Widok

telewizor

telewizor
oddam 32 calowy telewizor lcd z pilotem,b.dobrym stanie..tylko rodzinie ubogiej..ale...musza wykazac ze sa pod opieka mops..i takze obydwoje musza pracowac..tez musza to wykazac..sprawdze...oszustom mowie nie..nie ma lekko.Sam wybiore po weryfikacji komu go przekaze.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

debile!!!!!!!!!!!!!!!!

Zrozumcie jedną rzecz ludzie! 99% chołoty pod opieką to pijaki kryminały i lenie normalnym ludzią opieka nie pomaga.Każdemu może w życiu pójsc coś nie tak , powinie się noga wpadnie w jakieś kłopoty tymczasowe , oczywiscie ale takim ludziom mops nie pomagał i nie pomaga!!!choć byscie zdechli z głodu to opieka się na normalnych ludzi wypnie !!! wiem coś na ten temat

:)

jestem samotna matka mam dwoje dzieci pracuje i korzystam z mopsu.Szanownego pana prosze o info czy spełniłam wszystkie warunki?Jesli ta to zapraszam rownierz z zapoznaniem sie ustawy o ochronie danych osobowych i wgladu w nie a mysle,ze jak ktos kuma to nie pozwoli zagladac w swoje dane dla głupiego telewizora:))nie masz oboku potrzebujacych musisz na forum pisac o lcd?co chesz pkazac jaki chojny jestes czy jak potrafisz upokorzyc.Oddaj poprostu do Mopsu:))))

Pewnie odprawę już dawno wydałes..

mój narzeczony też stracił pracę w stoczni, ale odprawy nie dostał, bo zabrakło mu 4 dni na umowie. I jakoś daliśmy sobie radę bez tych tysięcy.

ale beka jaki kit
wierzycie w to?przeciez to jest kit!!!!
a tak apropo mozna pracowac i korzystac z pomocy mops jesli dochod na rodzinie nie przekracza 351 zl na osobe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a mi dasz mam 3 dzieci maz pracuje ja mam rente i jestesmy pod opieka mopsu a jeszcze dodam wynajmujemy miezkanie proasze o kontakt 660118826
a

jesteś nie sprawiedliwa ja jestem spawaczem utraciłem pracę wraz z upadkiem stoczni szukałem pracy w swym zawodzi półtora roku teraz pracuje ale za psie pieniądze na czarno na budowie nie jestem leniem a na taki telewizor nie jestem w stanie odłożyć!!!

a samotnej matce oddasz

co za debil

hehe dobre musza wykazac ze sa pod opieka mops i musza wykazac ze pracuja jakby pracowali to by nie byli pod opieka mops
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Głupota

Ja mam taki komentarz co do Twojego "ogłoszenia". Sądzę że to duża głupota z Twojej strony, Niby jak ktoś ma Ci wykazać że jest w "MOPS'ie" i ma pracować, jak pracuje to nie może być w mops. Poza tym jak chcesz oddać jakiejś parze i oboje mają pracować to nie sądzę żeby chcieli używany TV bo stać takich na nowy tv. Puknij się w głowę. NARA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

PRACOWNIK MOPS

Akurat osobom potrzebujacym nie potrzebny jest wypasiony tv tylko podstawowe artykuły dnia codziennego typu zywność - pozostawiam do myślenia osobom którzy chcą pomóc tak naprawdę.

dobrze pisze, wiecie ilu oszustów pseudo-potrzebujących siedzi na tym dziale? też oddawałam potrzebującym za darmo, a potem znajdowałam te rzeczy w działach sprzedam lub zamienię, niech sprawdza!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak

to jest sciema,chcialem zobaczyc wasza reakcje..przepraszam i pozdrawiam..jan
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale ściema

Ja też mogę być JANEM -- o np. teraz;p

heheh

A czemu pan nie napisał go w ogłoszeniu?????

zdjecia ? to moja prywatna sprawa czy je dodam i nikt nie musi w to wierzyc dla mnie lepiej. powinni byc wdzieczni ze podałem numer kontaktowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

napisz pan go w ogłolszeniu ,jesli ogłoszenie jest P

?????????????????????

a zdięcie

A może jakąś fotke tego telewizorka????,Bo może P.Janek go niema????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale żeście się podniecili...

A ludzie mają z was bekę ... Co chwilę ktoś podaje kogoś numer, że to niby o ten TV.
kto wam odda taki telewizor ? pomyslał ktoś?

Zdolność kredytowa

Telewizor dostanie rodzina ze zdolnością kredytową!!!hehe---oczywiście po weryfikacji danych!!!!

DO P.JANKA

DZIĘKUJĘ ZA INF,NIESTETY KOMUŚ INNEMU TV SIĘ PRZYDA BARDZIEJ...NIE CHCĘ JUŻ CZYTAĆ OPINII NA MÓJ TEMAT WIĘC JAK TO HAHAHHAHA NAPISAŁ NIE BĘDĘ BRAŁA NIKOGO NA LITOŚĆ....JESZCZE RAZ DZIĘKUJE I POZDRAWIAM MIŁEGO DNIA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry