Widok

teledysk ślubny

Moglybyście polecić kogoś kto zrobi bardzo dobry, nowoczesny teledysk ślubny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
I tu zaczyna być widoczna różnica między indywidualnym filmem z naszego ślubu a reportażem . A co za tym idzie i różnica w cenie , choć wielu reportażystów podniosło swoją cenę do ceny filmu :) bo chyba była podwyżka > tak pomyśleli ??? tylko nie pomyśleli , że to cena za nowy sposób kręcenia oraz montaż .

p.s. Klienci przychodzą z polecenia przez inne osoby choć nie mają pojęcia o różnicy nazw , ale po prostu chcą też taki film :) .

p.s. 2 Reportaż to jest takie coś co ktoś inny w innym temacie napisał > wystarczy kupić lub pożyczyć kamerę a sami sobie nakręcimy > jest to prawie prawda :) .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
kluczem do calosci jest pomysl;)
moze faktycznie te filmiki/teledyski sa bez sensu ale przyjemnie sie je oglada :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
95% tych ujęć to Steadicam a 5% to statyw ( klonowanie pary młodej ) potem tylko montaż ( choć niezbyt ładnie to połaczyli ? z byt wiele przeskoków i powrotów > dosłownie bez sensu łączenie klipów wideo_ ale to jest tylko moje zdanie . Taki teledysk ma też coś opowiadać ??? .
no ale to tez jest kwestia sprzetu, kamera z dobra stabilizacja obrazu koniecznie:D
Takie coś ? to chyba wszyscy wideo-filmowcy oferują ???? , pod różnymi nazwami to jest wymienione w umowie > przeciętnie spacerek/teledysk .
wiem...wlasnie chodzi mi dokladnie o coś w stylu mpstudio.... oni niestety nie maja wolnego terminu w dniu ojego śluby:(
Wejdź i zobacz www.bergman-studio.com/wordpress mnie się bardzo podobają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
chłopaki z MPstudios robia cudne teledyski.
do obejzenia tu http://www.mpstudios.pl/production.php
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry