Widok

taniec!

Mam do wszystkich prosbe! Jesli wiecie cokolwiek na temat tancow latynoamerykanskich w 3miescie (najlepiej w Gdansku) to dajcie mi znac. Trenuje od roku taniec nowoczesny, ale sie powaznie zastanawiam czy nie przerzucic sie na latino. Moze i jestem juz troche 'stara', ale obenca mistrzyni swiata zaczynala w wieku 17lat :) hehe

Czekam na jakiekolwiek wiadomosci na ten temat.

buziaki

ANIA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć...
Nie wiem czy Twoje pytanie jest dalej aktualne, ale jeśli tak to postaram się pomóc. Moge polecić Ci studio tańca The Salsa Kings w Gdyni. Zajęcia odbywają się zarówno w parach, jak i solo. Oprócz salsy, możesz uczęszczać na tango argentyńskie, salsa hip-hop i taniec towarzyski. Najlepiej odwiedź stronę www.salsa.com.pl. Tam znajdziesz całą ofertę. Gorąco polecam. Zajęcia są naprawdę wyjątkowe. A salsą zarazisz się już po paru wizytach. Ja uczęszczalam na zajęcia salsy solo przez 3 m-ce. Niestety mam wakacyjną przerwę ( nie martw się studio jest czynne przez wakacje) i już czekam na wrzesień. Te zajęcia to naprawdę niesamowita dawka energii. Jeszcze raz naprawdę polecam...
...i pozdrawiam.
Mam do Ciebie pytanie. Gdzie trenujesz taniec nowoczesny? Ja wlasnie chcialabym rozpoczac nauke, a niestety nie moge znalezc zadnego klubu. Prosze o informacje!
abuzabi napisał(a):

> Mam do Ciebie pytanie. Gdzie trenujesz taniec nowoczesny? Ja
> wlasnie chcialabym rozpoczac nauke, a niestety nie moge znalezc
> zadnego klubu. Prosze o informacje!

W sumie nie tancze tyle tanca nowoczesnego, co jego odmiane - hip hop. Ucze sie w szkole tanca "ALEX", ale dobra instruktorka jest w szkole "Perfekt" w Gdansku Glownym
ja wiem, czy taka dobra...??? może spróbuj w dance vision, mają profesjonalne podejście do sprawy, albo ewentualnie w mirage
Dance vision faktycznie, profesjonalisci, choc nie wszystkim odpowiada ich styl... A mirage? nieeee.., no chyba ze tak sobie potanczyc z malolatami..
małolatami???
O ile wiem są dwie gr. (moja kumpela tam tańczyła), w starszej są dziewczyny na poziomie dosyć zaawansowanym ( w wieku chyba gdzieś od 17 w góre...)
oni tam mają dosyć dobre warunki, dużo wyjazdów itd.

chociaż osobiście i tak wole DV
małolatami???
O ile wiem są dwie gr. (moja kumpela tam tańczyła), w starszej są dziewczyny na poziomie dosyć zaawansowanym ( w wieku chyba gdzieś od 17 w góre...)
oni tam mają dosyć dobre warunki, dużo wyjazdów itd.

chociaż osobiście i tak wole DV
No ok, sa dwie grupy, ale zeby dostac sie do tej zaawansowanej, tzreba sie wykazac niezlym poziomem, a jak ktos zaczyna, to nie ma szans, musi tanczyc z malolatami
to fakt, bardzo mało osób przechodzi, pewnie gdzieś tak średnio 2-4 na 40-50 w ciągu roku, ci co nie przejdą (czyli większość) zniechęca się i idzie np. do Perfectu, bo tam w tym enzymie gr. początkująca też występuje...
Zgadza, i to wystepuja dzis wieczorem :D Tak jak my :D
Jupi!! White Slide pierwsze miejsce na turnieju hip hopu :D:D:D::D:D:D:D:D::D:D
brawo, byłam na widowni i wszystko widziałam, ten zespól co wygrał bardzo mi się podobał, o wiele lepszy od enzymu
dorosły mirage nie występował, była tylko od nich ta miniformacja M Prim
Ach, dziekuje :D:D Ja wlasnie tancze w White Slide :D:D:D:D:D
Witam ;) spoznione gratulacje wygranej :) masz jaks fotke? bo bylem na widowni i widzialem jak tanczycie i chetnie bym sie dowiedzial ktora to Ty :D jesli masz foto to przyslij mi bede Twoim prywatnym kibicem :P
sisi napisał(a):

> ja wiem, czy taka dobra...??? może spróbuj w dance vision, mają
> profesjonalne podejście do sprawy, albo ewentualnie w mirage

nie wiesz moze gdzie moge wlasnie nauzczyc tanca nowoczesnego. chciałabym spróbować i zobaczyc czy to mi pasuje. jestem malolata(14 lat), z gdanska. wiesz moze gdzie moglabym nauczyc sie tak tanczyc??
zupelnie nie wiem gdzie pojsc...
prosze o odpowiedz
poczytaj troche wczesniejszych wpisow i wszystko bedzie jasne ;]
wybor nalezy do Ciebie
Siemka.. W tamtym roku tanczylam w Mirage (oczywiscie dużym;)) Wcale nie jest tak trudno sie tam dostac.. Wystarczy sprobowac, miec jakies tam pocuzcie rytmu i lubic tanczyc.. I nie jest tez tak ze zaczyna sie z grupa młodsza :) Jesli nic sie nie zmienilo przez rok to jest tak ze najpierw idzie sie do grupy przygotowawczej a po pol roku trenerka (p.Jolanta Kalisz) wybiera kilka dziewczyn do zespolu (nie ma opkreslonej liczby).
Obercnie tancze w Dance Vision. Fajne dziewczyny, ale taniec zupelnie inny. Sa tu rozne style tanca a uklady sa robione w formie jakiejs opowiescie. Zapraszam na stronke:
---> http://dancevisiontv.republika.pl/ <-- Tu dowiecie sie wiecej na temat DV.
To tyle. Zapraszam tancerzy i tancerki do rozmowy na gygy: 2711507 :)
Pozdrawiam serdecznie @ll :)

Dance is my life.. :)
Może nie latynowskie, ale w Sopocie jest szkoła flamenco i sama też się chętnie do niej zapiszę.
proponuje przenieść dyskusje na forum taneczne http://free4web.pl/3/0,83121,default.html;jsessionid=6F95EAE2CA43A835974201CEDE15AE70
zacznijcie od rejestracji i... miłego pisania=)

Inne tematy z forum Hobby

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (281 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

do góry