Widok

te begatywne komentarze to pomyłka

Cześć rok temu skończyłam naukę w Gdyńskim Ekonomiku, Wspominam tą szkolę bardzo dobrze, były to najlepsze 4 lata mojej nauki. Nauczyciele bardzo mili, zawsze pomagali rozwiązać każdy problem nie tylko z nauką, są bardzo dobrze wykwalifikowani i bardzo dobrze przekazują wiedze, a szczególnie Ci od przedmiotów zawodowych. Od razu po szkole zaczęłam prace w zawodzie, a na studiach praktycznie się nie uczę bo tak dobrze przygotowali mnie w szkole, że nic nie jest mi teraz obce w temacie rachunkowości. Nasza szkoła umie sie również dobrze bawić, nie żyjemy sama nauka. Organizowane są wyjścia do kin teatrów itp, a jak są jakieś imprezy typu Andrzejki/ Karnawał zawsze organizowana jest super zabawa w czasie lekcji, na której się bawią nie tylko uczniowie, ale również nauczyciele. Lekcje WF w sezonie letnim, jeżeli pogoda na to pozawala są prowadzone na powietrzu mniej więcej spacerek po plaży, czy bieganie. Bardzo lubiłam taki WF, ponieważ była to miła przerwa w czasie zajęć. Nie słuchajcie tych wszystkich negatywnych komentarzy bo to jest jedna wielka bzdura piszą to uczniowie, którzy nie maja co robić. Szkoła jest godna polecenia i na pewno nie będziesz żałować wyboru.
Moja ocena
poziom nauczania: 6

wyposażenie: 6

zajęcia dodatkowe: 4

bezpieczeństwo: 6

ocena ogólna: 6

5.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Proszę napisać, czy jest mega dużo nauki? Ilość przedmiotów na to wskazuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry