Widok
telewizor
telewizor
oddam 32 calowy telewizor lcd z pilotem,b.dobrym stanie..tylko rodzinie ubogiej..ale...musza wykazac ze sa pod opieka mops..i takze obydwoje musza pracowac..tez musza to wykazac..sprawdze...oszustom mowie nie..nie ma lekko.Sam wybiore po weryfikacji komu go przekaze.
Zobacz ogłoszenie »
oddam 32 calowy telewizor lcd z pilotem,b.dobrym stanie..tylko rodzinie ubogiej..ale...musza wykazac ze sa pod opieka mops..i takze obydwoje musza pracowac..tez musza to wykazac..sprawdze...oszustom mowie nie..nie ma lekko.Sam wybiore po weryfikacji komu go przekaze.
Zobacz ogłoszenie »
tv
zgadzam się z opiniami....chętnie przyjęłabym tv ale niestety nie jestem pod opieką mops-u.Maż pracuje a ja jestem na wychowawczym z urzędu.mam 3 dzieci 11 i 13 lat oraz synek 11 m-cy.wynajmuję mieszkanie i nie stać mnie na tv...mam jeden i potrzebowałabym dziewczynkom do pokoju.....jak wspomniałam nie jestem pod opieką mop-u,,,,,szkoda i jednocześnie cieszę się że są ludzie którzy chcą pomagać ludziom w potrzebie a nie osobom co podają się za ubogich i mają więcej czyimś kosztem.....Pozdrawiam
do p. ANI
CZY PANI JEST NAPRAWDE TAKA NAIWNA CZY GŁUPIA ??
CZY MUSI BRAC PANI LUDZI NA LITOSC TRZBE BYLO SOBIE DZIECI NIE ROBIC A NIE TERAZ PISAC ZE DLA COREK :? !!
SKORO STAN PANIA NA WYBNAJEM TO PROSZE ODŁOZYC SOBIE PIENIADZE Z WYCHOWAWCZEGO I ZAKUPIC A NIE ZEBRAC TO SZCZYT BEZCZELNOSCI. NA INTERNET STAĆ ? NA WYNAJEM STAĆ? NA DZIECI STAĆ ?? A NA TV NIE ? OOJJJ SZKODA ..
GŁUPOTA LUDZKA NIE ZNA GRANIC PODAJAC NUMER TELEFONU TERAZ KAZDY MAŁOLAT MOZE ZROBIC PANI PSIKUSA NAWET O 3 W NOCY .
ALE SZCZERZE TO ZYCZE TAKIM NAIWNYM LUDZIOM BY TAK KTOS PÓŁ NOCY DO NICH WYDZWANIAŁ.
CZY MUSI BRAC PANI LUDZI NA LITOSC TRZBE BYLO SOBIE DZIECI NIE ROBIC A NIE TERAZ PISAC ZE DLA COREK :? !!
SKORO STAN PANIA NA WYBNAJEM TO PROSZE ODŁOZYC SOBIE PIENIADZE Z WYCHOWAWCZEGO I ZAKUPIC A NIE ZEBRAC TO SZCZYT BEZCZELNOSCI. NA INTERNET STAĆ ? NA WYNAJEM STAĆ? NA DZIECI STAĆ ?? A NA TV NIE ? OOJJJ SZKODA ..
GŁUPOTA LUDZKA NIE ZNA GRANIC PODAJAC NUMER TELEFONU TERAZ KAZDY MAŁOLAT MOZE ZROBIC PANI PSIKUSA NAWET O 3 W NOCY .
ALE SZCZERZE TO ZYCZE TAKIM NAIWNYM LUDZIOM BY TAK KTOS PÓŁ NOCY DO NICH WYDZWANIAŁ.
DO HAHAHAHAHAHA
ŻAŁUJĘ ŻE WOGÓLE TU NAPISAŁAM LUDZIE SĄ CHAMSCY I BEZ TAKTU...WŁAŚNIE DAŁEŚ/ŁAŚ POMYSŁ NA TAKIE DOWCIPY....CAŁE SZCZĘŚCIE ŻE PODANY NUMER JEST TYLKO KARTĄ STARTOWĄ NA TAKIE PRZYPADKI JAK TEN....ZRESZTĄ NIE MA SENSU PROWADZIĆ DYSKUSJI Z TAKIMI LUDZMI SZKODA CZASU I NERWÓW UBLIŻANIE KOMUŚ CZY PODAWANIE LUDZIOM TAK GŁUPICH POMYSŁÓW JEST TYLKO DOWODEM JAK CZŁOWIEK JEST PUSTY....POZDRAWIAM I DOBRA RADA DLA INNYCH OSÓB KTÓRZY CHCĄ TU COKOLWIEK NAPISAĆ NIE RÓBCIE TEGO SZKODA WASZYCH NERWÓW....
JA JESTEM PUSTY/STA ?? TO PANI JEST PUSTĄ NAIWNA KOBIETA !!!!
PODAJE PANI NUMER TELEFONU TO TAK JAK BY PODAŁA PANI SWOJ ADRES ZAMIESZKANIA ALBO NAPISAŁA GDZIE LEZA KLUCZE OD ZAMKNIETEG MIESZKANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSTAKU TY JEDEN .
I WIDAC ZE NIE MYSLISZ I NIE ZYJESZ REALNIE SKORO ZACZEŁAS SIE DOPIERO BULWERSOWAC PO MOIM WPISIE -O PSIKUSACH Z TELEFONEM . CZY TY NAPRAWDE JESTES TAKA GŁUPIA ?? ZAL ZAL ZE TAKIE KOBIETY CHODZA PO SWIECIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PODAJE PANI NUMER TELEFONU TO TAK JAK BY PODAŁA PANI SWOJ ADRES ZAMIESZKANIA ALBO NAPISAŁA GDZIE LEZA KLUCZE OD ZAMKNIETEG MIESZKANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSTAKU TY JEDEN .
I WIDAC ZE NIE MYSLISZ I NIE ZYJESZ REALNIE SKORO ZACZEŁAS SIE DOPIERO BULWERSOWAC PO MOIM WPISIE -O PSIKUSACH Z TELEFONEM . CZY TY NAPRAWDE JESTES TAKA GŁUPIA ?? ZAL ZAL ZE TAKIE KOBIETY CHODZA PO SWIECIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moze i sie mysle fakt
ale człowiek ktory korzysta z mopsu jest człowiekiem skromnym na pewno bo misiał miec trudna sytuacje by z tej instytucji korzystac i dostac nedzne grosze w postaci 20-50zł i z miesiaca na miesiac czekac az cos zostanie mu przyznane i czy wogole sie załapie...
Pani ANNO nie fajnie jest czytac ze ma pani 3 dzieci w wieku .. i ze bardzo by sie pani przydał tv ;/ człowiek odrazu zmienia zdanie czytajac takie wiadomosci, na pewno nie cieszy sie pani ze nie jest pani podopieczna mopsu bo z tego co oni daja człowiek dziecku nawet mleka nie kupi wiec niech sie pani cieszy ze maz pracuje a nie bierze na litosc bo telewizor ... az żal
Pani ANNO nie fajnie jest czytac ze ma pani 3 dzieci w wieku .. i ze bardzo by sie pani przydał tv ;/ człowiek odrazu zmienia zdanie czytajac takie wiadomosci, na pewno nie cieszy sie pani ze nie jest pani podopieczna mopsu bo z tego co oni daja człowiek dziecku nawet mleka nie kupi wiec niech sie pani cieszy ze maz pracuje a nie bierze na litosc bo telewizor ... az żal
re.re
Pisze jak jest i nie ukrywam że maż pracuje...to chyba dobrze...ponieważ e-mail nie dochodzi a pan napisał że zrobi weryfikację to piszę na tej stronce...po to ona jest....nie biorę nikogo na litość....skoro są tu ludzie którzy siedzą przed komputerem aby krytykować innych i niepotrzebnie robić takie aluzje jak Pani to to jest ŻAL!!!!I nie rozumiem o co Pani tak do końca chodzi...jeżeli jest Pani na tej stronce i jest zainteresowana jak inne osoby to niech Pani poprostu napisze a nie krytykuje innych...
ALE CZY ZASTANOWILA SIE PANI KTO NORMALNY ODDA 26CALOWY TELEWIZOR LCD ??????????????? ZWYKŁY KINESKOPOWY TO TAK ALE NIE TELEWIZOR KTORY JEST WART 1000ZŁ
WIDAZ ZE PANI TO POPROSTU PISZE BY BYC PIERWSZA BY DOSTAC ALE ZERO POMYŚLUNKU CO DO TEGO OGŁOSZENIA PRZECIEZ TO JEST ZART KTOS SOBIE WYSTAWIŁ OGŁOSZENIE I TERAZ BOKI ZRYWA Z TYCH WSZYSTKICH KOMENTARZY I LUDZI KTORZY SIE TAK ZUCAJA NA TO ZE JAK BY MOGLI TO BY POGRYZLI HAHAHAHAHA
NIE JA PO MIMO ZE CZYTAM TO OGŁOSZENIE TO NIE JESTEM OSOBA POTRZEBUJACA MAM ZWYKŁY TELEWIZOR I TO MI WYSTARCZY WAZNE ZE MAM. A CO DO PANI KOMENTARZA TO NIE WIERZE ZE TV TRAFIŁBY DO POKOJU DZIUECIECEGO LECZ DO PANI POKOJU ;]
KRYTYKA KRYTYKA ALE TO CO PANI WYPISUJE PRZECHODZI LUDZKIE POJECIE BO PO PRZECZYTANIU PANSKIEJ WYPOWIEDZI SŁOWA SAME CISNA SIE NA USTA JAK MOZNA BYC TAKIM NAIWNYM...
WIDAZ ZE PANI TO POPROSTU PISZE BY BYC PIERWSZA BY DOSTAC ALE ZERO POMYŚLUNKU CO DO TEGO OGŁOSZENIA PRZECIEZ TO JEST ZART KTOS SOBIE WYSTAWIŁ OGŁOSZENIE I TERAZ BOKI ZRYWA Z TYCH WSZYSTKICH KOMENTARZY I LUDZI KTORZY SIE TAK ZUCAJA NA TO ZE JAK BY MOGLI TO BY POGRYZLI HAHAHAHAHA
NIE JA PO MIMO ZE CZYTAM TO OGŁOSZENIE TO NIE JESTEM OSOBA POTRZEBUJACA MAM ZWYKŁY TELEWIZOR I TO MI WYSTARCZY WAZNE ZE MAM. A CO DO PANI KOMENTARZA TO NIE WIERZE ZE TV TRAFIŁBY DO POKOJU DZIUECIECEGO LECZ DO PANI POKOJU ;]
KRYTYKA KRYTYKA ALE TO CO PANI WYPISUJE PRZECHODZI LUDZKIE POJECIE BO PO PRZECZYTANIU PANSKIEJ WYPOWIEDZI SŁOWA SAME CISNA SIE NA USTA JAK MOZNA BYC TAKIM NAIWNYM...
SMIECHU WARTE
PROSZE O JAKIES ROZEZNANIE ODNOSNIE ZASILKOW MOPS MAJAC 2 PENSJE MAZ PRACJUJE JA JESTEM NA MACIERZYNSKIM MAM 4 MIESIECZNA CORKE I SYNA W WIEKU 7 LAT NASZ DOCHOD MIESIECZNY TO 2500 ZŁ NA 4 OSOBY TO PRZEKRACZA DOCHOD NA OSOBE ZEBY DOSTAC ZAPOMOGE Z MOPSU WYNAJMUJEMY MIESZKANIE WIEC KAZDY WIE JAKIE SA KOSZTA UTRZYMANIA MIESZKANIA ORAZ 4 OS RODZINY. NIE STAC MNIE NA TV LCD MOZE KIEDYS SIE DOROBIE ALE NIE JEST ŁATWE PROSIC SIE I UDOWADNIAC ZA WSZELKA CENE ZE JEST SIE POTRZEBUJACA OSOBA MYSLE ZE TO TROCHE UPOKAZAJACE.PROSZE ISC DO MOPSU ONI PANA POKIERUJA I BEDZIE MIAŁ PAN PEWNOSC POMÓGŁ POTRZEBUJACYM
Głupota
Ja mam taki komentarz co do Twojego "ogłoszenia". Sądzę że to duża głupota z Twojej strony, Niby jak ktoś ma Ci wykazać że jest w "MOPS'ie" i ma pracować, jak pracuje to nie może być w mops. Poza tym jak chcesz oddać jakiejś parze i oboje mają pracować to nie sądzę żeby chcieli używany TV bo stać takich na nowy tv. Puknij się w głowę. NARA
:)
jestem samotna matka mam dwoje dzieci pracuje i korzystam z mopsu.Szanownego pana prosze o info czy spełniłam wszystkie warunki?Jesli ta to zapraszam rownierz z zapoznaniem sie ustawy o ochronie danych osobowych i wgladu w nie a mysle,ze jak ktos kuma to nie pozwoli zagladac w swoje dane dla głupiego telewizora:))nie masz oboku potrzebujacych musisz na forum pisac o lcd?co chesz pkazac jaki chojny jestes czy jak potrafisz upokorzyc.Oddaj poprostu do Mopsu:))))
debile!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrozumcie jedną rzecz ludzie! 99% chołoty pod opieką to pijaki kryminały i lenie normalnym ludzią opieka nie pomaga.Każdemu może w życiu pójsc coś nie tak , powinie się noga wpadnie w jakieś kłopoty tymczasowe , oczywiscie ale takim ludziom mops nie pomagał i nie pomaga!!!choć byscie zdechli z głodu to opieka się na normalnych ludzi wypnie !!! wiem coś na ten temat