Widok

taniec!

Mam do wszystkich prosbe! Jesli wiecie cokolwiek na temat tancow latynoamerykanskich w 3miescie (najlepiej w Gdansku) to dajcie mi znac. Trenuje od roku taniec nowoczesny, ale sie powaznie zastanawiam czy nie przerzucic sie na latino. Moze i jestem juz troche 'stara', ale obenca mistrzyni swiata zaczynala w wieku 17lat :) hehe

Czekam na jakiekolwiek wiadomosci na ten temat.

buziaki

ANIA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak to co? Wszystko :)))))
no ładnie sie zapowiada- mam nadzieje że pobijemy rekord liczebnosci na spotkaniu for.:)))
taaaaaa.... pobiejemy A gdzie teraz tanczycie? :)))))
mam pytanie.dzisiaj na tvn pokazywali program o nike dance tour i tam była pokazana grupa dziewczyn która trenuje w sopocie.czy ktos wie co to za grupa i jak sie do nich dostac?
mahita napisał(a):

> mam pytanie.dzisiaj na tvn pokazywali program o nike dance tour
> i tam była pokazana grupa dziewczyn która trenuje w sopocie.czy
> ktos wie co to za grupa i jak sie do nich dostac?

chyba chodzi Ci o smooth moves..
a czy ktos zna grupe DOSHIDA z Gdanska? bo dzis przeczytalam ze tak i sie "troche " zdziwilam.. :]
to trenują od dwóch lat pod tą nazwą, a razem od wielu wielu lat, ale wczesniej w roznych ekipach, obecnie na gdańskiej orunii, hip-hop,funky oraz jazz. ostatnio występowaly na zawodach free session 2,jesli ktos byl to widzial, ze to troche inny styl, bo nie skupiają się na jednym stylu muzycznym jak większosc zespołow.
Siemka.. A możesz mi powiedzieć coś więcej o tej grupie? Czy są dobrzy, w jakim wieku są,kto ich trenuje i ile osób?I czy maja może jakąs stronkę.Pozdrawiam :)dzieki
są bdb, w wieku od 18 do 23 lat....
A masz moze jakies namiary? Sorry ze zajmuje Ci czas, ale chętnie bym się z nimi skontaktowała.
a co?chcesz opuscic dv ?:)
Możesz podaj swojego maila?glupio tak gadac na forum:)
ja jestem z okolic wawy więc troche dalekood trojmiasta ...ale cotam napisze... więc tak ja tańcze w klubie Reliese tzn w studiu tańca duet jest poprostu świetnie mamy najlepszychchoreografów w całej polsce ..tańczymy hip hop, disco dens, disco show, i wiele innych ,mieliśmy nawet electric boogie i break dance i salsy też troche . nasz klub zdobywa wiele tytułów w tym roku np. mój kolega zdobył mistrzostwo swiata w hip hop , a koleżanka jest mistrzynią europy disco show ..sąjeszcze inne tytuły ale to by bylo troche pisania ..oki kończe i pozdro dla Reliese
eee... tam, widziałam Was i mi się nie podoba, tańczycie federacyjnie..... nie ma różnicy pomiedzy disco i hh, no i te te wasze świecące staniki.... boshhhe
doshiva.dance@op.pl
Jeżeli chcesz zobaczyć Doshide, to przyjdź dziś (05.08) na targ węglowy. Zespół bedzie tańczył na zawodach, planowany czas to 18.02 ;)
Czy mogla bys mi podac strony internetowe lub jakis kontakt do tych clubuw tanecznych ktre wymienilas bardzo dlugo juz szukam odpowiedzniego clubu tanca nowoczesnego umiem juz tanczyc bo tanczylam 4 lata w clubie ale on sierozpad mozesz mi pomoc i podac kontakt do clubuw tanecznych (taniec funky) w trojmiesacie najlepiej w gdyni , wejherowie,rumi :) dzieki z gory !! prosze o odp!sisi napisał(a):

> ja wiem, czy taka dobra...??? może spróbuj w dance vision, mają
> profesjonalne podejście do sprawy, albo ewentualnie w mirage
Hej:) Jestem dość mloda porownując do tancerek white slide. Ale nie chwalac sie mysle ze umiem tanczyc bardzo chiclaa bym dostac sie do waszej grupy tanczylam 4 lata taniec nowoczesny teraz potrzeba mi tylko pokierowania troche moimi r******i ! bardzo ale to bardzo c ie prosze daj mi jakies namiary..lub rady bo niby mam malo lat ale to i tak dosc puzno jak na zaczecie ze tak to nazwe"kariery" w kierunkutanecznym ! Bardzo cie prosze..!! POmuz !
a ile masz lat? jeżeli mniej niż 17 to spróbuj w Doshiva Dance....
jeżeli chcesz wiedzieć więcej, to pisz na maila doshiva.dance@op.pl
Ej kto zna jakies clubu czy szkly taneczne tanca nowoczesnego (funky) nie disco!! ktore sa w gdyni wejherowie lub rumi ..?? kto zna plis proszeo pomc jak najszypciej !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Hobby

Białe tango (281 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry