Widok

taniec!

Mam do wszystkich prosbe! Jesli wiecie cokolwiek na temat tancow latynoamerykanskich w 3miescie (najlepiej w Gdansku) to dajcie mi znac. Trenuje od roku taniec nowoczesny, ale sie powaznie zastanawiam czy nie przerzucic sie na latino. Moze i jestem juz troche 'stara', ale obenca mistrzyni swiata zaczynala w wieku 17lat :) hehe

Czekam na jakiekolwiek wiadomosci na ten temat.

buziaki

ANIA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
'dziewczynka', jezeli juz,to ty jestes...szlak mnie trafil jak przeczytalam ta twoja 'wypowiedz' - a myslalam ze dacie w koncu spokoj z tymi glupimi atakami i uszczypliwosciami.

ale nie, nie potraficie odpuscic. swietnie. po prostu potwierdza to moja opinie o waszej ogolnej, zespolowej kulturze osobistej, ktorej mialam watpliwa okazje doswiadczyc juz parokrotnie, a ostatnio takze podczas tej farsy zwanej 'konkursem'. ta impreza powinna sie raczej nazywac 'kolkiem wzajemnej adoracji', ale to juz nie moj problem. i zrozumcie w koncu, wy utalentowane tancerki white slide'u, ze to nie chodzi o przyjmowanie porazki...tylko o bardzo OBIEKTYWNA /znasz to slowo??/ ocene faktycznych warunkow sedziowania. proste?

i przestan wypisywac bzdury o tym za co niby my siebie uwazamy itd., bo akurat za przeproszeniem gowno o nas wiesz, a co najwyzej to ja moge wywnioskowac z twojego niezwykle inteligentnego posta ze to ty jestes zawistna, nieobiektywna, zarozumiala i to raczej twoj 'taniec' /rozumiem ze masz na mysli TECHNIKE?/ pozostawia cos tam do zyczenia. bo szczerze watpie zebys dysponowala jakims niesamowitym, wyrozniajacym sie warsztatem, nikt taki w oczy nie rzucil mi sie kiedy obserwowalam wystep waszej szanownej formacji.

no i nie wypada mi nie potwierdzic slow angelique, ze to wlasnie jedna z white slide zaczela tu robic wlasnemu kochanemu zespolowi antyreklame wrzucajac m.in. na DoShiDe a ja nie pozwole zeby ktos /bezpodstawnie/ w ten sposob sie do nas odnosil i rozsiewal jakies glupawe plotki i insynuacje.
zrozumialas, 'majah'?

wiec daruj sobie jakies wartosciujace opinie na temat naszej formacji, naszego skladu i naszego, jak to fachowo nazwalas, 'tanca' /coz za elokwencja/.

a wiec wracaj do treningow, bo przeciez powinny one CIAGLE ROZWIJAC i tak jak sama bardzo madrze stwierdzilas, 'czynia mistrza'...moze tobie tez sie uda.
pozdrawiam.

Replica Louis Vuitton from www.lovingbag.com

About Us: http://www.lovingbag.com

Replica handbags and wallets we carry :
Louis Vuitton, Chanel, Fenid SPY Bags, Chloe Paddington bags, Chloe Silverado bags,Balenciaga, Gucci, Salvatore Ferragamo, Hermes, Coach, TOD'S, Christian Dior, YSL etc.
We have good relationship with our warranty manufacturer and material suppliers, We can make bags in customization.

http://www.lovingbag.com

This website offeres 7 star quality designer replica handbags directly from factory. We are the best in the market not only because the best quality and price available, but also because our 100% guaranteed free shipping to your door

For whatever reason, many people purchase designer handbags that cost thousands of dollars and render the wearer liable to get their hand chopped off while walking home from a posh cocktail party. For everyone else, a replica designer handbag is an inexpensive and sometimes gives the impression that you are wearing the genuine LV while you are catering the posh cocktail party.

max(8563)
mialam tu juz nie pisac, ale male sprostowanie... dziewczyna o nicku "majah" nie jest z naszej formacji ;] heh, ciekawe kiedy wszyscy wyluzuja ;]
siemanko! mam do Was pytanko...Mianowicie chciałam zacząć trenować taniec nowoczesny funky lub hh tylko nie wiem gdzie są dobrzy istruktorzy i czy 15 lat to juz nie za późno... jak mogłybyście mi podać jakiś zespół który przyjmuje nowe osoby/szkołe która jest Waszym zdaniem dobra to byłabym straaasznie wdzięczna:) aha najlepiej żeby znajdowła się w Gdańsku...z góry thx!!! :* pozdrawiam
Zapraszam na zajęcia do Doshiva Dance :)
nauczysz się wszystkiego od podstaw, łącznie z techniką (co jest chyba najbardziej istotne).
Zajęcia dla osób totalnie początkujących, w Twoim wieku, odbywają się w piątki, o godzinie 18.00 (do 19.30) w MDK DA na ulicy Dworcowej 9 na gdańskiej orunii (dojazd autobusami B, 151, 189, 207, 209, 232 z pod dworca lub z pod lotu), na sali baletowej na pierwszym piętrze.
Opłaty za zajęcia są bardzo niskie.

Jeżeli chciałabyś się dowiedzieć czegoś więcej o zawodowej grupie DoShiDa, to wejdź na stronke www.doshivadance.friko.pl

Zapraszamy:-)
czy jest jakas strona enzymu, albo ktoras z Was wie cos wiecej o tej grupie?
Sorki znasz moze jakies szkoły tanca w trojmiescie ?? Jak mozesz to odpisz na mojego e-maila :)
http://members.lycos.co.uk/qrkiz/ - o Enzymie:]
white slide>tancerka< napisał(a):

> Doshida jest beznadziejna!!!!!!!!!!! nie warto tam tanczyc
> robia wszystko na jedno kopyto a zreszta kradna uklady ten
> uklad co tanczyly na jarmarku w tym roku i ktorym wygraly jest
> z white slide zlodziejki parszywe!!!!!!!!!!!11
>
>
ty suko pierdolona , to wy jestescie złodziejkami...tańczycie jak jakies dziwki na rurach i myślicie że to jest fajne...hheheh żałosne
www.enzymgdansk.prv.pl

Guccissima Gucci Horsebit Hobos Bags WHOLESALE@ WizardReplica.com

www.WizardReplica.com has all the latest styles in designer handbags,Our designer knockoffs are inspired byChloe , Louis Vuitton,Coach, Gucci, Prada, Chanel, Christian Dior , Hermes ,Burberry ,Fendi and more. replica handbag

WWW.WIZARDREPLICA.COM
WWW.WIZARDREPLICA.COM
WWW.WIZARDREPLICA.COM

CHANEL Cambon ,Gucci Hobos Designer Replica WHOLESALE @ WizardReplica.com
Mirror image Louis Vuitton Replica Fendi Spy WHOLESALE@ WizardReplica.com
LV handbags, Chloe Paddington,Fendi Spy Lowest Price@ WizardReplica.com

www.WizardReplica.com
7742

CHLOE PADDINGTON BAGS WHOLESALE@WIZARDREPLICA.COM

www.WizardReplica.com has all the latest styles in designer handbags,Our designer knockoffs are inspired byChloe , Louis Vuitton,Coach, Gucci, Prada, Chanel, Christian Dior , Hermes ,Burberry ,Fendi and more. replica handbag
WWW.WIZARDREPLICA.COM
WWW.WIZARDREPLICA.COM
WWW.WIZARDREPLICA.COM
8372

Fendi Spy Bags WHOLESALE@WizardReplica.com

WWW.WIZARDREPLICA.COM
WWW.WIZARDREPLICA.COM
WWW.WIZARDREPLICA.COM
www.WizardReplica.com
6580
ja mysle ze obrzucanie sie nawzajem blotem to bez sensu obydwie grupy tancza fajnie i niema to najmniejszego sensu...mysle ze tancerka w WS sie uniosla bo przegraly jarmark nie gniewajie sie na siebie to bez sensu i dalej rywalizujie miedzy soba fair play
Siemka nazywam sie Klaudia i mam 14 lat chce zapisac sie najprawdopodobniej do grupy WhItE SliDe ( ponieważ najwiecej dobrych rzeczy o tej grupie słyszałam ). Rozmawiałam z moim kolegĄ który trenuje breakdanca i powiedział mi zebym wchodziła na takie forum i wtedy dowiem sie czegos o tej grupie.
A więc chciałabym dowiedzieć sie czy mogłabym wogóle zapisac sie do tej grupy niom i oprócz tego mam pare pytanek :
- w jaki sposób moge sie zapisac czy sa jakieś eliminacje czy może pokaz umiejetności no bo to zalezy od grupy
- jaki jest koszt trenowania danego tańca
- w jakich dniach moge sie zapisac lub np obejżec jak wygląda trening
- chciałabym zacząć od nowa bo trenowałam dość dawno około rok temu i przez rok trenowałam w Osrodku Kultury na ORuni i wtedy niebrałam tego na poważnie trenowałam hip hop i dance . chciałabym przy tym pozostać
- i oczywiście chce wiedzieć w jakiej grupie wiekowej bym sie znajdowała
- i co oferuje klub
myśle ze to juz wszystko:)
odp na poczte pela1327@wp.pl
Witam!czy uczy pani tanca nowoczesnego?prosze o odpisanie
Sunny napisał(a):

> Siemka.. W tamtym roku tanczylam w Mirage (oczywiscie dużym;))
> Wcale nie jest tak trudno sie tam dostac.. Wystarczy sprobowac,
> miec jakies tam pocuzcie rytmu i lubic tanczyc.. I nie jest tez
> tak ze zaczyna sie z grupa młodsza :) Jesli nic sie nie
> zmienilo przez rok to jest tak ze najpierw idzie sie do grupy
> przygotowawczej a po pol roku trenerka (p.Jolanta Kalisz)
> wybiera kilka dziewczyn do zespolu (nie ma opkreslonej liczby).
>
> Obercnie tancze w Dance Vision. Fajne dziewczyny, ale taniec
> zupelnie inny. Sa tu rozne style tanca a uklady sa robione w
> formie jakiejs opowiescie. Zapraszam na stronke:
> ---> http://dancevisiontv.republika.pl/ <-- Tu dowiecie sie
> wiecej na temat DV.
> To tyle. Zapraszam tancerzy i tancerki do rozmowy na gygy:
> 2711507 :)
> Pozdrawiam serdecznie @ll :)
>
>

trenerka jolanta kalisz hahahahahahah to mnie dziewczyno rozsmieszylas....jak ta baba nie ma zielonego pojecia o tancu!!!!wiem bo tam chodzilam a te wszystkie ukaldy co tanczylyscie w mirage maja juz chyba ze 100 lat i pani "trener "jolanta nie przylozyla nawet palca do tego!!!!....hahahhaa trenerka bhehehhehhe ..dobre dobre

Zpetne odkazy

Jaka je cena zpetnych odkazu, kolik jich je potreba, jak probiha linkbuilding.

U nas nauczysz się również tańca nowoczesnego zapraszam na http://kt-extra.pl/

Szczerze? Sam skorzystałbym z usług studia, które oferuje kurs tańca Bydgoszcz jest miejscowością, która stanowi ciekawą propozycję dla osób, które zamierzają podjąć się warsztatu. Osobiście stawiałbym na https://u2e.pl/

Inne tematy z forum Hobby

Białe tango (281 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry