juz mi to nie wystarcza i szukam dodatkowo czegos na probe. z****iscie tanczy white slide jak ja im zazdroszcze.. :P mam nadzieje ze tez kiedys tak zatancze.tym czasem bylam 2 razy na zajeciach u sylwii ktora jest w skladzie white slide i daje lekcje w palacu kultury w gda. cieplutko polecam i pozdrawiam wszystkich tancerzy :)
hahaa Voitec, a ja wiem:D
Wiem gdzie tańczą panny z mojego eks-zespolu- napewno by Ci sie spodobalo:PP (czytaj; skąpe stroje, hihiii)
Oj Voitec Vojtec :)
Jak będziesz grzeczny, to zaproszę Cię na pokaz tańca moich podopiecznych. Co prawda małolaty, ale tańczą super :)
a co tancza, a gdzie?:))
Powiem Ci jak się spotkamy :)

Ale fajowo. :))
co fajowo...?

Inne tematy z forum Hobby

Białe tango (281 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry