Widok

tawerna grecka lukullus

Wesele Temat dostępny też na forum:
Cześć,
czy miał ktoś może wesele w Tawernie Greckiej w Gdańsku?
Chciałabym sie dowiedziec czy warto je tam organizować?
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może możecie polecic mi jakąs przyjemną restauracje, w ktorej mozna by było zorganizowac wesele na ok. 60 osób. Może być nawet na Kaszubach.
Z góry dziękuje za pomoc.
http://www.filmart.pl/lukullus/luk.htm
witam,
moge opowiedziec Ci moje wrazenia jako goscia weselnego w tejze tawernie. No coz, ja nie jestem zachwycona tym miejscem. Tzn wystroj i sama restauracja sa naprawde na poziomie. Ladnie i elegancko. Natomiast obsluga beznadziejna. Panie ruszaly sie w tempie slimaczym. Zanim jeden koniec stolu dostal jedzenie to w drugim juz dawno mieli skonczone. I do tego z wielka łaską. I to nie jest przesada. Nie wiem jakie menu mieli Panstwo Mlodzi wybrane, ale jedzenia bylo jak na lekarstwo- bardzo bardzo malo. Do tego stopnia, ze moj narzeczony jak wrocil do domu, to pierwsze co poszedl cos zjesc :((
Chociaz wydaje mi sie, ze zawsze mozna sie jakos dogadac, np zastrzec sobiem ze takich sytuacji sobie nie zyczysz. Bo miejsce ogolnie jest calkiem przyjemne.
Pozdrawiam

image image
Bardzo dziękuję za info. Właśnie tego się obawiałam.
Pozdrawiam.
Byłem tam w zeszłym roku jako gość. Było naprawdę super. Jedzenie bardzo dobre, obsługa uwijała się jak małe pszczółki i był wszystko ok. Jedna tylko sprawa mi się nie podobała. Mianowicie to, że Młoda Para i świdkowie siedzieli przy zupełnie oddzielnym stole. Inie wiem czy tak chcieli czy tak poprostu wyszło.
tak juz tam jest a stolow nie mozna inaczej ustawic, poza tym jedzenia tam serio za malo podaja i ceny za wysokie jak na lokal poza miastem!!my chcielismy tam org. ale gdy uslyszelismy rozne opinie oraz tam poszlismy na obiad bardzo sie rozczarowalismy, i obsluga serio do kitu ;/
nie . nie . nie!!moze i ladnie ale tak faktycznie stolow inaczej ustawic nie mozna, jedzenia za malo obsluga za wolna , ceny kosmiczne!!!!!a i knajpa jest otwarta dla ludzi obcych ;/ tragedia!!!!!

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry