Widok

telewizor

telewizor
oddam 32 calowy telewizor lcd z pilotem,b.dobrym stanie..tylko rodzinie ubogiej..ale...musza wykazac ze sa pod opieka mops..i takze obydwoje musza pracowac..tez musza to wykazac..sprawdze...oszustom mowie nie..nie ma lekko.Sam wybiore po weryfikacji komu go przekaze.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

puknij sie w łeb
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

,,,

co za pajac wsadz se w tylek ten tv.....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

ma racje

przynajmiej,nie dostana go oszusci,ktorzy udaja biednych.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

telewizor

I bardzo dobrze. Oszustow i nierobow jest pelno. Pochwalam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

co za chamstwo masakra czlowieku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12

mmm

Ouknij się człowieku.Nikt ci nic nie wykaże.
Co za ludzie..ehhh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

A ja uważam , że to dobry pomysł. W ten sposób taki wartościowy prezent otrzyma rodzina, która jest w ciężkiej sytuacji a nie jacyś oszuści, których pełno zagląda do tego działu lub ogłasza się w przyjmę. Popieram.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może i dobrze tyle jest teraz oszustów oczywiście podających się za osoby w potrzebie....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

mmm

a jak sa ubodzy i nie pracuja to im sie nie nalezy?pajac!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Tak, jeśli są ubodzy i nie pracują np od kilku czy kilkunastu lat, to nie uwierzę, że z braku pracy, ale z lenistwa. A leniwym darmozjadom nic się nie należy! Sam jesteś pajac, jeśli uważasz, że pracowity człowiek przez kilka lat może nie znaleźć jakiekolwiek pracy jeśli chce!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jego telewizor jego reguły

Nie rozumiem oburzenia niektórych. Jeżeli są już tacy prostacy, to niech chociaż milczą.
Jego TV więc i zasady komu odda jego a zachowujecie się tak jakby decydował o waszym majątku. Żenujące i smutne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

do mmmm

jak sa ubodzy i nie pracuja??/..ogarnij sie..to jest czyste lenistwo,nierobstwo..takim nic sie nie nalezy..pajacu!!!..bardzo dobra decyzja..brawo..tak powinno byc!!!..leniom i oszustom mowimy nie !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

POD OPIEKA MOPS I MUSZA PRACOWAC ??

PANIE JANKU POMYSLIŁ SIE PAN W OGLOSZENIU PONIEWAZ RODZINA KTORA KORZYSTA Z POMOCY OD MOPSU NIE MOGŁABY PRACOWAC PONIEWAZ MOPS NIE WYRAZI ZGODE NA POMOC, BRAK PRACY=POMOC MOPSU DODATKOWE PIENIAZKI , PRACA = SAMODZIELNE ZARABIANIE NA ZYCIE. TAKIE SA REALIA .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak ma być

Ja pracuję, ale jest ciężko. Nie znaczy jednak, że będę "wieszał psy" na człowieku, który chce oddać swój dobytek wg przez siebie ustalonych zasad. Uszanujcie to ludziska i nie zachowujcie się jak prostacy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

tv

zgadzam się z opiniami....chętnie przyjęłabym tv ale niestety nie jestem pod opieką mops-u.Maż pracuje a ja jestem na wychowawczym z urzędu.mam 3 dzieci 11 i 13 lat oraz synek 11 m-cy.wynajmuję mieszkanie i nie stać mnie na tv...mam jeden i potrzebowałabym dziewczynkom do pokoju.....jak wspomniałam nie jestem pod opieką mop-u,,,,,szkoda i jednocześnie cieszę się że są ludzie którzy chcą pomagać ludziom w potrzebie a nie osobom co podają się za ubogich i mają więcej czyimś kosztem.....Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Oczywiście

miec pracę, nie znaczy mieć minimum dochodów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

do gdansczanki

myli sie pani,znam wiele rodzin,ktore korzystaja z mops i pracuja.to wszystko zalezy od tak mi sie wydaje pensji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie prawda jeżeli jest rodzina wielodzietna i pracuje tylko jedna osoba a dochód nie przekracza 541 zł.na osobę to pomoc z opieki przysługuje....przynajmniej w postaci zasiłku docelowego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja niewierze ze wogóle ma ten tv do oddania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry