Widok

taniec!

Mam do wszystkich prosbe! Jesli wiecie cokolwiek na temat tancow latynoamerykanskich w 3miescie (najlepiej w Gdansku) to dajcie mi znac. Trenuje od roku taniec nowoczesny, ale sie powaznie zastanawiam czy nie przerzucic sie na latino. Moze i jestem juz troche 'stara', ale obenca mistrzyni swiata zaczynala w wieku 17lat :) hehe

Czekam na jakiekolwiek wiadomosci na ten temat.

buziaki

ANIA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Takie tylko uzupelnienie wiadomosci odnosnie konkursu na Jarmarku Dominikanskim:
DoShiDa zajela I MIEJSCE!!!! (pokonujac m.in. Mirage, White Slide i Enzym)
Pozdrowienia dla wszystkich Tancerek i Tancerzy :D
oo no to gratuluje tej grupie :) wlasnie..moze ktos podac kto zajac II i III? widzialam wszystkie zespoly ale nie znam wynikow :) pozdrawiam..
P.S. Czy doshida to nie jest zespol stworzony przez bylych tancerzy DV? pytam z ciekawosci :) i przesylam buziaki..
a no tak, bywaliśmy w DV i w Mirage(ale to baaardzo stara historia ;-)
hejka ma pytanko co do tek grupy doshida czy ma jaks stronke na ktora mozna by wejsc i ewntualnie zapisac sie???
z gory dziekuje:)
stronka powstaje,a za[pisac sie mozna poprzez konatkt z Dworkiem Artura,gdzie Doshida trenuje
dzienx:)
Doshida jest beznadziejna!!!!!!!!!!! nie warto tam tanczyc robia wszystko na jedno kopyto a zreszta kradna uklady ten uklad co tanczyly na jarmarku w tym roku i ktorym wygraly jest z white slide zlodziejki parszywe!!!!!!!!!!!11

White Slide najlepsza formacja w trojmiescie
doshida jest do bani zlodziejki ukladow buuu

White Slide najlepsza formacja w trojmiescie
subiektywna opinia jest mało istotna, jest kilka dobrych formacji w trojmiescie i patrząc obiektywnym okiem nie mozna wybrac jednej. ale większość inteligentnych ludzi znających się dodatkowo na tańcu o tym wie
i jeszcze jedno,16 sto latko:) zastanow się ktory zespol istnial pierwszy i w ktorym najpierw tanczyla twoja trenerka...więc nie osądzaj o kradziez,bo na policje pojdziesz za fałszywe zeznania :)
pozdrawiam niezmiernie
he, he, he..... normalnie mnie rozwliłaś :-)))))) zanim zaczniesz pisać o kradzieżach, dowiedz się lepiej kto tu właściwie kradnie..... bo nie masz o tym kochana pojecia.... :-)
pozdr.
Niemiło się czyta opinie na temat tak oryginalnego zespołu jakim jest DoShiDa. Nie zgadzam się, że robimy wszystko na "jedno kopyto". Jarmarkowe występy innych zespołów również podobały mi się, ale my robimy jednak trochę coś innego, z czego ja jestem bardzo zadowolony.
A jeżeli ktoś tak bardzo chce wrzucać na naszą grupę to niech nie pisze, że beznadziejnie zatańczyły, tylko zatańczyli!!!

Pozdrawiam wszystkie tancerki DoShiDy i Wenus
daj sobie spokój, bo jak ktoś już tu napisał "za składanie fałszywych zeznań grozi kara" he, he :P A jak tak bardzo Cie boli, że fragment naszego układu same kiedyś tańczyłyście, to zamiast pogrążać się dalej, idź i zapytaj się swojej instruktorki, napewno z chęcią to Ci wyjaśni :>

a co do "tańczenia na jedno kopyto", to chyba biedna nie masz pojęcia co to jest funky, street-jazz, funky-jazz no i hh.... bo właśnie te style, ten kto ma jakieś pojęcie o tańcu, u nas wyróżni....
pozdr.
no więc własnie, zapytaj twojej trenerki czy ona przypadkiem tego układu nie pokazała wam bezprawnie,a potem łądnie przeproś doshidę...
czy mógłby mi powiedzieć ktoś coś na temat zespołu enzym?w jakim wieku są tam dziewczyny i kto jest trenerem i czy trudno sie do nich dostać?
wydaje mi sie ze dostac sie łatwo, bo sądzac po ilości osób na scenie, to ten kto przyjdzie i zapłaci, ten tańczy....
Ich trenerką jest Agnieszka T.
A co by tu o nich więcej powiedzieć.... tańczą tylko i wyłącznie hip-hop, taki dosyć mocny, raczej nie federacyjny.
Jak ktoś lubi sobie poskakać w rytmie piosenek Missy Eliot, nie straszne mu olbrzymie plastikowe kolczyki w ostrych kolorach ;) i ma jako takie poczucie rytmu, to pewnie bedzie dobrze się tam czuł :)
pozdr.
acha co do wieku, to wyglądają gdzieś na przedział 14-18
a kto z dv tanczy w zespole doshida?
i moze ktos napisze cos wiecej na temat white slide?
czesc

Poszukuje informacji o tańcu nowoczesnym w T-miescie. Pilnie chcialabym się dowiedzieć czy ktoś zna takie grupy , w ktorych tańczą osoby powyzej 20 roku zycia i czy jest możliwosc dolaczenia się?

Inne tematy z forum Hobby

Białe tango (281 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry