Widok

telewizor

telewizor
oddam 32 calowy telewizor lcd z pilotem,b.dobrym stanie..tylko rodzinie ubogiej..ale...musza wykazac ze sa pod opieka mops..i takze obydwoje musza pracowac..tez musza to wykazac..sprawdze...oszustom mowie nie..nie ma lekko.Sam wybiore po weryfikacji komu go przekaze.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

puknij sie w łeb
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

dobrze pisze, wiecie ilu oszustów pseudo-potrzebujących siedzi na tym dziale? też oddawałam potrzebującym za darmo, a potem znajdowałam te rzeczy w działach sprzedam lub zamienię, niech sprawdza!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

,,,

co za pajac wsadz se w tylek ten tv.....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

ma racje

przynajmiej,nie dostana go oszusci,ktorzy udaja biednych.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

telewizor

I bardzo dobrze. Oszustow i nierobow jest pelno. Pochwalam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

co za chamstwo masakra czlowieku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12

mmm

Ouknij się człowieku.Nikt ci nic nie wykaże.
Co za ludzie..ehhh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

A ja uważam , że to dobry pomysł. W ten sposób taki wartościowy prezent otrzyma rodzina, która jest w ciężkiej sytuacji a nie jacyś oszuści, których pełno zagląda do tego działu lub ogłasza się w przyjmę. Popieram.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może i dobrze tyle jest teraz oszustów oczywiście podających się za osoby w potrzebie....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

mmm

a jak sa ubodzy i nie pracuja to im sie nie nalezy?pajac!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Tak, jeśli są ubodzy i nie pracują np od kilku czy kilkunastu lat, to nie uwierzę, że z braku pracy, ale z lenistwa. A leniwym darmozjadom nic się nie należy! Sam jesteś pajac, jeśli uważasz, że pracowity człowiek przez kilka lat może nie znaleźć jakiekolwiek pracy jeśli chce!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

jesteś nie sprawiedliwa ja jestem spawaczem utraciłem pracę wraz z upadkiem stoczni szukałem pracy w swym zawodzi półtora roku teraz pracuje ale za psie pieniądze na czarno na budowie nie jestem leniem a na taki telewizor nie jestem w stanie odłożyć!!!

Pewnie odprawę już dawno wydałes..

mój narzeczony też stracił pracę w stoczni, ale odprawy nie dostał, bo zabrakło mu 4 dni na umowie. I jakoś daliśmy sobie radę bez tych tysięcy.

Jego telewizor jego reguły

Nie rozumiem oburzenia niektórych. Jeżeli są już tacy prostacy, to niech chociaż milczą.
Jego TV więc i zasady komu odda jego a zachowujecie się tak jakby decydował o waszym majątku. Żenujące i smutne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

do mmmm

jak sa ubodzy i nie pracuja??/..ogarnij sie..to jest czyste lenistwo,nierobstwo..takim nic sie nie nalezy..pajacu!!!..bardzo dobra decyzja..brawo..tak powinno byc!!!..leniom i oszustom mowimy nie !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

POD OPIEKA MOPS I MUSZA PRACOWAC ??

PANIE JANKU POMYSLIŁ SIE PAN W OGLOSZENIU PONIEWAZ RODZINA KTORA KORZYSTA Z POMOCY OD MOPSU NIE MOGŁABY PRACOWAC PONIEWAZ MOPS NIE WYRAZI ZGODE NA POMOC, BRAK PRACY=POMOC MOPSU DODATKOWE PIENIAZKI , PRACA = SAMODZIELNE ZARABIANIE NA ZYCIE. TAKIE SA REALIA .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Oczywiście

miec pracę, nie znaczy mieć minimum dochodów.

nie prawda jeżeli jest rodzina wielodzietna i pracuje tylko jedna osoba a dochód nie przekracza 541 zł.na osobę to pomoc z opieki przysługuje....przynajmniej w postaci zasiłku docelowego.

Tak ma być

Ja pracuję, ale jest ciężko. Nie znaczy jednak, że będę "wieszał psy" na człowieku, który chce oddać swój dobytek wg przez siebie ustalonych zasad. Uszanujcie to ludziska i nie zachowujcie się jak prostacy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

tv

zgadzam się z opiniami....chętnie przyjęłabym tv ale niestety nie jestem pod opieką mops-u.Maż pracuje a ja jestem na wychowawczym z urzędu.mam 3 dzieci 11 i 13 lat oraz synek 11 m-cy.wynajmuję mieszkanie i nie stać mnie na tv...mam jeden i potrzebowałabym dziewczynkom do pokoju.....jak wspomniałam nie jestem pod opieką mop-u,,,,,szkoda i jednocześnie cieszę się że są ludzie którzy chcą pomagać ludziom w potrzebie a nie osobom co podają się za ubogich i mają więcej czyimś kosztem.....Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

dodatek inf.

jeżeli jest to możliwe i nie przeszkadza panu fakt że nie należę pod mops to chętnie przyjmę tv córkom tel.503537390
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

do p. ANI

CZY PANI JEST NAPRAWDE TAKA NAIWNA CZY GŁUPIA ??

CZY MUSI BRAC PANI LUDZI NA LITOSC TRZBE BYLO SOBIE DZIECI NIE ROBIC A NIE TERAZ PISAC ZE DLA COREK :? !!

SKORO STAN PANIA NA WYBNAJEM TO PROSZE ODŁOZYC SOBIE PIENIADZE Z WYCHOWAWCZEGO I ZAKUPIC A NIE ZEBRAC TO SZCZYT BEZCZELNOSCI. NA INTERNET STAĆ ? NA WYNAJEM STAĆ? NA DZIECI STAĆ ?? A NA TV NIE ? OOJJJ SZKODA ..

GŁUPOTA LUDZKA NIE ZNA GRANIC PODAJAC NUMER TELEFONU TERAZ KAZDY MAŁOLAT MOZE ZROBIC PANI PSIKUSA NAWET O 3 W NOCY .

ALE SZCZERZE TO ZYCZE TAKIM NAIWNYM LUDZIOM BY TAK KTOS PÓŁ NOCY DO NICH WYDZWANIAŁ.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

DO HAHAHAHAHAHA

ŻAŁUJĘ ŻE WOGÓLE TU NAPISAŁAM LUDZIE SĄ CHAMSCY I BEZ TAKTU...WŁAŚNIE DAŁEŚ/ŁAŚ POMYSŁ NA TAKIE DOWCIPY....CAŁE SZCZĘŚCIE ŻE PODANY NUMER JEST TYLKO KARTĄ STARTOWĄ NA TAKIE PRZYPADKI JAK TEN....ZRESZTĄ NIE MA SENSU PROWADZIĆ DYSKUSJI Z TAKIMI LUDZMI SZKODA CZASU I NERWÓW UBLIŻANIE KOMUŚ CZY PODAWANIE LUDZIOM TAK GŁUPICH POMYSŁÓW JEST TYLKO DOWODEM JAK CZŁOWIEK JEST PUSTY....POZDRAWIAM I DOBRA RADA DLA INNYCH OSÓB KTÓRZY CHCĄ TU COKOLWIEK NAPISAĆ NIE RÓBCIE TEGO SZKODA WASZYCH NERWÓW....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

JA JESTEM PUSTY/STA ?? TO PANI JEST PUSTĄ NAIWNA KOBIETA !!!!
PODAJE PANI NUMER TELEFONU TO TAK JAK BY PODAŁA PANI SWOJ ADRES ZAMIESZKANIA ALBO NAPISAŁA GDZIE LEZA KLUCZE OD ZAMKNIETEG MIESZKANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSTAKU TY JEDEN .

I WIDAC ZE NIE MYSLISZ I NIE ZYJESZ REALNIE SKORO ZACZEŁAS SIE DOPIERO BULWERSOWAC PO MOIM WPISIE -O PSIKUSACH Z TELEFONEM . CZY TY NAPRAWDE JESTES TAKA GŁUPIA ?? ZAL ZAL ZE TAKIE KOBIETY CHODZA PO SWIECIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

HAHA

KARTE STARTOWĄ MOŻNA WYRZUCIĆ CO WŁAŚNIE UCZYNIŁAM I PRZESTAŃ CZŁOWIEKU MNIE DRĘCZYĆ....LUZIK,LUZIK

TELEWIZOR 26 LCD

OGŁOSZENIE AKTUALNE

JESLI JEST PANI ZAINTERESOWANA PROSZE O KONTAKT NA MAILA :

janek40@wp.pl
BADZ NR. TEL.797747489
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

DO P.JANKA

DZIĘKUJĘ ZA INF,NIESTETY KOMUŚ INNEMU TV SIĘ PRZYDA BARDZIEJ...NIE CHCĘ JUŻ CZYTAĆ OPINII NA MÓJ TEMAT WIĘC JAK TO HAHAHHAHA NAPISAŁ NIE BĘDĘ BRAŁA NIKOGO NA LITOŚĆ....JESZCZE RAZ DZIĘKUJE I POZDRAWIAM MIŁEGO DNIA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

do gdansczanki

myli sie pani,znam wiele rodzin,ktore korzystaja z mops i pracuja.to wszystko zalezy od tak mi sie wydaje pensji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moze i sie mysle fakt

ale człowiek ktory korzysta z mopsu jest człowiekiem skromnym na pewno bo misiał miec trudna sytuacje by z tej instytucji korzystac i dostac nedzne grosze w postaci 20-50zł i z miesiaca na miesiac czekac az cos zostanie mu przyznane i czy wogole sie załapie...

Pani ANNO nie fajnie jest czytac ze ma pani 3 dzieci w wieku .. i ze bardzo by sie pani przydał tv ;/ człowiek odrazu zmienia zdanie czytajac takie wiadomosci, na pewno nie cieszy sie pani ze nie jest pani podopieczna mopsu bo z tego co oni daja człowiek dziecku nawet mleka nie kupi wiec niech sie pani cieszy ze maz pracuje a nie bierze na litosc bo telewizor ... az żal

re.re

Pisze jak jest i nie ukrywam że maż pracuje...to chyba dobrze...ponieważ e-mail nie dochodzi a pan napisał że zrobi weryfikację to piszę na tej stronce...po to ona jest....nie biorę nikogo na litość....skoro są tu ludzie którzy siedzą przed komputerem aby krytykować innych i niepotrzebnie robić takie aluzje jak Pani to to jest ŻAL!!!!I nie rozumiem o co Pani tak do końca chodzi...jeżeli jest Pani na tej stronce i jest zainteresowana jak inne osoby to niech Pani poprostu napisze a nie krytykuje innych...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ALE CZY ZASTANOWILA SIE PANI KTO NORMALNY ODDA 26CALOWY TELEWIZOR LCD ??????????????? ZWYKŁY KINESKOPOWY TO TAK ALE NIE TELEWIZOR KTORY JEST WART 1000ZŁ

WIDAZ ZE PANI TO POPROSTU PISZE BY BYC PIERWSZA BY DOSTAC ALE ZERO POMYŚLUNKU CO DO TEGO OGŁOSZENIA PRZECIEZ TO JEST ZART KTOS SOBIE WYSTAWIŁ OGŁOSZENIE I TERAZ BOKI ZRYWA Z TYCH WSZYSTKICH KOMENTARZY I LUDZI KTORZY SIE TAK ZUCAJA NA TO ZE JAK BY MOGLI TO BY POGRYZLI HAHAHAHAHA

NIE JA PO MIMO ZE CZYTAM TO OGŁOSZENIE TO NIE JESTEM OSOBA POTRZEBUJACA MAM ZWYKŁY TELEWIZOR I TO MI WYSTARCZY WAZNE ZE MAM. A CO DO PANI KOMENTARZA TO NIE WIERZE ZE TV TRAFIŁBY DO POKOJU DZIUECIECEGO LECZ DO PANI POKOJU ;]

KRYTYKA KRYTYKA ALE TO CO PANI WYPISUJE PRZECHODZI LUDZKIE POJECIE BO PO PRZECZYTANIU PANSKIEJ WYPOWIEDZI SŁOWA SAME CISNA SIE NA USTA JAK MOZNA BYC TAKIM NAIWNYM...

DO HAHAHAHAHAHA

NIE CHCIAŁBYŚ LUB NIE CHCIAŁABYŚ USŁYSZEĆ MOICH SŁÓW KTÓRE CISNĄ MI SIĘ NA USTA CO DO TWOJEJ OSOBY....A CO DO KRYTYKI I TEGO ŻE KTOŚ MA Z TEGO UBAW TO SAM CZŁOWIEKU ZACZĄŁEŚ TEN CYRK SŁOWNY....

a ja niewierze ze wogóle ma ten tv do oddania

kkkk

ten email jest zablokowany

SMIECHU WARTE

PROSZE O JAKIES ROZEZNANIE ODNOSNIE ZASILKOW MOPS MAJAC 2 PENSJE MAZ PRACJUJE JA JESTEM NA MACIERZYNSKIM MAM 4 MIESIECZNA CORKE I SYNA W WIEKU 7 LAT NASZ DOCHOD MIESIECZNY TO 2500 ZŁ NA 4 OSOBY TO PRZEKRACZA DOCHOD NA OSOBE ZEBY DOSTAC ZAPOMOGE Z MOPSU WYNAJMUJEMY MIESZKANIE WIEC KAZDY WIE JAKIE SA KOSZTA UTRZYMANIA MIESZKANIA ORAZ 4 OS RODZINY. NIE STAC MNIE NA TV LCD MOZE KIEDYS SIE DOROBIE ALE NIE JEST ŁATWE PROSIC SIE I UDOWADNIAC ZA WSZELKA CENE ZE JEST SIE POTRZEBUJACA OSOBA MYSLE ZE TO TROCHE UPOKAZAJACE.PROSZE ISC DO MOPSU ONI PANA POKIERUJA I BEDZIE MIAŁ PAN PEWNOSC POMÓGŁ POTRZEBUJACYM
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

SAMOTNA MAMA

JESTEM ZAITERESOWANA TYM TV I MOGE PRZEDSTAWIC ZASWIADCZENIA O KTORE PAN PROSI,PROSZE O KONTAKT JAK COS 504634044

Ogłoszenie Aktualne

Witam jeśli posiada Pani dokumenty ze kozysta pani z mopsu to telewizor będzie Pani . Prosze o maila na janek40@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

pilne....

pisałem do Pana maila lecz konto jest administracyjnie zablokowane :(spełniam wszystkie warunki .

pilne....

do postu wyzej podam tel.kont.509 904 913 . chyba w koncu udało mi sie wysłac maila do Pana .

Proszę o kontakt

Pod numerem telefonu .
Telewizor z pilotem .

508680332

Dwie poprzednie panie nie zgłosiły się pomimo odzewy na maila

napisz pan go w ogłolszeniu ,jesli ogłoszenie jest P

?????????????????????

Paranoja

Dokumentów więcej niż w banku ,może P. Janek chce jakiś kredyt zaciągnąć na potencjalną rodzinę którą obdaruje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,a ten telewizor wystaw pan pod śmietnik ,tam tylko zbierają ubodzy.

Zdolność kredytowa

Telewizor dostanie rodzina ze zdolnością kredytową!!!hehe---oczywiście po weryfikacji danych!!!!

ale żeście się podniecili...

A ludzie mają z was bekę ... Co chwilę ktoś podaje kogoś numer, że to niby o ten TV.
kto wam odda taki telewizor ? pomyslał ktoś?

a zdięcie

A może jakąś fotke tego telewizorka????,Bo może P.Janek go niema????

zdjecia ? to moja prywatna sprawa czy je dodam i nikt nie musi w to wierzyc dla mnie lepiej. powinni byc wdzieczni ze podałem numer kontaktowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

heheh

A czemu pan nie napisał go w ogłoszeniu?????

ale ściema

Ja też mogę być JANEM -- o np. teraz;p

tak

to jest sciema,chcialem zobaczyc wasza reakcje..przepraszam i pozdrawiam..jan

Opinia została zablokowana przez moderatora

PRACOWNIK MOPS

Akurat osobom potrzebujacym nie potrzebny jest wypasiony tv tylko podstawowe artykuły dnia codziennego typu zywność - pozostawiam do myślenia osobom którzy chcą pomóc tak naprawdę.

Głupota

Ja mam taki komentarz co do Twojego "ogłoszenia". Sądzę że to duża głupota z Twojej strony, Niby jak ktoś ma Ci wykazać że jest w "MOPS'ie" i ma pracować, jak pracuje to nie może być w mops. Poza tym jak chcesz oddać jakiejś parze i oboje mają pracować to nie sądzę żeby chcieli używany TV bo stać takich na nowy tv. Puknij się w głowę. NARA

co za debil

hehe dobre musza wykazac ze sa pod opieka mops i musza wykazac ze pracuja jakby pracowali to by nie byli pod opieka mops
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

a samotnej matce oddasz

a mi dasz mam 3 dzieci maz pracuje ja mam rente i jestesmy pod opieka mopsu a jeszcze dodam wynajmujemy miezkanie proasze o kontakt 660118826
a

ale beka jaki kit
wierzycie w to?przeciez to jest kit!!!!
a tak apropo mozna pracowac i korzystac z pomocy mops jesli dochod na rodzinie nie przekracza 351 zl na osobe

:)

jestem samotna matka mam dwoje dzieci pracuje i korzystam z mopsu.Szanownego pana prosze o info czy spełniłam wszystkie warunki?Jesli ta to zapraszam rownierz z zapoznaniem sie ustawy o ochronie danych osobowych i wgladu w nie a mysle,ze jak ktos kuma to nie pozwoli zagladac w swoje dane dla głupiego telewizora:))nie masz oboku potrzebujacych musisz na forum pisac o lcd?co chesz pkazac jaki chojny jestes czy jak potrafisz upokorzyc.Oddaj poprostu do Mopsu:))))

debile!!!!!!!!!!!!!!!!

Zrozumcie jedną rzecz ludzie! 99% chołoty pod opieką to pijaki kryminały i lenie normalnym ludzią opieka nie pomaga.Każdemu może w życiu pójsc coś nie tak , powinie się noga wpadnie w jakieś kłopoty tymczasowe , oczywiscie ale takim ludziom mops nie pomagał i nie pomaga!!!choć byscie zdechli z głodu to opieka się na normalnych ludzi wypnie !!! wiem coś na ten temat

Inne tematy z forum Społeczność

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

do góry