Widok

termin ważności produktu ( żelatyna)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, mam takom sytuacje, że muszem zrobić galaretken z kurczakiem i z warzywami, bo estem pracownik gasarbajter in deutschland czyli w niemcy tu jako pracuje jako betrojer czyli że opiekun osób starszawych starszych no i dziadziowe heren panstwo wiesmannowie zazyczyli sobiem galaretke takom, no i mam pytanie mam żelatyne tylko , że tu pisze najlepiej spożyć przed 08.2000 r, znalazłem w szafce tą żelatyne, w aldi nie ma żelatyny, nie mam skad dostac innej nowej świeższej, no i siem pytam czy mogem użyć tej żelatyny która znalazłem w kuchni w szawce którą to powyższej wymieniłem, przeprasza za błedy ale szybko musialem pisac bo pracuje cały czas cośrobie arbajt no wiecie, dzieki za odpowiedz, pozdrawiam was adi, pa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może być tak że galareta się po prostu nie zasiądzie i tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

17letnia? Poczekaj do jej pełnoletności.

Przeterminowaną o pół roku,rok bym jeszcze użyła ale tak starą juz nie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj tam...
Najwyżej heren wiesmann kopyten auf und kaput ;D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

do góry